bazár, predaj, inzercia, predám

RISE - imobilizačná dlaha na ruku alebo nohu

Kategória: Zdravie a krása

RISE ™ (pevný imobilizačný systém pre končatiny) je robustná, nízkoprofilová dlaha na zlomeniny končatín a stabilizáciu panvy v prednemocničnom prostredí. Zrodený z lekcií na bojovom poli, môže byť intuitívne aplikovaný pod stresom na vytvorenie rovnej dlahy, 90-stupňovej dlahy alebo stabilizátora panvy. Dá sa ľahko pripevniť k pacientovi pomocou predmetov, ako je elastický obväz alebo tlakový obväz.

Vyznačuje sa dynamickými živými pántmi, ktoré umožňujú zloženie dlahy pre maximálnu prenosnosť a úsporu miesta v súprave, pričom sa ľahko tvarujú do požadovaného tvaru a rozmerov pre správne dlahovanie zlomenín horných a dolných končatín. Vďaka svojej kompaktnej veľkosti sa RISE™ zmestí do väčšiny individuálnych súprav prvej pomoci vrátane všetkých štandardných vojensky vydaných IFAKov.

Viaceré výrezy, ktoré sú jedinečné pre RISE™, vám poskytujú možnosť vytvoriť panvový stabilizátor v spojení s navijakom alebo turniketom. Výbor pre taktickú bojovú starostlivosť o obete (CoTCCC) uznáva aplikáciu dlahovania a stabilizácie panvy ako kritický krok na zabránenie ďalšiemu zraneniu pred transportom zraneného.

Jedinečný dizajn je vyrobený z ľahkého polyméru schopného odolať povrchovému čisteniu a drsným vplyvom, vrátane slanej vody, pričom si zachováva svoju pevnosť a odolnosť. Či už ste na bojisku, lese, turistike alebo ste doma, RISE™ je výhodným doplnkom k akémukoľvek IFAKu na zvýšenie vašich zdravotných schopností v mieste zranenia, keď je to najviac potrebné.

Rozmery: 6,25 "Š x 4" D x 1" H (zložená) / 32 "D x 6,25" Š (otvorená)
RISE - imobilizačná dlaha na ruku alebo nohu
Podobné inzeráty
Orteza na nohu
Orteza nebola vobec používaná len odskúšaná. Veľkosť L 44-46,5 ja som ju mal na nohu 42 a bola mi dobrá Ortéza je určená k liečbe zlomenín v okolí členkového kĺbu, zlomenín chodidla, poškodení mäkkých tkanív, zápalu Achillovej šľachy, vyvrtnutí. Vyrobená je z materiálu príjemného na dotyk, poskytuje vynikajúcu stabilizáciu chodidla, členka a predkolenia. Pneumatické výstelky zabezpečujú dokonalé prispôsobenie tvaru nohy a chodidla, pohodlie a vznikajúcu imobilizáciu. Regulácia uhla ohybu umožňuje optimálne nastavenie polohy nohy. Orteza, bandáž, dlaha Pôvodná cena 72,99€ Cena 50€
orteza dlaha na nohu darujem
darujem ortezu, dlahu na nohu, ortopro plus dlzka 58 cm.
Vacoped veľkosť M
Fixačná dlaha vacoped, veľkosť Médium. Používaná 3 mesiace po zranení a operácii achilovky.
Rehabilitacna pomocka- plantarna fascitida
Predam rehabilitacnu pomocka na vylieceniw plantarnej fascitidy. Mne pomohlo tak posuvam dalej za super cenu. Vyborny stav. Vid
Stabilizačný záves na ruku
Predám záves na ruku, používa sa pri ochoreniach, dysfunkciách a úrazoch, ktoré vyžadujú oporu, stabilizáciu alebo obmedzenie pohyblivosti v rámci hornej končatiny a ramenného pletenca.
DETOXIKAČNÁ  VANIČKA   A  INÉ
Predám elektrickú masážnu ruku Predám pomôcku vhodnú do postele pre ležiaceho alebo na podporu chrbtice Predám bandáž na nohu Predám dámska vložky Predám detoxikačnú vaničku