bazár, predaj, inzercia, predám

RODINNÝ DOM - CHALUPA A POZEMOK 455m2 PODKYLAVA -KÚPOU VOĽNÝ

Kategória: Domy

REALITY PROGRES s.r.o. PONÚKA RODINNÝ DOM A POZEMOK 455 m2 PODKYLAVA okres MYJAVA

Rodinný dom je postavený z nepálenej tehly, stojí na kamenných základoch, drevené okná a má novú strechu - betónová škridla. V kuchyni sú pôvodné stropné trámy, ktoré boli ošetrené a v ostatných miestnostiach boli trámy vymenené za nové.

DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU :
podlahová plocha prízemia 65 m2
vstupná chodba - predpripravená budúca kuchyňa, izba, kúpeľňa a wc (materiál ytong)
podkrovie 65 m2 - možnosť z obytnenia podkrovia - 2 izby
+ ALTÁNOK a LETNÁ KUCHYŇA - plocha 37 m2

CENA RODINNÉHO DOMU : 120.000,- €
KÚPOU VOĽNÝ

Dom možno využiť na celoročné aj rekreačné bývanie. Veľmi kľudná časť obce.

Dom je napojený na elektriku, potrebné dorobiť vodu a žumpu.
Kúrenie je možné riešiť kachľami alebo sporákom na tuhé palivo - dva komíny, podkrovie elektrickými radiátormi.

Na ponúkanom rodinnom dome prebieha rekonštrukcia.
Po dohode možné dokončenie do prevedenia štandard, cena by bola okolo 155.000,- €.

V cene nehnuteľnosti sú už zahrnuté všetky poplatky, právny servis vyhotovenie kúpno predajných zmlúv a návrh na vklad do katastra, kolky, poplatok za overenie podpisov u notára.

HYPOTEKÁRNE PORADENSTVO k tomu súdno - znaleckým posudkom ZDARMA.

Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma telefonicky 0911 78 08 07

