bazár, predaj, inzercia, predám

Robotický umývač okien a skiel v domácnosti

Kategória: Ostatné - biela

Predám plne funkčný a málo používaný robotický umývač skiel Hobot-268, vrátane nových náhradných mopov. Súčasťou balenia je poistné lanko, 230V kábel a diaľkové vládanie. Nákupná cena bola 285 €.
Robotický umývač okien a skiel v domácnosti
Podobné inzeráty
Predám robotický čistič okien HOBOT 188
Robotický čistič okien, výborná vec, ušetrí čas! dohoda možná...
Robotický vysávač Lenovo T1s Pro
Dobrý deň predám tento robotický vysávač s funkciou mopovania a automatickým vyprázdňovaním odpadového zásobníka. nami použitý 2-3 x ... Dôvod predaja sťahujeme sa a už nám nebude potrebný keďže by sme ho museli prehadzovať po podlažiach . Pripojíte cez wifi alebo Google home. Technické parametre: • Rozmery: 350x98mm • Vstupné napájanie: AC 100~240V, 50/60Hz • Nabíjacie napätie: 24V 1.2A • Spotreba: 50W • Batéria: 16.8V 5200mAh (LG by BYD) • Doba chodu: 140min / tvrdé podlahy • Nabíjanie: 2.5 hod • Sila motora: 2700pa • Pokrytie plochy: > 200m2 • Senzory Celkom: 25 senzorov - 15 rôznych typov • Hlavná kefa: 1 ks • Bočná kefa: 2 ks • Kapacita (prach): 400ml Najlepší Osobný odber, no po dohode viem poslať aj cez DPD alebo Packetu ...na dobierku neposielam . Kontaktovať cez SMS
irobot Braava jet m6 robotický mop
Dobrý deň , predám mop irobot Braava jet m6. Robotický mop bol veľmii málo používaný, je plne funkčný. K mopu sú dve originálne handričky na suché a mokré umývanie + nabíjacia stanica. Mop si viete ovládať cez aplikáciu, v ktorej si viete presne navoliť do ktorej izby chcete aby robot išiel umývať. Kupovaný bol za 599 eur teraz ho predávam za 300 eur. Prosím kontaktujte ma ak máte len vážny záujem. Mop neposielam kurierom ani inou prepravnou službou.
Ochladzovač vzduchu Concept OV5200
Ochladzovač vzduchu Concept OV5200 je výkonný spotrebič, ktorý bude aj v horúcich letných dňoch neúnavne ochladzovať vzduch vo vašej domácnosti alebo kancelárii. Horúci vzduch sa vďaka nemu premení na vánok, ktorý vás príjemne osvieži. Príkon spotrebiča je 110 W a iste oceníte aj to, že jeho maximálna hlučnosť je iba 64 dB. Praktické režimy Spotrebič vám poskytne hneď 3 úrovne rýchlosti prúdenia vzduchu. Zároveň si môžete vybrať jeden zo 4 režimov a prispôsobiť tak fúkanie presne vašim potrebám. K dispozícii je prirodzený režim, ktorý v miestnosti vytvorí jemný vánok. Normálny režim si udržuje nastavenú intenzitu fúkania. Spotrebič si môžete bez obáv vziať tiež do spálne - režim spánku totiž každých 30 minút znižuje rýchlosť prúdenia, takže vám nehrozí prechladnutie. Inteligentný režim potom zabezpečí chladenie podľa toho, aká je teplota v okolí spotrebiča.4 funkcie Spotrebič disponuje hneď 4 rôznymi funkciami, ktoré zaistia, že vzduch v miestnosti bude naozaj príjemný. Okrem ochladzovača je k dispozícii aj ventilátor, funkcia ionizácie a zvlhčovač vďaka ktorému bude vzduch oveľa príjemnejší a zdravší než vzduch, ktorý produkujú klasické klimatizácie. Jednotlivé funkcie môžete spustiť stlačením jediného tlačidla alebo pomocou diaľkového ovládača. Vzduch vo vašej domácnosti ešte nikdy nebol tak osviežujúci. Pár krát použitý , kupovaný 18.6.2021 s predĺženou zárukou do 17.6.2026. pôvodná cena 163.70€ teraz cena 110€ Pre vyhľadanie : ventilátor, klimatizácia, ionizér , ochladzovač , zvlhčovač .
Google Nest Hub 2. Generation
