bazár, predaj, inzercia, predám

Rodinný dom Horné Orešany, 4 izby, novostavba

Kategória: Domy

Typ: Rodinný dom
Ulica: Kostolná
Obec: Horné Orešany

Leaders&Partners pobočka Trnava Vám ponúka na predaj peknú a modernú novostavbu 4 izbového rodinného domu v Horných Orešanoch na Kostolnej ulici.

Dvojpodlažný rodinný dom má úžitkovú plochu 111,1 m2,  nachádza sa na pozemku s rozlohou 304 m2. Zastavaná plocha: 90 m2.

Dispozičné riešenie:

Prízemie: Zádverie, pracovňa, kuchyňa s obývačkou ( 24,4 m2) s východom na zastrešenú terasu, technická miestnosť, kúpeľňa- vaňa, umývadlo, WC, chodba a schodisko

1.poschodie: 3 samostatné nepriechodné izby ( 2 x 14,2m2 a 1x 16,3m2)chodba a kúpeľňa so sprchovým kútom, umývadlo, WC. 

Svojim dispozičným riešením rodinný dom spĺňa požiadavky pre 3-5 člennú rodinu.

Rodinný dom je skolaudovaný.

V štandarde v ktorom sa dom predáva je zahrnuté: Kúpeľňa na prízemí komplet vrátane sanity, obkladov a dlažby. Kúpeľňa na poschodí: sanita, ale bez obkladov a dlažby. Kuchyňa a obývačka len betónový poter. Všetky izby na poschodí vrátane chodby: laminátová plávajúca podlaha, dizajnové radiátory v každej izbe. Drevené schodisko s nerezovým zábradlím. Vnútorné dvere komplet osadené. Terasa zakrytá, zámková dlažba. Funkčný videovrátnik. Elektrická veľká brána, parkovacie miesto pre 3 autá so zámkovou dlažbou. Pozemok je oplotený. Kúrenie v dome je zabezpečené tepelným čerpadlom, na prízemí podlahové teplovodné kúrenie, na poschodí sú radiátory. V záhrade je čistička s pripojením do obecnej kanalizácie. Dom má okrem obecnej vody aj vlastnú studňu.

Lokalita:  Dom sa nachádza na Kostolnej ulici v obci Horné Orešany, v krásnom prostredí Malých Karpát, 20 km od Trnavy, 50 km od Bratislavy. Obec s kompletnou občianskou vybavenosťou ZŠ, MŠ, potraviny lekáreň...je aj  oddychovou lokalitou s turistickými a náučnými chodníkmi, cyklotrasami, vodnou nádržou- Orešanská priehrada, Smolenický zámok, jaskyňa Driny a hrad Červený kameň.

Cena: 191.000 Eur

Cena je vrátane provízie RK, kompletného právneho servisu a poplatkov spojených s prevodom vlastníckeho práva pri kúpe nehnuteľnosti.