BEZPLATNE v našej REALITY PROGRES, s.r.o.
klientom radi poskytneme finančné poradenstvo a vybavenie financovania kúpy ich vybranej nehnuteľnosti (podmienkou nie je kúpa nehnuteľnosti v našej RK), poistenie nehnuteľnosti a domácnosti, životné a úrazové poistenie.
Za výhodných finančných podmienok zabezpečíme súdno-znalecký posudok, geodetické práce a právne služby
RODINNÝ DOM - CHALUPA A POZEMOK 455m2 PODKYLAVA -KÚPOU VOĽNÝ
Podobné inzeráty
Chalupa s veľkým pozemkom v obci Podkylava o výmere 8.852 m2
SaleA - váš partner v realitách vám vo výhradnom zastúpení majiteľov ponúka na predaj chalupu s veľkým pozemkom v obci Podkylava o celkovej výmere 8.852m2. Rozmery : viďte priloženú mapku. Podkylava je obec na Slovensku v okrese Myjava (Trenčiansky kraj). Je vzdialená 18 km severozápadne od mesta Piešťany a 11 km východne od mesta Brezová pod Bradlom. Dispozícia: - Chalupa dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, na ľavej strane sa nachádza menšia izba, na pravej veľká izba a rovno sú dve malé miestnosti, z jednej z nich sa ide hore na povalu. Chalupa stojí na kamenných základoch, je postavená z nepálenej tehly - múry o hrúbke 70cm, zdravá, pevná, žiadne praskliny. Chalupa má dve povale, jeden vstup je zvnútra t. j. na povalu, ktorá siaha do polovice chalupy a druhá povala má vstup z vonku a tá je po celej dĺžke chalupy. Z vonku sú ešte dvere do bývalej maštale, ktorá sa dá prepojiť s obytnou časťou chalupy. Krov je zdravý, krytina je eternit. Môžete si ju poprerábať podľa vašich predstáv, čo aj momentálny stav vyžaduje. Na dvore je veľká hlinená stodola, ktorá má tiež veľké využitie. IS: elektrika 220V a 380V, studňa. Lokalita: - chalupa je postavená hneď pod lesom, vedie k nej bezproblémová spevnená prístupová cesta, pozemok je svahovitý s krásnym výhľadom na okolitú prírodu, kľud, samota. Pozemok si môžete upraviť a prispôsobiť podľa vašich predstáv. Veľmi veľa možností využitia = vybudovanie ranču, zvieracieho oboru a pod. Pozemok je slnečný, je to doslova tzv. oáza kľudu, pokoja a turistiky. Lokalita je považovaná za TOP. Treba vidieť. Pre bližšie informácie vás rád oboznámim telefonicky na čísle alebo mailom:
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
Chalupa na Myjavských kopaniciach Podkylava
Typ: Rodinný dom Ulica: Podkylava Obec: Podkylava Leaders&Partners reality pobočka Bratislava Seberíniho  Vám ponúka na predaj  romantickú chalupu na Myjavských kopaniciach v Podkylave. Chalupa je zhotovená z dreva a dýcha pravou kopaničiarskou atmosférou. Je zasadená v lone prírody, obklopená lesom a dopraje Vám absolátny relax. Celková plocha pozemku je 1570 m2. Zastavaná plocha domu je 64 m2, má 2 podlažia.  Na prízemí sa nachádza obývačka, kuchyňa a kúpeľka s toaletou. Na poschodí sa nachádza spáľňa spolu s oddychovou časťou. Na pozemku je zavedená elektrická energia , nová 50 m hlboká studňa, čistička odpadových vôd. Dom bol kolaudovaný v roku 2012.   Cena nehnuteľnosti :  150.000,- € Cena nehnuteľnosti je konečná , vrátane právneho servisu. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: po rekonštrukcii Celková plocha: 64 m2 Úžitková plocha: 120 m2 Plocha pozemku: 1570 m2 Zastavaná plocha: 300 m2 Podlahová plocha: 64 m2 Počet podlaží: 2 Počet izieb: 2 Počet kúpeľní: 1 Terasa: áno
Rodinný 4 izbový rodinný dom s 856 m2 pozemkom Kúpou …
