bazár, predaj, inzercia, predám

Roboticky had SlitherBot

Kategória: Hračky

Za symbolicku cenu redam par krat hraneho robotickeho hada Clementoni Science&Play Robotics: SlitherBo v komplet baleni, top stav, ako novy. Idealne osobny odber v BA.

Popis: Zostavený had ožíva a začína sa plaziť po miestnosti ako skutočný! Had je zviera, ktoré ľudí fascinuje a niektorí z neho majú strach. Zostavte si svojho vlastného robotického hada so sadou Clementoni. Had je dlhý 40 cm a je zložený z 12 spodných a vrchných dielov. Hračka deti učia zábavným spôsobom základy robotiky, pomáha rozvíjať manuálne zručnosti, logické schopnosti a predstavivosť. Rozmer balenia: 27,6 x 21 x 6 cm. Vek: 8+. Viac na:
Roboticky had SlitherBot
Podobné inzeráty
LEGO® Creator 31132 - Vikingská loď a morský had
Predám LEGO® Creator 31132 - Vikingská loď a morský had - úplne nové, nerozbalené. Uprednostňujem osobný odber v Košiciach.
roboticky pes Teksta
robotický pes Teksta, výborný stav, bez krabice, cena 40 eur s poštou
Roboticky pes
Roboticky pes na baterky - reaguje na hlas, kedy zacne chodit dopredu, alebo zastane. Pes chodi po prilozenej stavebnici, ale aj len po podlahe. Nase deti si s tym uzili dobru zabavu.
Robotický psík
Nový ( len odskúšaný) robotický psík s množstvom funkcií. Batérie sú súčasťou
Harry Potter stavebnice 3 + figúrky - typ lego - nové
Predám jednotlivé sety z edície Harry Potter. Stavebnice sú nové a zabalené, pasujú k legu. Veľkosť figúrok je štandardná, teda 45 - 55 mm. Cena: Set 1 = 42€ - hodinová veža Set 2 = 42€ - útok na Ronov dom Set 3 = 55€ - tajomná komnata Set 4 = 45€ - Astronomická veža Popis: SET 1: Hodinová veža Jedná sa o sadu 8 kvalitných figúrok na obrázku vrátane všetkého príslušenstva, ktoré vidíte a uvedená cena je za celú sadu. Sú nové a zabalené, pasujú k legu. Celý set má 958 dielikov a je plne kompatibilný s originál legom. Obsah balenia: - 8ks figúrok - budova hodinovej veže - návod, bez krabice SET 2: Útok na Ronov dom Jedná sa o sadu 8 kvalitných figúrok na obrázku vrátane všetkého príslušenstva, ktoré vidíte a uvedená cena je za celú sadu. Sú nové a zabalené, pasujú k legu. Celý set má až 1098 dielikov a je plne kompatibilný s originál legom. Obsah balenia: - 8ks figúrok - Ronov dom - návod, bez krabice SET 3: Tajomná komnata Jedná sa o sadu 11 kvalitných figúrok na obrázku vrátane všetkého príslušenstva, ktoré vidíte a uvedená cena je za celú sadu. Sú nové a zabalené, pasujú k legu. Celý set má 1176 dielikov a je plne kompatibilný s originál legom. Obsah balenia: - 11ks figúrok - Tajomná komnata - had Bazilisk - návod, bez krabice SET 4: Harry Potter set astronomická veža + 8ks postavičiek. Jedná sa o sadu 8 kvalitných figúrok na obrázku vrátane všetkého príslušenstva, ktoré vidíte a uvedená cena je za celú sadu. Celý set má 971 dielikov a je plne kompatibilný s originál legom. Obsah balenia: - 8ks figúrok - astronomická veža - návod, bez krabice Spôsob dodania: Osobne BA, Slovenská pošta, zásielkovňa (packeta) Kontakt: email, volať alebo sms (kedykoľvek), Viber, WhatsApp Inzerát je platný do zmazania. ↓↓↓ Klikni na moje meno a pozri aj iné postavičky, ktoré sú v ponuke. ↓↓↓
Had
Predám háčkovaného hada, výplň duté vlákno, bezpečnostné ocka.