bazár, predaj, inzercia, predám

Rline kridelka plaketky na blatniky dvere TIGUAN TOUAREG

Kategória: Príslušenstvo

R line napis na blatnik , sada je 4- dielna a lepí sa na dvere a blatniky pomocou obojstrannej pásky 3M

- Rline napis kridelka nalepky plaketky sú vhodné na Volkswagen Tiguan Touareg Touran Sharan od roku 2012 do 2022.
Rline kridelka plaketky na blatniky dvere TIGUAN TOUAREG
Podobné inzeráty
4MOTION A RLINE VELKE KRIDELKA ZNAKY NA VW
Ponuka na predaj 4 MOTION a RLINE kridelka na blatniky a dvere. Znaky su uplne nove, este zabalene, su 3D. Znak je plastovy, pochromovany, samolepiaci - zo zadu folia. Vhodny do exterieru, na blatniky a dvere na Volkswagen Tiguan, Touareg, Touran, Transporter atd. Rozmer: hrubsieho kridelka na blatniky - dlzka 15,5 cm a vyska je 4,5 cm Rozmer: tensieho kridelka na dvere - dlzka 18 cm a vyska je 1,8 cm V PONUKE KOMPLET ZNAKY RLINE NA VOLKSWAGEN Cena 39 eur je za komplet sadu bud 4MOTION alebo RLINE kridelka. Inzerat plati do zmazania. Dorucenie na dobierku uz do 24 hodin, posielam postou 1.triedou. MOZNY OSOBNY ODBER V KE ALEBO V MI ALEBO POSLEM. V pripade zaujmu alebo blizsie informacie ma kontaktujte mailom, SMS alebo telefonicky.
Rline Volkswagen R line plaketka kridelka na blatniky
Plaketky volkswagen R-line sa lepia pomocou 3M pásky na dvere a blatník - 4 kusy 2ks na ľavú 2ks na pravú stranu Rline napisy kridielka nalepky sú univerzálne vhodné pre Polo Golf Passat B8 B7 Arteon Tiguan Touran Touareg T-Roc a Sharan dekoracie loga nadisy znaky emblemy na blatníky
Sportline plaketky na blaniky - napisy SPORT LINE
Plaketka resp. napisy Sportline sa lepia pomocou 3M pásky na blatníky - 2 kusy na ľavú a pravú stranu - strieborné / celé čierne Sportline napisy sú univerzálne vhodné pre Škoda Fabia Octavia Superb Kodiaq Karoq Kamiq , Volkswagen Polo Golf Passat Tiguan Touran Touareg T-Roc Sharan , Seat Leon Arona Ateca Tarraco dekoracie na blatníky - pošlem aj poštou na dobierku / zasielkovňa
Kridelka na blatniky SKODA KAROQ
Predam kridelka na blatniky pre SKODA KAROQ sada obsahuje 4ks ako na fotkach Napis KAROQ na blatnik aj dvere, škoda KAROQ napis nalepka nadpis znak logo emblem nalepovaci Lepia sa 3M paskou, ktora je na ich zadnej strane.
SEAT FR ROZNE KRIDELKA
Ponuka na predaj FR kridelka na blatniky na SEAT. Znaky su uplne nove, este zabalene. Mam zopar kusov FR znakov. Znak je zliatinovy, samolepiaci - zo zadu lepiaca folia. BUD CIERNO STRIEBORNE ALEBO CERVENO CIERNE. Sirka krideliek je 1,8 cm a 14,8 cm su dlhe. Vhodne do exterieru, na blatniky na Leon, Ibiza, Altea, Ateca atd. Cena 16 eur je za 2 ks t.j. jedno balenie. V PONUKE KOMPLET ZNAKY FR NA SEAT NA KUFOR CI DO MASKY, STACI MA KONTAKTOVAT. Inzerat plati do zmazania. Dorucenie na dobierku uz do 24 hodin, posielam postou 1.triedou. Da sa vyzdvihnut aj osobne v KE alebo v MI. V pripade zaujmu alebo blizsie informacie ma kontaktujte mailom, SMS alebo telefonicky.
Napis znako logo GTD GTI napis na blatníky
Volkswagen GTI GTD kovové nalepovacie nápisy kridelka loga na blatniky Golf Polo Touran Tiguan Passat T-Roc Logá sa lepia 3M obojstrannou páskou na blatníky.