bazár, predaj, inzercia, predám

Robíme menšie stavebné práce, murárske, maliarske

Kategória: Remeselné práce

Robíme drobné stavebné práce, pokládka zámkovej dlažby, príprava pod dlažbu, osadenie obrubníkov, palisad, zatravňovačiek, chodníky,terasy, schody, sokel, oporné múry, ploty, oplotenie, opravy starých múrov,plotov, dlažieb,iné stavebné práce,sme dvaja stavbári,prípadne viacerí podľa potreby,sme spoľahlivý od roboty neodskakujeme, auto a vybavenie máme,sme časovo flexibilní,práce vieme hneď zrealizovať,v prípade potreby má neváhajte kontaktovať, dodávka, montáž, poradenstvo,spravíme aj na kľúč
Robíme menšie stavebné práce, murárske, maliarske
Podobné inzeráty
murarske prace
Robime všetky murarske buracie a izolaterske prace v Bratislave a okolie.Všetko s dokladom o umiestneny sute na skladku zaruka na murarske prace 5 rokov.
Ponúkam maliarske aj menšie murárske prace
Ponúkam maliarske prace, malovanie interiérov na bielo aj farebne, vyspravky stien. Podlaha sa zakríva papierom, ak treba. Material kľudne zabezpečím všetko záleží na dohode.
Tarky - elektroinštalačné práce a stavebná činnosť
Ponúkame Vám komplexné elektroinštalačné práce podľa aktuálne platných noriem aj stavebnú činnosť. Naše práce vykonávame po celom východnom Slovensku. Naše služby: ✅ Realizácia novej elektroinštalácie v bytoch, rodinných domoch, kancelárskych priestoroch a v priemyselných prevádzkach, vrátane rozvádzačov ✅ Realizácia elektrickej NN prípojky do rodinných domov ✅ Rekonštrukcia starých elektrických rozvodov ✅ Inštalácia bleskozvodu a uzemnenia ✅ Realizácia elektrického podlahového vykurovania a montáž elektrického ohrevu odkvapov a potrubí ✅ Realizácia štrukturovanej kabeláže (dátové rozvody) ✅ Realizácia elektrických zabezpečovacích systémov ✅ Inštalácia kamerového systému (CCTV) ✅ Revízie na našu prácu ✅ Vyriešenie havarijných stavov a porúch ✅ Montáž osvetlenia ✅ Maliarske práce ✅ Murárske práce ✅ Dlažby, obklady, podlahy ✅ Sádrokartón ✅ Rôzne iné stavbné práce podľa dohody V prípade akýchkoľvek otázok a záujmu nás neváhajte kontaktovať na uvedené telefonické číslo.
Maliarske prace
MALIARSKE PRÁCE, STIERKY Ponukam maliarske práce všetkého druhu A MALOMETRAZNE STIERKY mam prax v malovani ,príprava podkladu pred malovanim, robim len valcovanie, nie striekanie. dlhodoba prax a skusenosti. viac info tel.. Po dohode aj ako subdodavatel v ramci celej SK.
Ponúkam murarske a remeselné práce
Som murár pred dôchodkom s dlho ročnými skúsenosťami v stavebníctve .Ponukam svoje služby ako omietky stierky maliarske prace obklady dlažby drobné vodarske prace plávajúce podlahy a mnohé iné stavebné a remeselné prace. Ponukam svoje služby hlavne v okoli Šamorína Dunajskej Stredy Veľkého Medera . Bližšie informácie na
TESÁRSKE A STAVEBNÉ PRACE - Strechy bez starosti
STRECHY BEZ STAROSTI A HLAVNE ZO ZÁRUKOU Sme firma dolly-stav s.r.o. Nie sme nejaký samouci sme vyučený , vyškolených a certifikovaný s viac ako 24 ročnou praxou Sme aj v CECHU STRECHÁROV SLOVENSKA Ak Vám zateká strecha alebo potrebujete spraviť novú strechu sme tu pre vás ... Realizujeme tesárske a stavebné prace s kompletnou dodávkou materiálu : reziva alebo kompletného strešného materiálu a všetkých druhou krytín Nepracujem s nekvalitným materiálom snazime sa stále vyhovieť aby zákazník bol spokojný Realizujeme : - rekonštrukcie starých striech a domov - novostavby na kľúč - krovy - klampiarske prace - pokládka všetkých druhov krytín - prístrešky , altanki - všetky salovacie prace ako vence , schody a ine + armovacia prace - betonárske prace Viem zabezpečiť kompletne ručne , výkopové a búracie prace . Likvidácia azbestu s komplet dokladom o demontáži a uloženie na certifikovanú likvidačnú sladkú . O všetko sa postaráme aby ste mali kompletne podklady už či pre kontroly alebo úrady REALIZUJEME : KOMPLETNE REKONŠTRUKCIE RODINNÝCH DOMOV Všetky naše prace si viete pozrieť na stránke : www. dolly-stav. sk ZAMERANIE A NACENENIE ZDARMA PRIJÍMAME OBJEDNÁVKY UŽ LEN KU KONCU ROKA 2023 NAŠE MOTO JE RÝCHLO , KVALITNE A HLAVNE ZO ZARUKOV Ak máte nejaký projekt kde netreba ísť k obhliadke stačí ho poslať na email : info@ Alebo stačí zavolať :