bazár, predaj, inzercia, predám

RODINNÉ SÍDLO, 9 IZIEB, 3 KÚPEĽNE, POZEMOK O VÝMERE 1986m2,

Kategória: Domy

SaleA - Váš partner v realitách ponúka exkluzívne na predaj rodinné sídlo v obci Madunice, ktorá sa nachádza v Trnavskom kraji, v okrese Hlohovec. Vzdialená je iba 15 minút autom od Piešťan. Do Trnavy to máte 20 minút, do Trenčína 40 minút a do Bratislavy 50 minút.

Moje meno je Ernest Drončovský, som realitný maklér a toto je dom, kde sa môžete stretávať s rodinou. Dom má veľký pozemok plný ovocných stromov a kríkov a dostatok obytných miestností.

Stačí dom kúpiť a môžete ho ihneď využívať, pretože všetko už je hotové. A že sme na dobrom mieste? To ste asi už vedeli. Príďte sa pozrieť osobne.

Dom:
Vymyslené, naprojektované a postavené pre rodinné stretnutia. Od kolaudácie v roku 2004 tiež dokázané, že je dom dobre navrhnutý, postavený a obstál pri jeho používaní. Veľká záhrada s automatickým zavlažovaním plná ovocných stromov a kríkov vám zabezpečí čerstvé ovocie a zeleninu pre celú vašu rodinu.

Na prízemí je priestranná kuchyňa, ktorej dominantou je keramická kachľová pec. Pec môže slúžiť tak na varenie ako aj na vykurovanie. Obývacia izba je šikovne umiestnená pri kuchyni a zároveň je stavebne oddelená, čo vám v prípade potreby zabezpečí dostatok súkromia. V zime si rodinnú atmosféru môžete spríjemniť posedením pri krbe. Vedľa obývacej izby sa nachádza jedáleň so starožitným nábytkom a stolom pre 10 ľudí. Na prízemí sú ďalej okrem vstupnej chodby aj dve kúpeľne, jedna s vaňou spojená s WC, druhá so sprchovým kútom, samostatné WC a ďalšie dve izby. Súčasťou prízemia je garáž s elektrickou bránou o výmere 41 m2, cez ktorú je taktiež možný vstup do domu.

Na poschodí je potom päť izieb a tretia kúpeľňa so sprchovým kútom spojená s WC.

Suterén:
Dom je čiastočne podpivničený. Pivnica má výmeru 29m2 a je tu zásobáreň dreva a technické zázemie – plynový kondenzačný kotol a kotol na pevné palivo.

Bonus:
Presklený a klimatizovaný ateliér s výhľadom do záhrady.

Záhrada:
Na záhradu sa vychádza cez presklennú zimnú záhradu. Je upravená a veľká. Plná ovocných stromov a kríkov. S priestorom na pestovanie zeleniny. Závlaha je zabezpečená automatizovaným závlahovým systému, kde voda je čerpaná zo studne. Systém stačí raz nastaviť podľa svojich požiadaviek a nemusíte sa viac starať o polievanie. Záhrada taktiež ponúka dostatok miesta na všetko pre rodinu. Na letné posedenie slúži drevený altánok. Na konci pozemku sa nachádza záhradný domček na uskladnenie náradia.

Bezpečnosť a sebestačnosť:
Rodinný dom je zabezpečený bezpečnostným a kamerovým systémom. Okná sú zvonku zabezpečené drevenými okenicami. Dom má 3 systémy vykurovania a ohrevu teplej vody: 1, plynový kondenzačný kotol, 2, elektrický bojler a 3, kotol na pevné palivo.

