bazár, predaj, inzercia, predám

Rocketbook Fusion A4 + stierka + sprej + Frixion perá

Kategória: Ostatné

Predám Rocketbook Fusion A4 + stierka + sprej na vodu + perá Frixion + držiak na pero

Čisto nové, nepoužité.

Osobne v ZV alebo poštou na dobierku
Rocketbook Fusion A4 + stierka + sprej + Frixion perá
Podobné inzeráty
Wacom Intuos Pro grafický tablet
Prodám starší grafický tablet. Popis produktu: Váš neomezený balík tvurcích nástroju. Tento inovativní pen tablet spojuje schopnosti bezkonkurencní technologie pera Wacom s intuitivním multitouchovým ovládáním a dádá vám možnost dosáhnout stejne bezkonkurencních profesionálních výsledku. Rozponání 2.048 úrovní prítlaku pera, zároven rozpoznání náklonu pera umožnuje tvorit se stejnou presností a precizností jako u tradicních štetcu a per, zatímco intuitivní multitouchová gesta jsou velkým zjednodušením a zrychlením pohybu a navigace v pocítaci. Výrazné zlepšení ovládání. Posouvání, zvetšování a navigace jsou díky nové vrstve pro snímání dotyku mnohem jednodušší a presnejší a umožnují vám vetší kreativitu a snadnejší dostupnost vlastních multitouchových gest. Užijte si svobodu bez drátu. Zbavte se kabelu na pracovním stole a užijte si svobodu tvorby bez drátu. Nové vylepšený multitouch snímac s optimalizovaným použitím dotyku Nové Wireless Accessory Kit (v hodnote 40€) je v balení zdarna Nové tlacítka ExpressKeys s vylepšenou reakcí na dotyk Nové Special Edition kombinuje cernou základní barvu s kovovými doplnky Typ produktu pen tablet Rozmery tabletu 380 x 251 x 12 mm Hmotnost 990 g Aktivní plocha 224 x 140 mm Barva cernostríbrná Ovládání dotykem ano Pero Grip Pen Úrovne prítlaku 2.048 (hrot pera i guma) Náklon pera ±60 levels Bocní tlacítko 2 tlacítka (kolíbka) Typ pera tlakove citlivé, bezdrátové, bez baterie Náhradní hroty 10 hrotu : 5 standardních, 1 flex, 1 stroke a 3 plstené Stojánek pera ano Cást pro držení pera bezlatexový silikonová guma Technologie patentovaná metoda elektromagnetické rezonance Rozlišení 5.080 lpi Tlacítka Expresskeys™ 6 nastavitelných pro každou aplikaci jinak Touch Ring ano, 4 nastavitelné funkce Express View Display ano Radial Menu ano Precision Mode ano Display Toggle ano Dedikované funkce ano (posun, scroll, zoom a velikost štetce) Kabel USB kabel 2 metry PC a MAC pripojení USB Bezdrátový modul v balení ano Systémové požadavky USB port, internetové pripojení, Windows 8, Windows®7 SP1 nebo Windows® Vista SP2 Mac OS X 10.6.8 nebo vyšší (Intel® procesor) Obsah balení Intuos Pro Medium Special Edition pen tablet, Wacom Grip Pen, stojánek pera (10 náhradních hrotu, kroužek pro výmenu hrotu uvnitr), barevné identifikacní kroužky, USB kabel (2 m
Citrus sprej
Citrus sprej - praktický a zábavný sprej na dochucovanie pokrmov a kokteilov. Revolučná novinka vo vašej kuchyni. Unikátny sprej na citrón a limetku či iné ovocie. Nepostrádateľný pomocník pre každú domácnosť. Jednoducho zaskrutkujte sprej do citrusových plodov a môžete rozprašovať. Ideálny na šaláty, drinky, sprejové nástavce na citrusy - citrón a limetku. Originálny pomocník do kuchyne. Už žiadne kôstky v čaji a vyschnuté polovičky citrónov v chladničke. Tento odšťavovač okúzli každú vašu návštevu, kokteily, či na ovocie. Na zábavné a dochucovanie kokteilov, zeleninových šalátov, morských plodov a všetkých ďalších pokrmov, k príprave ktorých sa na dochutenie používa čerstvá citrusová šťava. Už žiadne umelo vyrobené citrónové šťavy či stabilizátormi upravené koncentráty. Vďaka praktickému Citrus spreju pohodlne vyrobíte praktický mechanický sprej z čerstvého citrónu. Je možné ho využiť na väčšinu citrusových plodov. Odrežte špičku plodu a jednoducho len zatočte špeciálny "vrták" priamo do ovocia, potom ovocie stlačte, aby sa šťava uvoľnila. Materiál: plast, Rozmery: 8 cm - 10,5 cm, V balení: 2 ks. Cena 4,90€. V prípade záujmu prosím napísať - telefónne číslo je neplatné.
