bazár, predaj, inzercia, predám

Robot na diaľkové ovládanie Orbit Bot

Kategória: Hračky

Predám nášho zabávača. Roboti sú skvelé inteligentné hračky, ktoré dokážu zabaviť na veľmi dlhú dobu a dieťa sa pri nich naučí zakladom mechaniky a robotiky. Robot Orbit je veľký 40cm vysoký diaľkovo ovládaný robot, ktorý má LED osvetlené oči s rôznymi výrazmi tváre. Robot môže vykonávať až 48 programovateľných akcií so zvukovými efektmi. Zabaví nielen deti, ale aj dospelých. Reaguje aj na gestá viac vo videu to sa nedá vložiť do inzerátu tak pošlem záujemcovi. Nový stál 90 eur.
Robot na diaľkové ovládanie Orbit Bot
Podobné inzeráty
MaDe Robot Ziggy s funkciou rozpoznania hlasu
MaDe Robot Ziggy s funkciou rozpoznania hlasuMaDe Robot Ziggy s funkciou rozpoznania hlasu MaDe Robot Ziggy s funkciou rozpoznania hlasuMaDe Robot Ziggy s funkciou rozpoznania hlasu MaDe Robot Ziggy s funkciou rozpoznania hlasuMaDe Robot Ziggy s funkciou rozpoznania hlasu MaDe Robot Ziggy s funkciou rozpoznania hlasuMaDe Robot Ziggy s funkciou rozpoznania hlasu MaDe Robot Ziggy s funkciou rozpoznania hlasuMaDe Robot Ziggy s funkciou rozpoznania hlasu MaDe Robot Ziggy s funkciou rozpoznania hlasuMaDe Robot Ziggy s funkciou rozpoznania hlasu MaDe Robot Ziggy s funkciou rozpoznania hlasuMaDe Robot Ziggy s funkciou rozpoznania hlasu MaDe Robot Ziggy s funkciou rozpoznania hlasuMaDe Robot Ziggy s funkciou rozpoznania hlasu MaDe Robot Ziggy s funkciou rozpoznania hlasuMaDe Robot Ziggy s funkciou rozpoznania hlasu MaDe Robot Ziggy s funkciou rozpoznania hlasuMaDe Robot Ziggy s funkciou rozpoznania hlasu MaDe Robot Ziggy s funkciou rozpoznania hlasuMaDe Robot Ziggy s funkciou rozpoznania hlasu MaDe Robot Ziggy s funkciou rozpoznania hlasuMaDe Robot Ziggy s funkciou rozpoznania hlasu MaDe Robot Ziggy s funkciou rozpoznania hlasuMaDe Robot Ziggy s funkciou rozpoznania hlasu MaDe Robot Ziggy s funkciou rozpoznania hlasuMaDe Robot Ziggy s funkciou rozpoznania hlasu MaDe Robot Ziggy s funkciou rozpoznania hlasuMaDe Robot Ziggy s funkciou rozpoznania hlasu MaDe Robot Ziggy s funkciou rozpoznania hlasuMaDe Robot Ziggy s funkciou rozpoznania hlasu MaDe Robot Ziggy s funkciou rozpoznania hlasuMaDe Robot Ziggy s funkciou rozpoznania hlasuItem 1 of 6 MaDe Robot Ziggy s funkciou rozpoznania hlasu MaDe Robot Ziggy s funkciou rozpoznania hlasu MaDe Robot Ziggy s funkciou rozpoznania hlasu MaDe Robot Ziggy s funkciou rozpoznania hlasu MaDe Robot Ziggy s funkciou rozpoznania hlasu MaDe Robot Ziggy s funkciou rozpoznania hlasu MaDe Robot Ziggy s funkciou rozpoznania hlasu MaDe Robot Ziggy s funkciou rozpoznania hlasu MaDe Robot Ziggy s funkciou rozpoznania hlasu MaDe Robot Ziggy s funkciou rozpoznania hlasu MaDe Robot Ziggy s funkciou rozpoznania hlasu MaDe Robot Ziggy s funkciou rozpoznania hlasu MaDe Robot Ziggy s funkciou rozpoznania hlasu MaDe Robot Ziggy s funkciou rozpoznania hlasu MaDe Robot Ziggy s funkciou rozpoznania hlasu