bazár, predaj, inzercia, predám

Rodinka malych plysovych oveciek zo serie/znacky Sheepworld

Kategória: Hračky

Rodinka malych plysovych oveciek zo serie/znacky Sheepworld 3+1 ks


Plysove ovecky 3x Original Sheepworld, 1ks (biela plysova ovecka) ina znacka. Vsetky kusy su uplne nove, nepouzivane, niektore maju este vysacku, nikdy neprisli do styku s detmi alebo zvieratami, boli vo vytrinke za sklom v domacnosti nefajciara bez domacich zvierat. Boli kupovane na Slovensku v Avione v BA. Su certifikovane a atestovane ako sa od nemeckej znacky ocakava. Vhodne ako detska hracka / darcek. Velmi podobne modelu Shaun the Sheep.


Povodna cena: 9 - 13 EURO (kus)
Cena teraz: 15 EUR za komplet (DOHODA na cene mozna !)
Rodinka malych plysovych oveciek zo serie/znacky Sheepworld
Podobné inzeráty
Predám Plyšové hračky (2 Plné Vrecia)
Ponúkam na predaj 2 Plné vrecia , respektíve 109 kusov rôzne veľkých plyšových hračiek Plyšové hračky na fotkách sú bez poškodenia , veľmi dobrom stave zo zbierky Najradšej by som predal obidve plné mechy 109 kusov plyšových hračiek za 80 eur , všetky je vidno na 16tich priložených fotkách Možný osobný odber v Humennom Možnosť doviesť +3€ k sume (SV-HE-VT-PO-PP-RK-ZA-MT-NR) Možnosť poslať poštou , nutná platba poštovného vopred na účet kôli NEPREBERACOM V prípade záujmu ma kontaktujte formulárom emailu nižšie
13 kusov plyšových hračiek - predám
Predám 13 kusov plyšových hračiek.Plyšáky sú ako nové, niektoré len skladované,niektoré používané viac, iné menej, vyprané v geli na pranie pre detské oblečenie. Modrý mončičák predaný. Pri kúpe všetkých spolu cena 10 eur. Kontakt prosím mailom.
Predám Mix plyšových hračiek a zvieratká gumené
Predám Mix plyšových hračiek top stave a zvieratká gumené kvalitný materiál skoro nové cena 15€
Nové plyšové ty beanie boos-jednorožci a sovy
Všetky nové, nehrané, len krátko vystavené na poličke, 100 % stav. Kupované väčšinou v Dráčiku. Veľká sova s motýlikom výška 28cm aj s uškami, cena 5 eur, ružový jednorožec a flitrová sova Ty beanie boos 24cm po 9 eur, vankúšik jednorožec Ty Squish a Boos 22cm 5 eur. Mám na predaj aj viac iných TY BEANIE BOOS plyšových zvieratiek, prevažne sovičiek, Minecraft a Pokémon plyšových zvieratiek.
Nové plyšové zvieratká ty beanie boos- sovy 15 cm
Všetky nové, nehrané, len krátko vystavené na poličke, 100 % stav. Kupované väčšinou v Dráčiku. Ty beanie boos sovičky trblietavými očkami 15cm, cena 4 eur za kus. Mám na predaj aj viac iných TY BEANIE BOOS plyšových zvieratiek, prevažne sovičiek, Minecraft a Pokémon plyšových zvieratiek.
Plyšová sova TY Owliver a Owlette 42 cm
Krásne 42 cm veľké plyšové sovy TY Owliver a Owlette, takmer nehrané, bez poškodenia, majú len máličko poškriabané oči. Cena 15 eur za jednu. Pri kúpe oboch cena 28 eur, plus k tomu zdarma pridám sovičku prívesok. Mám na predaj aj viac iných TY BEANIE BOOS plyšových zvieratiek, prevažne sovičiek, Minecraft a Pokémon plyšových zvieratiek.