Obec:
Obec Madunice má vlastný zdroj vody. Vodovod je ukončený v celej obci od roku 1965, rozvod plynu je v celej obci ukončený od roku 1995. V obci je od roku 2001 ukončená čistička odpadových vôd a kanalizácia funguje v celej v obci. Katastrom obce
RODINNÉ SÍDLO, 9 IZIEB, 3 KÚPEĽNE, POZEMOK O VÝMERE 1986m2,
Podobné inzeráty
RODINNÉ SÍDLO NEĎALEKO BA V TICHEJ LOKALITE
!!!!! DOM JE REZERVOVANÝ DO 8.9.2023 !!!!! !!!!! POZOR VŠETCI KTORÍ STE: Tvoriví, podnikaví a rodinne založení ľudia, chcete si vybudovať svoje vlastné rodinné sídlo, kde budete mať dostatok miesta pre všetky vaše potreby k životu a chcete žiť v kľudnej lokalite blízko mesta !!!!! V tomto prípade možno mám pre vás niečo, čo by Vás mohlo zaujímať, niečo čo sa len tak hocikde nevidí a s čím si budete vedieť splniť Vaše sny. Mám pre Vás ponuku: Ideálne rodinné sídlo v tichej lokalite na konci ulice s výbornou dostupnosťou, 2 garážami, 2 studňami, rozľahlou záhradou a veľkou pivnicou + samostatná murovaná hospodárska budova. !!! SOM PRIAMO MAJITEĽ A DOM SI PREDÁVAM VÝHRADNE SÁM ( Realitné kancelárie prosím nevolať ) !!! Tento Rodinný dom je v dobre situovanej a tichej dedinke Blahová, nachádza sa v oblasti, obklopená mestami Šamorín (22min), Senec (25min), Dunajská Streda (18min) s veľmi dobrou dostupnosťou po diaľnici R7 do Bratislavy (35min). Ideálne miesto pre ľudí, ktorí hľadajú dom v ktorom si dokážu vytvoriť svoje rodinné sídlo, poprípade to môžu spojiť aj s podnikaním, potrebujú mať výbornú dostupnosť do mesta a zároveň chcú mať kľud, keď sa vrátia domov z práce a cez víkendy. Nehnuteľnosť je možné využiť v kombinácii aj na podnikanie. Samostatná hospodárska budova - 4 miestnosti má vlastné súpisné číslo, čo sa dá využiť pre samostatné sídlo firmy. V obci je Škôlka, Pošta, Potraviny, Kostol, Reštaurácia. Vo neďalekej obci Lehnice sa nachádza škola a nemocnica (10min). Kompletná občianska vybavenosť je v Dunajskej Strede (18min). Dom má tri podlažia, je v pôvodnom stave, bol postavený v 1981 v časoch poctivého murárskeho remesla, vrátane pivníc s betónovými stenami, ktoré nevlhnú, dom je suchý a hodný tvorivej rekonštrukcie. Toto všetko je na celkovom pozemku 800m2. Bonus: Možnosť bezplatne využívať susediaci obecný oplotený pozemok 1900m2. Všetky stromy pred plotom aj na susediacom obecnom pozemku patria k domu, nachádza sa tam: Jablone, slivka, višňa, marhuľa, orech, nový majiteľ môže zbierať úrodu z týchto stromov a pozemok využívať tak, ako je využívaný celý život a to bezodplatne. Pokiaľ bude mať nový majiteľ záujem o tento pozemok, alebo jeho časť, tak môže podať žiadosť na obec o odkúpenie. Pre viac informácií o dome viem na vyžiadanie poslať celý foto album domu. Dom je vyprataný, voľný a obyvateľný s možnosťou okamžitého nasťahovania. Jedanáte priamo s majiteľom. Dom potrebujeme predať čím skôr (Dôvod zníženej ceny), zriaďujeme si nové bývanie v Košiciach a čas nás tlačí. Právny servis zabezpečíme, vieme pomôcť s hypotékou cez známeho hypotekárneho špecialistu. Máme k dispozícii urobený znalecký posudok (bol urobený minulý rok v lete), taktiež je nový geometrický plán. Obhliadku je možmé urobiť každý deň aj cez víkend aj cez sviatok a v akomkoľvek čase, som na dome a čakám na Vás. Treba volať!
Na predaj rodinné sídlo / Penzión