Rodinný 4 izbový rodinný dom s 856 m2 pozemkom... Kúpou voľný... Popis: Exkluzívne v Directreal Partner. Ponúkame na predaj rodinný dom v obci Veľká Mača, ktorý sa nachádza neďaleko centra obce. Rodinný dom v pôvodnom stave je vhodný aj ako chalupa a je postavený zo zmiešaných materiálov tehla/kváder. Výhodou mojej ponuky je, že si nehnuteľnosť môžete prerobiť podľa vlastných predstáv. Dom pozostáva so štyroch izieb, kuchyne, 2 x špajza, kúpeľňa a pivnica. V zadnej časti domu je drevená kôlňa, odkladacia časť na náradie. Kúrenie v dome je gamatkové - plynové. Ohrev teplej vody je bojlerom. K domu sú pripojené inžinierske siete - mestská voda, plyn a elektrika, kanalizácia pred domom /treba napojiť/. Na polievanie záhrady slúži studňa. Moju ponuku je možné kúpiť na hypotekárny úver, kde od nás dostanete tie najvýhodnejšie ponuky na trhu a to úplne bezplatne. V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať. Dom je kúpou voľný. Obhliadky možné aj cez víkend. Počet izieb: 4.izbový Celková úžitková plocha m2: 130 Plocha obytnej časti m2: 100 Výmera pozemku m2: 856 Zastavaná plocha m2: 127 Pozemok: Rovinatý Rozmery pozemku m: Konštrukcia domu: Tehla+Kváder Príjazdová cesta: Asfalt Podpivničený: Áno čiastočne Skolaudovaný v roku: 1965 Rok poslednej rekonštrukcie: Inžinierske siete: Elektrina,Plyn,Verejný vodovod,Studňa Kúrenie: Plynové Počet nadzemných podlaží: 1 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Nie Počet bytov v dome: Vybavenie domu: ,,,,,, Rekonštrukcie: ,,,,,,,, Terasa: Nie Elektrický prúd: 220/380 V Spoločenské možnosti: ,,,,,,, Možnosti využitia: Trvalé bývanie,Rekreácia,Sídlo firmy Typ strechy: Sedlová Link na stránku projektu: Obhliadky a ďalšie informácie: Ladislav Adamec l.adamec@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Partner Adresa: Vajanského 2385/20 924 01 Galanta Telefón:
PREDAJ: Dom pre rodinný život spojený s podnikaním, 178 m2,
POTREBUJETE SPOJIŤ AKTÍVNY RODINNÝ ŽIVOT S PODNIKANÍM? HĽADÁTE DOM, S NAJRÝCHLEJŠÍM VÝJAZDOM NA OBCHVAT NA OKOLÍ? DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, exkluzívne ponúka na predaj v Brezne, mestskej časti Mazorníkovo rodinný dom s garážou, skladovými priestormi, pivnicou, skleníkom a hospodárskymi stavbami vhodný pre rodinný život, aj podnikanie. PREDMET PONUKY Udržiavaný dvojpodlažný rodinný dom v pôvodnom stave postavený na mierne svahovitom, juhozápadne orientovanom pozemku s výmerou 1557 m2, s bezprostredným výjazdom na hlavnú cestu Brezno - Hriňová a obchvat mesta Brezno. Pôvodný rodinný dom bol postavený v 50-tych rokoch minulého storočia a dostavaný bol do súčasnej podoby v roku 1978. Dom je v pôvodnom stave, posledná rekonštrukcia (kúpeľňa na prízemí) prebehla v roku 2018. Súčasťou rodinného domu je kvalitná pivnica umiestnená za domom (výstavba na konci osemdesiatych rokov), skleník v záhrade, väčšia garáž s jamou (päťdesiate roky), hospodárske stavby umiestnené vo dvore, studňa s úžitkovou vodou v záhrade. Dom je zdravý a v dobrom technickom stave. Má pôvodné okná, dvere, podlahy čiastočne vymenené (laminátové), sedlovú strechu pokrytú pozinkovaným plechom. El rozvody sú v pôvodnom dome hliníkové, v prístavbe medené. Do domu je privedený (nie zapojený) optický internet, pitná voda je z verejného vodovodu, vykurovanie je elektrické, ohrev vody elektrický. Odpadové vody sú odvádzané do nepriepustnej žumpy. KÚPOU JE DOM VOĽNÝ. DISPOZÍCIA 1 NP (89 m2): vstupná predsieň (zádverie), sklad s prívodom vody (v minulosti kaderníctvo), chodba, schodisko, kuchyňa so sporákom na pevné palivo, 2 izby, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC, podschodiskový priestor (technická miestnosť). 