Zdravým predám tento google asistent ktorý nevyužívam. Kupoval som to v 05/2022 v planeu je to ešte v záruke.Google Nest Hub 2nd gen má 7" dotykový displej so širšími rámčekmi. Rozlíšenie 1 024 × 600 pixelov síce neohromí, ale vo väčšine prípadov sa budete na asistenta pozerať z väčšej vzdialenosti, kde je rozlíšenie úplne postačujúce. Základom zariadenia je aj reproduktor, ktorý má na zadnej strane zásuvku na napájací kábel. Celé zariadenie Google Nest Hub 2 váži 558 gramov a na obrázku sa pravdepodobne zdá byť väčšie, než v skutočnosti je. Meria 12 cm na výšku a je takmer 18 cm široký. Spoločnosť Google sa chváli, že telo zariadenia je vyrobené z 54 % z recyklovaného plastu.Asistent Google Nest Hub 2. generácie, samozrejme, plne podporuje mobilné zariadenia so systémom Android, takže kompatibilita s Android aplikáciami nie je prekvapujúca. Ani vlastníci telefónov iPhone ale nebudú mať problém, operačný systém iOS je tiež kompatibilný. Asistenta poháňa štvorjadrový čip s taktom 1,9 GHz. Pohyb prvkov na obrazovke síce nie je taký bleskový ako na mobilných telefónoch, ale vzhľadom na používanie inteligentného asistenta to nie je na obtiaž. Jednou z hlavných funkcií Google Nest Hub 2nd gen je, samozrejme, inteligentná správa domácnosti. Mnohé prvky inteligentnej domácnosti môžu byť prepojené. Napríklad ovládanie termostatu, svetiel, kamerového systému atď. Ponúka tiež pomoc počas dňa. Ráno vás príjemne prebudí zapnutím displeja a postupným zvyšovaním hlasitosti budíka. Potom zobrazí počasie alebo najnovšie správy, upozorní vás a nastaví pripomenutie, budík alebo minútku. Pokiaľ chcete zvolať rodinu na večeru, stačí poslať správu do Nest Hub 2nd gen alebo ju rovno prehrať cez bezdrôtovo pripojené reproduktory po celom dome. Pri rýchlom jednaní dohoda možná.
HISENSE AP-12CR4GFJS00 mobilná klimatizácia
Mobilná klimatizácia , kupovaná pred dvoma rokmi v Alze za 308,90 euro, predávam za 200,00 (cena je konečná!!!). Len pár krát zapnutá. Osobný odber Petržalka. Mobilná klimatizácia HISENSE AP-12CR4SFJS1 ponúka skvelé funkcie, výrazne sa podieľa na zlepšení kvality ovzdušia a vďaka praktickým režimom sa dokonale prispôsobí vašim požiadavkám. Teraz si budete môcť neobmedzene užívať pobyt v príjemnom a zdravom prostredí. Buďte pripravení na horúce letné dni a kúpte si kvalitnú mobilnú klimatizáciu od výrobcu Hisense. Tento prenosný pomocník je zvlášť vhodný do bytov, podkrovných miestností, komerčných priestorov i kancelárií. Kľúčové vlastnosti AP-12CR4SFJS1 Vďaka časovaču je možné nastaviť ochladzovanie vzduchu na vami vybranú dobu Ponúka tri režimy prevádzky - chladenie, ventilácia aj odvlhčovanie vzduchu Režim SLEEP pre váš príjemný spánok Funkcia rýchleho ochladenia Pohodlné ovládanie pomocou diaľkového ovládača a displeja Chladenie, odvlhčovanie aj ventilácia Špičkový spotrebič sa radí do energeticky úspornej triedy A, vďaka čomu je ekologicky šetrným riešením do každej domácnosti. Ponúka 3 rôzne režimy prevádzky - chladenie, odvlhčovanie a ventilátor. Spoľahlivo dokáže odvlhčiť až 1,3 litre za hodinu. Ak aktivujete režim ventilácie, klimatizácia priestor iba vyvetrá, avšak bez využitia pridaného chladenia. Všetko ľahko a komfortne navolíte pomocou diaľkového ovládania a praktického displeja. Chladiaci výkon 12 000 BTU/h Funkcie Chladenie, Odvlhčovanie, Ventilátor Systém samoodparovania Hlučnosť 64 dB Chladivo R290A Rozmery Hĺbka 38,2 cm Šírka 44,2 cm Výška 75 cm Obsah balenia: Mobilné klimatizácia Kryt na okno Vyfukovacia hadica Ďiaľkové ovladanie