Realitná kancelária RE/MAX Vám ponúka na predaj priestranne nízkoenergetické rodinné sídlo s pozemkom o výmere 1570M2 , stvorené pre výnimočné bývanie spojené s nadštandardným komfortom. Svoj vysnívaný dom už nemusíte stavať, môžete sa rovno nasťahovať. Ponúkame Vám na predaj nadštandardný rodinný dom ktorý môže budúcemu majiteľovi slúžiť ako rodinné sídlo na bývanie alebo investičné účely. Možnosť využitia aj ako penzión. Rezort sa nachádza v obci Valaská len niekoľko minúť od rekreačnej oblasti Tále, lyžiarskeho strediska Chopok, Mýto pod Ďumbierom. Rodinný dom sa predáva (Pred dokončením a kolaudáciou) v stave holo domu s možnosťou dozariaďovania podlá vlastných predstáv a využitia stavby. Ak VÁS PONUKA ZAUJALA A ZDÁ SA VÁM CENA VYSOKÁ NAVRHNITE CENU VY ! Benefity stavby : -Jedinečnosť -Lokalita -Slnečný pozemok -Súkromie -Možnosť využiť stavbu na investičné účely -Luxusné rodinné sídlo ktoré len tak na Slovenskú nenájdete -Kvalitný materiál ktorý bol použitý pri výstavbe nehnuteľnosti Dispozícia nehnuteľnosti : -RD zastavaná plocha 280m2 plus terasa, dve menšie stavby. 1.Nadzemné podlažie (prízemie) Vstup zo záhrady -priestranná miestnosť so schodiskom, dve samostatné obývacie izby, kuchyňa spojená s obývacou miestnosťou, kúpeľňa, toaleta 2. Nadzemne podlažie (1. poschodie) -priestranná chodba s otvorenou galériou na spodné podlažie, dve samostatné obývacie izby, kúpeľná, toaleta. K nehnuteľnosti rodinného domu prináležia dve menšie stavby. (Ktoré môžu slúžiť aj ako samostatné izby pre podnikateľský zámer) -Relaxačný domček ktorý možno využívať na aktivity spojené s relaxom. RD disponuje dvoma samostatne nepriechodnými izbami. Momentálne využívané ako posilňovňa, sklad. Možnosť prispôsobiť si tieto izby podlá účelu využívania celého rezortu. -Hosťovský domček v ktorom sa nachádza jedna obytná izba a priestranná miestnosť. -Pozemok o výmere 1571m2. Rozmer : dĺžka 58/64m šírka 26/31m Záhrada : Architektonicky upravená dve vonkajšie jazierka, okresné dreviny, prestrašený altánok, ohnisko Inžinierske siete: -voda, -elektrina Stavba je postavená z kvalitných materiálov.(Drevo, železobetón): - Platňa železobetón 24cm - Izolácia hydroxid 10 cm podlahoví polystyrén 150 - Hustota steny konštrukcia hranol 200x60 impregnácia Bochemit - Izolácia stien Knauf 0,32 tepelný odpor (to najlepšie čo na trhu je) - Minerálna vata Rockvul 10 cm - Izolácia strechy hrúbka 24 cm tiež Knauf -Okná Salamander plastové steny z vnútra obložené kartacovanim obkladom - Elektrika ťahaná meďou - Altánky:konštrukcie sú z červeného smreku ma oveľa väčšiu životnosť. Všetko pokryté Falcovanym plechom chatka zateplená Knauf 0,32 15 cm a mnoho ďalšieho. CENA NA VYŽIADANIE V RK. Pri rýchlom jednaný možná dohode na cene. Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho se
Rodinné sídlo vo Veľkej Lomnici
Ponúkame na predaj rodinné sídlo vo Veľkej Lomnici s celkovou úžitkovou plochou 1463 m2. Nehnuteľnosť disponuje 16 izbami, z čoho sú 4 apartmány a 5 samostatných izieb. Každý apartmán a každá samostatná izba má vlastnú kúpelňu. Okrem toho má nehnuteľnosť veľkú spoločenskú miestnosť (102m2), herňu s barom, 2 kuchyne, priestrannú povalu, práčovňu, dielňu a saunu. Sídlo je umiestnené na pozemku o celkovej výmere 2534 m2. Na pozemku sa nachádza aj prístrešok pre 2 autá o výmere 42m2. Rodinné sídlo sa nachádza v tichej a kľudnej lokalite s nádherným výhľadom na Vysoké Tatry. Je to ideálne miesto pre tých, ktorí hľadajú pokojné a komfortné bývanie v blízkosti prírody. Možný aj dlhodobý prenájom. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať a dohodneme si prehliadku.
Honosné sídlo v stredomorskom mediteriánskom štýle na rozsia