Green Clean Wet and Dry FF
Stierky na mokré a suché čistenie senzorov veľkosti Full Frame. Postup pri čistení: 1. Mokrá stierka rozpustí mastnotu 2. Suchá stierka zotrie tekutinu a uvoľnenú nečistotu Šírka: 24mm Balenie obsahuje: 1 ks - mokrá stierka 1 ks - suchá stierka Zaslem aj v obalke postou alebo osobne BA
Tupperware - Silikónová sierka, nová
je veľmi pružná a pevná zároveň a je tak ideálnym pomocníkom na miešanie a vytretie každej misy či riadu skutočne dočista. Klasická stierka bola veľmi úspešná a preto si zákazníci želali i jej zmenšenú verziu, ktorá sa vmestí do všetkých otvorov s menším priemerom a pomôže tak vyprázdniť väčšinu pohárikov a fľaštičiek. Každá stierka je tvorená silikónovou hlavou s tenkými pružnými okrajmi a dlhou pevnou rukoväťou, takže ľahko dosiahne na inak nedostupné miesta ako ťažko prístupné rohy a všetky nádoby rôznych tvarov. Tvar hlavy je prispôsobený tak, aby ľahko vytrel dno a strany nádob a zároveň je pružný, aby sa stierka ľahko dostala i na oblé steny a do rohov a zaistila tak vytretie celého obsahu. Úzka stierka sa vmestí do nádob s minimálnym priemerom 2,5 cm. Jedna strana jej hlavy je rovná a má špicatý roh a druhá je šikmá so zaguľateným koncom. Odolná teplotám do 120°C. Ľahko sa umýva a je vhodná do umývačky. Rovnako ako ostatní pomocníci má v rukoväti otvor na zavesenie. Rozmery:dĺ:29,4cm; š:5,8cm Pôvodná cena: široká: 21,50 teraz len 15€ V Bratislave aj osobný odber. Poštovné a balné 2,80€,resp. podľa cenníka pošty. (na dobierku o 1 € drahšie).Platba na účet. Pozrite si všetky moje inzeráty. K dispozícii ihneď.
Betónové stierky - s fóliou, so šablónou, vynechané linky
Dobrý deň volám sa Dominik, som dizajnový maliar, maliar a stavbár v menšom. Mám dlhoročnú prax na Slovensku aj vo Švédsku. Som certifikovaný dizajnový maliar pričom certifikáty mám z Českej republiky a pre Taliansku firmu. Vo Švédsku mám historicky najlepšie práce na najvyššom hoteli v Goteborgu a sám som malovaľ a upravoval pravdepodobne druhú najväčšiu vlakovú stanicu v celom Švédsku. -betónová stierka s fóliou Toto je v podstate obyčajná betonová stierka, ktorá sa dá odtienovať do rôznych farieb. Je v nej vložená fólia, ktorá je čiastočne zrkadlová fólia ( zlatá alebo strieborná ) -betónová stierka a šablóny Znova v podstate obyčajná betónová stierka do ktorej sú vložené pomocou šablón vzory ktoré môžu byť vystúpené alebo na úrovni so stenou, ale aj farebne odlíšené alebo rovnakou farbou (velmi je pekné keď je šablóna jedna a je to primárna vec tej steny a je tiež farebne odlíšená alebo potom naopak obklopená betónovou stierkou, ideálne nejaká medená zlatá poprípade aj s trblietkami) -betónové stierky obyčajné alebo s "vynechanými" linkami Betónové stierky obyčajné alebo s "vynechanými" linkami, ktoré su vyplnené opäť podla odtienu stierky idealne asi k svetlej čierne linky a k tmavej zlaté, samozrejme sa daju použiť aj tmavé ale najlepšie vyniknú tieto opačné kombinácie. Pozrite si aj moje ostatné inzeráty pre viac inšpirácie pre vaše steny. Cenu a cenovú ponuku vieme dohodnúť aj telefonicky, emailovou komunikáciou alebo po osobnej obhliadke.
Aeros Sprej Protect/Rozprasovaci sprej proti lezucemu hmyzu
Aerosolovy Sprej Protect proti lezucemu hmyzu (mravce, svaby, blchy, striebrenky, pavuky atd.), vypudzuje hmyz z ukrytov, zabija hmyz okamzite - Bezna cena v obchodoch 6 eur, ponukam za 3 eura 1ks. Dostupnost 2 ks. Rozprasovaci sprej protect proti lezucemu hmyzu (mravce, svaby, blchy, striebrenky, pavuky atd.), vhodny na povrchy pretoze nezanechava viditelne stopy, vypudzuje hmyz z ukrytov, zabija hmyz okamzite - Bezna cena v obchodoch 16 eur, ponukam za 8 eur 1ks. Dostupnost 2 ks. Osobny odber KE,PO, VT. Moznost zaslat postou na dobierku.