MaDe Robot Ziggy s funkciou rozpoznania hlasu MaDe Robot Ziggy s funkciou rozpoznania hlasu MaDe Robot Ziggy s funkciou rozpoznania hlasu Item 1 of 6 HračkyElektronické, robotickéRobotické hračky MaDe Robot Ziggy s funkciou rozpoznania hlasu 287 hodnotenia a 148 recenzii MaDe ZLACŇUJEME ZLACNENÉAkcia Interaktívny Zigybot je robot s tajnou misiou. Nemusíte sa ale báť. Prichádza v mieri. Zigy dokáže rozpoznať 17 českých príkazov /viet, na ktoré odpovedá rôznymi variantmi odpovedí alebo vykoná požadovanú akciu. Zigy vám tiež zmeria teplotu okolia, zaspieva a zaručene vždy dobre pobaví.
Detský Robot Program A BOT X
Predám minimálne používaného detského robota.Zapnutý možno 2x.Program A BOT X je robot na diaľkové ovládanie. Reaguje na vami zvolené príkazy a dokáže naraz spracovať až 48 povelov. Výška robota je 46 cm. Hračka je v záruke. PC 38,90 €. Nová cena 30 € vrátane dopravy.
▶️ ROBOT Silverlit YCOO Neo gigantický robot +
Predám Silverlit YCOO Neo gigantický programovateľný robot + Darček vláčik čisté s minimálnymi známkam opotrebenie, komplet balenie (krabica, návod) aj s baterkami bol len odskúšaní (nevhodný darček) Inzerát je aktuálny až do zmazania. posielam aj poštou (Poštové +5 € vopred , mam zlú skúsenosť ) Viac foto: Vlastnosti Programovateľný až 48 akcií, Ovládanie pohybu, Zvukové efekty, Diaľkové ovládanie, LED podsvietená tvár, Infračervený, Výraz tváre pomocou LED svetla, Skvelé robotické zvukové efekty, Chôdza s výkyvnými ramenami, Režim spánku, Kĺzanie Ďalšie informácie Všetky práva vyhradené. Program A Bot X: Napájanie DC 6 V / 6 W; 4 x 1,5 V ”AA” / LR6 / Vysielač: Napájanie DC 3 V / 0,5 W; 2 x 1,5 V ”AAA” / LR03 /
Robot Program A Bot X - ako nový
Ponúkam na predaj Robota Program A Bot X Robot je v stave ako nový. Použitý 1x pôvodna cena: 40€ Predávam za 20€ Mozný osobný odber v Bratislave, alebo pošlem poštou. Ak máte záujem zavolajte na čislo:
HRAČKY ROBOT PROGRAM A BOT X OD SILVERLIT
Robot na diaľkové ovládanie, ktorý reaguje na príkazy a môže sa naprogramovať na 48 akcií naraz, veľkosť 46 cm. Robot chodí, tancuje, reaguje na pohybové príkazy, všetko je sprevádzané zvukovými aj svetelnými efektmi (LED tvár)
TANCUJUCI ROBOT SO SVETLOM A HUDBOU
Tancujúci robot so zvukovým a svetelným efektom Tancujúci robot so zvukovým a svetelným efektom je super hračka, ktorá poteší každého chlapca. Stlačením spínača ON/OFF na tele robota v chrbtovej časti, sa začne robot pohybovať - tancovať, pohybovať rukami a to všetko je doprevádzané veselou melódiou a svetelnými efektmi . Je to parádna hračka, ktorá rozsvieti celú detskú izbu a nesmie chýbať v chlapčenskej izbe. Pri hre sním zažijú či už chlapci alebo dievčatká veľa srandy. Na napájanie sú potrebné 3 ks batérii typu AA 1,5V - nie sú súčasťou balenia. Robot je vysoký: 22 cm Cena : 12,00€ Posielam poštou podľa aktuálneho cenníka Slovenskej pošty KUK MÔJ PROFIL DARINA DADA HOLÚBKOVÁ ????????????✈️???????? RÔZNE INÉ Hračky