Rodinná vila 450m² 890.000€ Jánošíkovská, Dunajská Lužná, Nestor Capital-Honosné sídlo v stredomorskom mediteriánskom štýle na rozsiahlom pozemku v pokojnej č Jánošíkovská, Dunajská Lužná, okres Senec 890 000 € Overte si, akú hypotéku môžete získať. Vypočítať hypotéku Typ: Predaj Zdá sa vám nemožné nájsť špeciálnu nehnuteľnosť, kde by ste si vytvorili dokonalé rodinné zázemie aj s vlastnou kanceláriou a miestom pre návštevy a dokonale skĺbili rodinný život a prácu? Honosné sídlo, ktoré Vám ponúkame na predaj spĺňa všetky tieto kritéria. Majiteľ dlho a starostlivo vyberal vhodný pozemok, ktorý by mu poskytoval dostatok súkromia, pokoja a oddychu po práci, preto túto nehnuteľnosť postavil tak, aby okolitý susedia do nej nevideli a doviedol to do dokonalosti umiestneným a orientáciou izieb tak aby mal výhľad na hrádzu, tenisový kurt a celý pozemok obstaval ručne opracovaným kameňom z Devína, ktorý ma výšku 3,3metra. Tento exkluzívny dvojpodlažný rodinný dom pozostáva zo siedmich hlavných izieb, ktoré sú rozdelené na dennú a nočnú časť. V dennom priestore nájdete veľkorysú obývaciu izbu s jedálňou o rozlohe 55 m2, v ktorej sa môžete tešiť na pohodlné rodinné chvíle a spoločenské stretnutia, kúpeľňou a pracovňou na prvom poschodí. Priestranná kuchyňa je inteligentne navrhnutá s predprípravou na kuchynský ostrovček a umožňuje priamy výstup na záhradu, čím spoľahlivo spája vonkajší a vnútorný priestor. Nočná časť tohto exkluzívneho rodinného domu je inteligentne navrhnutá tak, aby poskytovala súkromie a oddych po náročnom dni. Je prepojená s dennou časťou, čo zaručuje pohodlný prístup a zároveň ponúka samostatný vstup zo záhrady, vytvárajúc tak ideálny priestor pre oddych a relaxáciu. V nočnej časti domu nájdete technickú miestnosť, ktorá zabezpečuje efektívne fungovanie všetkých systémov a zariadení. Okrem toho tu sú detská izba pre vaše malé poklady, veľká kúpeľňa v ktorej po dokončení bude sprchovací kút, vaňa pri okne, dvojumývadlo, WC s bidetom. Hlavnou izbou oddychového priestoru je elegantná spálňa, ktorá je priestranná a disponuje rozsiahlym šatníkom v tvare obdlžníka na uloženie vášho oblečenia a vecí. Na prvom poschodí nočnej časti sa nachádza izba, ďalšia spálňa s možnosťou vytvorenia aj obývačky keďže je v nej predpríprava na vytvorenie obývačky s kuchyňou, dokončenia kuchyne a ďalšej kúpeľne. Táto možnosť vám dáva priestor na vytvorenie súkromnej časti domu s plnou vybavenosťou pre hostí alebo možnosťou vytvorenia oddeleného apartmánu pre rodinných príslušníkov alebo návštevy. CELÝ INZERÁT NÁJDETE NA:
RD Tále rekreačná oblasť
:) Predáme priestranne nízkoenergetické rodinné sídlo s pozemkom o výmere 1570 m2 , stvorené pre výnimočné bývanie spojené s nadštandardným komfortom. Svoj vysnívaný dom už nemusíte stavať, môžete sa rovno nasťahovať. Ponúkame Vám na predaj nadštandardný rodinný dom ktorý môže budúcemu majiteľovi slúžiť ako rodinné sídlo na bývanie alebo investičné účely. Možnosť využitia aj ako penzión. Rezort sa nachádza len niekoľko minúť od rekreačnej oblasti Tále, lyžiarskeho strediska Chopok, Mýto pod Ďumbierom. Rodinný dom sa predáva (Pred dokončením a kolaudáciou) v stave holo domu s možnosťou dozariaďovania podlá vlastných predstáv a využitia stavby. Benefity stavby : -Jedinečnosť -Lokalita -Slnečný pozemok -Súkromie -Možnosť využiť stavbu na investičné účely -Luxusné rodinné sídlo ktoré len tak na Slovenskú nenájdete -Kvalitný materiál ktorý bol použitý pri výstavbe nehnuteľnosti Dispozícia nehnuteľnosti : -RD zastavaná plocha 280m2 plus terasa, dve menšie stavby. 