bazár, predaj, inzercia, predám

Riflový overal mexton

Kategória: Šaty, Kostýmy

Original mexton riflový kraťasový overal s čipkou. Veľkosť xs. Povodna cena vyše 100€. Moja cena 30!!!
Riflový overal mexton
Podobné inzeráty
RESERVED nový denim rifľový overal
Reserved nový denim rifľový/ džínsový overal. V páse gumka. Materiál: 100% organická bavlna Veľkosť 34,ale kľudne sadne aj na 36. Nový s visačkou. Cena 24€ + poštovné Inzerát je platný do zmazania
Riflový overal S
Ponúkam na predaj béžový riflový overal Zara veľkosť S nový s visačkou, v páse gumka. Cena 35 € + poštovné Posielam po prevode na účet/ cez vinted / osobný odber Lučenec po dohode. Na dobierku neposielam/výmeny nerobím.
Mexton saty 36 zelene
Krasne satenove Mexton saty s visackou, na prilezotost aj na bezne nosenie. Nove Mexton, zelene saty, velkost 36 (S). Plus postovne
Mexton overal 36
Mexton cierny overal 36. Plus postovne.
Nádherný MET IN JEANS dámsky overal, veľkosť 27 (EU 36).
Ponúkam na predaj svoj posledný a najpohodlnejší MET IN JEANS kúsok, dámsky riflový (džínsový) overál vo veľkosti 27. Overal je v top stave a na postave vynikne naozaj že wau :) PC: 350€ Ak by ste mali akékoľvek otázky alebo záujem, kontaktujte ma písomne. Najlepšie osobný odber BA. Poštou zasielam po úhrade vopred na účet. (Cena za poštovné: 2.trieda doporučene 2,4€) Inzerát platný do zmazania.
Dlhý a krátky riflový overal značky Twister
Predám kraťasový overal značky Twister veľkosť XS ten je za 15 eur a dlhý overal značky Twister veľkosť S ten je za 20 eur. Pozrite si ďalšie moje inzeráty.