bazár, predaj, inzercia, predám

Robin Cook - Nákaza

Kategória: Detektívky

Robin Cook - Nákaza
Robin Cook - Nákaza
Podobné inzeráty
Alafair Burková - V dobrom aj v zlom
Predám knihy - detektívky 1. Peter Adamecký - Vyznávač - 3€ (s autogramom) 2. Stuart Woods - Osudu neujdeš - 1€ 3. Nancy Taylorová - Rosenbergová - Poľahčujúce okolnosti - 1€ 4. Joshua Gilder - Skryté jazvy - 1€ 5. Raphael Majan - Sex na mieste činu - 1€ 6. Alafair Burková - V dobrom aj v zlom - 1€ 7. Carol Higgins Clarková - Krajka - 1€ 8. Mary Higgins Clark - Ty patríš mne - 1€ 9. Robin Cook - Kóma - 1€ 10. Robin Cook - Deformace - 1€ 11. Robin Cook - Blízky koniec - 1€ 12. Robin Cook - Známky života - 1€ 13. Robin Cook - Osudná liečba - 1€ Kontaktovať mailom.
Kostovová, Sierra, Dan Brown, Stanway, Harris, Cook
Predám knihy v 100% stave Elizabeth Kostovová: Historička - 12,- € +poštovné, Javier Sierra: Tajná večera -9 eur+poštovné, Dan Brown: Da Vinciho kód -9 eur+poštovné, Andrew Stanway: Vakcína - 8 eur+poštovné, Thomas Harris-Mlčanie jahniat-6,-€+poštovné, Robin Cook - Toxín - 8,- € + poštovné, Robin Cook - Kóma - 8,- € + poštovné, Robin Cook - Kríza - 8,- € + poštovné, Nika Lubitsch - 7. deň - 7,- € + poštovné, Heine Bakkeid - Zajtra mi budeš chýbať - 8,- € + poštovné, Posielam aj na dobierku, možnosť osobného odberu. Kontakt: lubica.flowers@
Eversz, Benchley, Reichsová, Sayersová, Cook po 1e
Robert Eversz - Zabiť paparazza Predám. Veľmi dobrý stav. Len čo bývalú fotografku prepustia podmienečne z väzenia, rozhodne sa zadovážiť si financie sobášom s neznámym anglickým paparazzom. Vražda jej manžela však zmarí všetky plány a bývalá kriminálnička sa stáva hlavnou podozrivou. Po smrti ďalšieho paparazza sa ocitá v dvojitej pasci. Na jednej strane sa musí mať na pozore pred policajtmi a na druhej pred vrahom, ktorý sa tentoraz zameral na ňu. Nebezpečenstvo vzrastá, keď mladá žena objaví zašifrované poznámky o orgiách a korupcii medzi losangeleskou smotánkou. Z tejto situácie môže vykorčuľovať len jediným spôsobom, i keď riziko je privysoké. Peter Benchley - Beštia Predám. Dobrý stav. V knihe je venovanie. "Povrch tvora pokrývali kruhovité útvary, chveli sa a kvapkala z nich voda, pripomínajúca odporné pľuvance. Griffin zvrieskol. Nebolo to konkrétne slovo, prekliatie, nadávka ani prosba, iba pudový výkrik hrôzy, nenávisti... Neprestávalo to postupovať, pohybovalo sa to stále vpred, liezlo to k nemu, zdalo sa, že kráča po zvíjajúcich sa prstencoch, ktoré pri dotyku s gumou vyludzovali škrípavý zvuk, podobný škrabotu pazúrov. Blížilo sa to..." Kathy Reichsová - Kosti na prach Predám. Veľmi dobrý stav. Forenzná patologička Brennanová a detektív Ryan riešia spočiatku zdanlivo nesúvisiace prípady zavraždených a nezvestných dievčat. Postupne sa však objavia zistenia a skutočnosti, ktoré nielenže vnesú svetlo do prípadov na pracovnej úrovni, ale vyústia aj do šokujúcich odhalení úzko spätých s minulosťou doktorky a jej osobnej traumy z detstva. Dokonalá kriminálna zápletka miestami okorenená humornými konverzáciami a napínavými momentmi zaiste nesklame žiadneho milovníka krimidetektívok. Dorothy L. Sayersová - Prudký jed Predám. Veľmi dobrý stav. Prudký jed je tretí román známej anglickej spisovateľky Dorothy Sayersovej, v ktorom vystupuje svojrázny lord Peter. Chladnokrvného a racionálne uvažujúceho muža sa v tomto románe spisovateľka usilovala poľudštiť tým, že v ňom prebudila cit k mladej úspešnej autorke detektívnych románov, ktorá sa dostala pred súd za vraždu svojho bývalého milenca. Všetko svedčí proti nej - mala motív i príležitosť pomstiť sa mu. Dôkazy polície sú navonok nezvratné, a predsa ju porota - na všeobecné prekvapenie - neuzná za vinnú a proces sa bude opakovať... Podarí sa lordovi Petrovi Wimseymu dokázať, že Harriet Vaneová neotrávila svojho milenca arzénom a nájsť skutočného vraha? Zdá sa, že je to úloha nad ľudské sily. Robin Cook - Nákaza Predám. Veľmi dobrý stav. Jedenásť rokov po tom, čo prvýkrát v Afrike udrel smrteľný a nebezpečne nákazlivý vírus Ebola, sa choroba s rovnakými symptómami objaví v niekoľkých nemocniciach naprieč celými Spojenými štátmi. Doktorka Marissa Blumenthalová, je poverená prieskumom jednotlivých prípadov. Pri snahe nájsť spojitosti narazí na stopy, ktoré naznačujú, že nákaza je pravdepodobne šírená zámerne.
Invázia z galaxie Robin Cook
Predám knihu Invázia z galaxie Robin Cook 4,3 Cena 2 eurá + poštovné.
Robin Cook - Zbierka 6 kníh
Verzie klasických trilerov od Robina Cooka z rokov 1992-1994, vydané IKAR-om. Sfinga,Smrteľný strach, Blízky koniec - nečítané, vo výbornom stave Slepota, Muž ktorý sa hral na Boha - knižný chrbát poškodený Nákaza - zažltnuté strany Predám kus za 5€, pri kúpe všetkých cena 25€. Kontakt najlepšie cez SMS alebo WhatsApp, osobný odber iba v BA alebo cena + poštovné!
Detektívky
Robin Cook: -Nákaza -Kóma Cena 4e/ks+poštovné Kontakt mailom, číslo je neplatné.