2 NP (89 m2): chodba, schodisko, 3 izby, kúpeľňa s vaňou a WC, terasa. Exteriér: pivnica, skleník, garáž (36 m2), hospodárske stavby, studňa s úžitkovou vodou v záhrade. LOKALITA Rodinný dom je situovaný v bezprostrednej blízkosti hlavnej cesty Brezno - Hriňová a pri obchvate mesta Brezno (smer B. Bystrica, Tisovec). Sieť obchodov a služieb (supermarkety Terno, reštaurácie, špecializované predajne a veľkosklady, plaváreň, tenisové kurty, reštaurácie a pohostinstvá, pošta, MŠ, ZŠ a i.) v mestskej časti Mazorníkovo je dostupná do 3-5 min. cesty autom, t.j. do 20 min. pešej chôdze. Ostatné služby okresného mesta (úrady, banky, zdravotná starostlivosť, reštaurácie, obchody, športoviská a i.) sú dostupné do 3-5 min. cesty autom a 20 minút pešej chôdze. Lokalita, v ktorej sa dom nachádza je zároveň vynikajúcim miestom pre výjazd za rekreáciou (cyklotrasy do okolia Brezna, športoviská, ihriská, plaváreň, turistika, lyžiarske strediská a i.) ODPORUČENIE MAKLÉRA Ak chcete žiť aktívny rodinný život alebo ho spojiť s podnikaním, v takomto prípade je rodinný dom svojou polohou, dispozíciou a pôvodným stavom bezkonkurenčný. Okrem príjemnej dispozície, ktorá znesie zásah a vylepšeni
PREDPREDAJ 6 moderných rodinných domov v Žilinskej Lehote
Pripravujeme výstavbu 6 rodinných domov v mestskej časti Žiliny, Žilinská Lehota - domy na predaj. Financovanie je postupné - rozdelené v čase prípravy projektu podľa harmonogramu: na rezerváciu (teraz), kúpu pozemku (leto 2023) a výstavbu domu (jeseň 2024 s postupnými platbami po etapách). Možnosť čerpania hypotéky už od kúpy pozemku - kompletné finančné služby viete riešiť u nás. Vytvárame sériu šiestich domov, v troch rôznych dispozičných a hmotových koncepciách = zámerom je predísť typickej radovej zástavbe identických hmôt, ktorá vytvára dokonale monotónnu krajinu. Veľkosti domov podľa typu dispozície: DOM 1 - TYP A: úžitková plocha: 129,3 m²; pozemok: 588 m²; cena: 208.038,- eur - VOĽNÝ DOM 2 - TYP B: úžitková plocha: 129,4 m²; pozemok: 588 m²; cena: 208.148,- eur - VOĽNÝ DOM 3 - TYP C: úžitková plocha: 129,3 m²; pozemok: 588 m²; cena: 209.638,- eur - VOĽNÝ DOM 4 - TYP A: REZERVOVANÝ DOM 5 - TYP B: úžitková plocha: 129,4 m²; pozemok: 588 m²; cena: 208.148,- eur - VOĽNÝ DOM 6 - TYP C: úžitková plocha: 129,3 m²; pozemok: 633 m²; cena: 209.638,- eur - VOĽNÝ CENA PONUKY OBSHAUJE: POZEMOK - od 588 do 633 m² - pozemok v miernom stavhu je upravený do roviny z vaäčšej časti, orientácia domu do súkromia a s výhľadmi do priamo susediacej prírody - celková výmera pozemku je od 588 do 633 m² VECNÉ BREMENO NA SÚKROMNEJ PRÍSTUPOVEJ CESTE - 871 m² - podiel 1/6 na súkromnom pozemku pod prístupovou asfaltovou cestou PROJEKTY: domu, cesty, prípojok IS + INŽINIERING: územné a stavebné povolenia na všetky stavebné objekty DOM DO ŠTÁDIA "HRUBÁ STAVBA": úžitková plocha - od 129,3 do 130,7 m² - dom realizovaný stavebnou spoločnosťou IDEÁLNE DOMY - - dokončená hrubá stavba domu: kompletná hrubá stavba domu, vrátane založenia domu staticky vypočítaného potrebnám daného pozemku, dokončená zateplená plochá strecha, dom murovaný z YTONG tvárnic, železobetónové stropy nad obidvoma podlažiami - v prípade požiadavky spracovaný za príplatok ako pohľadový - terénne úpravy - upravený pozemok okolo domu KOLAUDÁCIA - po dokončení HS Vám odovzdávame všetky potrebné doklady a revízie pre kolaudáciu domu - zabezpečíme overený geometrický plán, certifikáty, A-testy použitých materiálov, tlakové skúšky vnútornej kanalizácie, overenú projektovú dokumentáciu, kópiu stavebného povolenia a stavebný denník Prosíme, RK volať len na obhliadku s konkrétnym klientom, ďakujeme za pochopenie.
 Pre viac informácií nás kontaktujte alebo pozrite ponuku aj na našom webe: