bazár, predaj, inzercia, predám

Ring fit adventure

Kategória: Hry

Predám ring fit adventure, komplet balenie, pár krát používané.

Pri dobierke +3€

Prosím píšte mail alebo SMS.
Ring fit adventure
Podobné inzeráty
Ring Fit Adventure – Nintendo Switch
Predám hru Ring Fit Adventure na Nintendo Switch, kompletné balenie so všetkým príslušenstvom, samozrejme plne funkčné. Viac info: Odber ideálne osobne ale po dohode aj pošlem prípadne priveziem. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty.
NINTENDO SWITCH HRA RING FIT ADVENTURE
Predám hru RING FIT ADVENTURE pre NINTENDO SWITCH. Hra je vyskúšaná a plne funkčná. Cena je pevná, možné poslať zásielkovňou alebo poštou od 1,50€. Platba prevodom, dobierkou, PayPal. Pri nákupe nad 100 € poštovné ZADARMO. Zastihnete ma každý deň od 9:00-19:00. Klikni na VIDEOHRY.TV a pozri aj moje ďalšie inzeráty (konzoly, hry a herné príslušenstvo) Nájdeš ma na FB aj INSTAGRAME :)
Ring Fit Adventure hra na Nintendo Switch
Ponúkam na predaj hru na Nintendo Switch. Hra Ring Fit Adventure Ide o interaktivnu hru. Pôvodna cena: 70 € Predávam za: 30 € / dohoda Mozný osobny odber v Bratislave, alebo pošlem poštou. Ak máte záujem zavolajte na čislo:
Ring Fit Adventure pre Nintendo Switch
Hra Ring Fit Adventure pre hernú konzolu Nintendo Switch. Skvelý stav, použité 1 krát na skúšku. V balení chýba leg strap na nohu, ktorý sa dá dokúpiť aj samostatne. K hre dávam obal na Nintendo Switch zadarmo. Pôvodná cena hry 70€. Dohoda možná. Osobný odber NMnV, TN, a okolie.
Ring Fir Adventure- Nintendo switch
predam hru Ring Fir Adventure na Nintendo switch
Hry pre deti na XBOX360 s RGH
Predam 2x64GB USB kluc s hrami pre deti na XBOX360 s RGH. Hry obsahuju vsetky doplnky ako napr. dalsie levely, pribehy, postavy, auta, trate apod. XBOX360 musi mat RGH upravu, teda Aurora alebo Freestyle menu. Ak neviete, ci mate upravu RGH, kontaktujte ma emailom. Samozrejme poskytnem aj nazorny navod ako v Aurora menu skopirovat hry z USB na HDD XBOXu a nastavit pre spustenie. Hry: Crash Bandicoot - Wrath of Cortex\ Crash Mind over Mutant\ Crash of the Titans\ Crash Tag Team Racing\ Crash Twinsanity\ Disney Epic Mickey 2\ Disney Infinity 3.0\ Disney Mickey Castle of Illusion\ Disney Universe\ DuckTales Remastered\ Goat Simulator\ Looney Tunes Acme Arsenal\ MineCraft Complete Edition\ Minecraft Story Mode The Complete Adventure\ Pac-Man Ghostly Adventures 1\ Pac-Man Ghostly Adventures 2\ Rayman Legends\ Rayman Origins\ Shrek Forever After\ Sonic & Knuckles\ Sonic 4 Episode 1\ Sonic 4 Episode 2\ Sonic Adventure 1\ Sonic Adventure 2\ Sonic CD\ Sonic Generations\ Sonic Sega Racing\ Sonic the Fighters\ Sonic the Hedgehog\ Sonic Transformed\ Sonic Unleashed\ Spongebob Heropants\ The Peanuts Movie Snoopys Grand Adventure\ The Smurfs 2\ Turbo Super Stunt Squad\ Where the Wild Things Are\ Preferujem osobny odber, pripadne postou po zaplateni postovneho vopred. V okoli viem aj doviezt. Prosim kontaktovat emailom cez kontaktny formular a nie telefonicky. Cislo je vymyslene kvoli podvodnikom. Dakujem. Due to the new legal provisions, the sale is made without any warranty, guarantee or return. Since this is a private sale, I cannot assume any guarantee under new EU law. The buyer agrees to this and acknowledges this with his purchase! According to the new EU law, this addition must appear under every online sale, otherwise the seller is also liable as a private person for a whole year for the goods sold!