1.Nadzemné podlažie (prízemie) Vstup zo záhrady -priestranná miestnosť so schodiskom, dve samostatné obývacie izby, kuchyňa spojená s obývacou miestnosťou, kúpeľňa, toaleta 2. Nadzemne podlažie (1. poschodie) -priestranná chodba s otvorenou galériou na spodné podlažie, dve samostatné obývacie izby, kúpeľná, toaleta. K nehnuteľnosti rodinného domu prináležia dve menšie stavby. (Ktoré môžu slúžiť aj ako samostatné izby pre podnikateľský zámer) -Relaxačný domček ktorý možno využívať na aktivity spojené s relaxom. RD disponuje dvoma samostatne nepriechodnými izbami. Momentálne využívané ako posilňovňa, sklad. Možnosť prispôsobiť si tieto izby podlá účelu využívania celého rezortu. -Hosťovský domček v ktorom sa nachádza jedna obytná izba a priestranná miestnosť. -Pozemok o výmere 1571m2. Rozmer : dĺžka 58/64m šírka 26/31m Záhrada : Architektonicky upravená dve vonkajšie jazierka, okresné dreviny, prestrašený altánok, ohnisko Inžinierske siete: -voda, -elektrina Stavba je postavená z kvalitných materiálov.(Drevo, železobetón): - Platňa železobetón 24cm - Izolácia hydroxid 10 cm podlahoví polystyrén 150 - Hustota steny konštrukcia hranol 200x60 impregnácia Bochemit - Izolácia stien Knauf 0,32 tepelný odpor (to najlepšie čo na trhu je) - Minerálna vata Rockvul 10 cm - Izolácia strechy hrúbka 24 cm tiež Knauf -Okná Salamander plastové steny z vnútra obložené kartacovanim obkladom - Elektrika ťahaná meďou - Altánky:konštrukcie sú z červeného smreku ma oveľa väčšiu životnosť. Všetko pokryté Falcovanym plechom chatka zateplená Knauf 0,32 15 cm a mnoho ďalšieho. Skvelá znížená Cena!!! len hotovosť 319 990€ :)
Jedinečná rodinná usadlosť s bazénom, posilňovňou, wellness,
SHARK REAL pripravuje pre Vás do ponuky exkluzívne rodinné sídlo / vilu pre tých najnáročnejších. Rodinná vila sa nachádza na polosamote na začiatku obce Lipové, len 10 minút od vyhľadávaného kúpeľného mesta Veľký Meder. Lipové je tichá slovenská dedinka, ktorou preteká vodný kanál s malým počtom kotviacich lodiek. Ak hľadáte harmóniu, pokoj, relax a hlavne miesto späté s prírodou, tak ste na správnom mieste. Rodinná vila sa rozprestiera na veľkom pozemku o výmere 2617 m2. Na pozemku nájdete: - hlavný dom s úžitkovou plochou cez 300m2 - samostatne stojaci hosťovský dom s manzardkou, úžitková. p. 150m2, vnútro tatranský profil/drevo,na štýl chaty- (možnosť samostatného prenájmu a vytvorenia si pasívneho príjmu) - samostatne stojacu posilňovňu (30m2) - garáž pre 2 autá - obrovsky podsvietený bazén, 140m3 - vlastné jazero, 500m2 - rastlinnú terasu, 20m2 - veľký trávnatý výbeh na ploche cez 1000 m2 Je to veľkolepé reprezentatívne sídlo, ktoré po menšom zveľadení Vám budú závidieť všetci vaši známi! V hl. dome sa nachádza, veľká chodba, 5 izieb(2x prízemie,3x podkrovie), presvetlená obývacia miestnosť, kuchyňa spojená s jedálnou , 2x wc a kúpeľňa, relaxačná miestnosť - masážna vaňa a sauna, tajná mini miestnosť a vonkajšia terasa. Hosťovský dom s manzardkou (podkrovná izba) pozostáva z 3 izieb, kuchyne, 1x wc a kúpeľňe a pivnice. Na poschodí je terasa. Výhodou nehnuteľnosti okrem iného je, že na pozemku sú tri studne. Jedna pre jazero, druhá pre 140m3 bazén, a tretia pre závlahu trávnatej plochy. Ďalšia výhoda je, že hl. dom je orientovaný na južnú svetelnú stranu, to poskytuje ideálnu možnosť pre umiestnenie strešných solárnych panelov. Dom je napojený na komplet inžinierske siete. Honosné rodinne sídlo je ihneď obývateľné a predáva sa zariadené. Na nehnuteľnosti je potrebne urobiť nejaké kozmetické dokončovacie práce v interiéri a v exteriéri. Nepremeškajte túto jedinečnú možnosť, a neváhajte nás kontaktovať na OBHLIADKU už dnes! Nehnuteľnosť nemá žiadne ťarchy. Kúpou je ihneď voľná. V prípade promptného záujmu DOHODA NA CENE možná. Znalecký posudok k dispozícii, možnosť financovania aj hypotekárnom úverom. V prípade seriózneho záujmu, možná KÚPA nehnuteľnosti NA SPLÁTKY do 2 rokov! Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rád poskytnem na telefónnom čísle alebo na e-maile: sharkreal@