V prípade záujmu o obhliadku volajte: Štefan Kanovič

Status: aktívne
Vlastníctvo: osobné
Stav: novostavba
Celková plocha: 111.1 m2
Úžitková plocha: 111.1 m2
Plocha pozemku: 304 m2
Zastavaná plocha: 90 m2
Podlahová plocha: 111.1 m2
Počet podlaží: 2
Počet izieb: 4
Balkón: nie
Kúpeľňa: áno
Počet kúpeľní: 2
El. napätie: 230/400V
Parkovanie: vlastné vyhradené
Voda: studňa a vodovod
Zariadenie: nezariadený
Garáž: nie
Inžinierske siete: áno
Kanalizácia: Verejná kanalizácia
Plyn: nie
Materiál: Ytong
Zateplený objekt: áno
Terasa: áno - 1
Terasa plocha: 17 m2
Vykurovanie: vlastné
Pivnica: nie
Rodinný dom Horné Orešany,  4 izby, novostavba
Podobné inzeráty
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
Na predaj 5-izbový RODINNÝ DOM s terasou a záhradou, OREŠANY
Ponúkam na predaj dvojgeneračný päťizbový rodinný dom v obci Orešany okres Topoľčany. ROZLOHA: Pozemok celkom - 1222 m2 Zastavaná plocha domu 110 m2, dvojpodlažný RD Úžitková plocha domu 250 m2 Záhrada o výmere 1.112 m2 POZEMOK: Dom sa nachádza na krásnom rovinatom pozemku o veľkosti 1.222 m2, ktorý je rozdelený na dve časti. V zadnej časti pozemku sa nachádza záhrada s niekoľkými ovocnými stromami. Väčšia časť pozemku je pokrytá pestrým riečnym štrkom a vysadené sú tu aj okrasné dreviny. Pozemok je oplotený, má automatické osvetlenie a je monitorovaný kamerovým systémom. RODINNÝ DOM: Je po rozsiahlej revitalizácii – strecha s dažďovým žľabom, dom má novú fasádu so zateplením z troch strán, rozvody elektriky, plynu a vody. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: Dom je päťizbový, pozostáva z dvoch podlaží a je podpivničený. Na prízemí domu sa nachádza obývacia miestnosť (dve spojené izby) a šatník. Obývacia izba je spojená s kuchyňou (s komorou). Na prízemí je ďalej WC a kúpeľňa. Na poschodí domu sa nachádzajú spolu tri izby a balkón. VODA a KÚRENIE: Voda na pozemku - vlastná studňa s úpravou / filtrácia a zmäkčovač / Kúrenie je na plyn a elektrické + krb kanalizácia INTERNET A TV: SAT parabola a parabola na príjem signálu (TV + internet) V obci je dostupný optický internet. PRÍSTAVBY A INÉ VYBAVENIE: sauna, vírivka vonkajšia sprcha priestor na posedenie v záhrade v rámci prístavby situované dve prekryté terasy s výhľadom na záhradu VÝHODY: Dom má celkovo pokojnú atmosféru a je vhodný pre rodinu. LOKALITA: Orešany, 15 minút jazdy od Piešťan, Hlohovca, 30 minút od Nitry a Topoľčian. DOPRAVNÉ SPOJENIE: Bezproblémová doprava - priame spoje hromadnou dopravou z obce sú do Piešťan, Hlohovca a Topoľčian. Napojenie na diaľnicu D1 trvá približne 20 minút. CENA: 145.000 eur Bližšie informácie Vám radi poskytneme: Bc. Martina Marušincová tel.: email: martinkamaru@
HALO reality - Predaj, rodinný dom Orešany, s veľkým pozemko
Ponúkame na predaj veľký, dvojpodlažný, päťizbový, rodinný dom v obci Orešany. Dom sa nachádza na pozemku s rozlohou 1222m2. Rozmery pozemku 14x81m. Záhrada 1112 m2, rodinný dom 110 m2. Pozemok je rozdelený na dve časti. V zadnej časti pozemku sa nachádza záhrada s niekoľkými ovocnými stromami. Väčšia časť pozemku je pokrytá pestrým riečnym štrkom a vysadené sú tu aj okrasné dreviny. Za domom sa nachádza mahagónová prístavba. Z prístavby vznikla na poschodí aj prízemí terasa s výhľadom na záhradu. V spodnej časti prístavby sa nachádza sauna, vírivka, priestor pre záhradné sedenie. Pozemok má automatické osvetlenie a je monitorovaný kamerovým systémom. DISPOZÍCIA: 1. podlažie - vstupná chodba - kuchyňa s komorou - kúpeľňa a samostatná toaleta - obývacia izba s krbom - dve spojené izby - šatník - schodisko 2. podlažie - 3 izby s jednou priechodnou izbou - balkón - dá sa dorobiť ďalšia izba Dom je podpivničený, pivnica môže slúžiť ako garáž pre dve autá. Dom má zrekonštruovanú strechu s dažďovým žľabom, novú fasádu so zateplením z troch strán, zrekonštruované rozvody elektriky, plynu a vody, ostatné je v pôvodnom stave. V pivnici sa nachádza plynový a elektrický kotol. V dome sa nachádzajú korado radiátory. Inžinierske siete: voda, plyn, elektrika, kanalizácia. V dome je zavedený osmotický filter vody. V obci je dostupný optický internet. LOKALITA: Obec Orešany sa nachádza 12km od kúpeľného mesta Piešťany s plnou občianskou vybavenosťou a 17km od mesta Hlohovec. DOPRAVNÉ SPOJENIE: Bezproblémová doprava - priame spoje hromadnou dopravou z obce sú do Piešťan, Hlohovca a Topoľčian. Napojenie na diaľnicu D1 trvá približne 20 minút. . Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: TO-62060. K cene bude pripočítaná provízia realitnej kancelárie, v ktorej sú zahrnuté kompletné realitné a právne služby spojené s prevodom nehnuteľnosti (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ - na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov - pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti - profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi - už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS -----------------------------------------------------------------------------
TOP - 5izb. rodinný dom 177m2 na pozemku 720m2 - Horné Srnie
B10 vám ponúka na predaj dvojpodlažný 5 - izbový rodinný dom o úžitkovej ploche 177 m2 postavený na pozemku o výmere 720 m2 v obci Horné Srnie obkloepenej prírodou a tichom. Rodinný dom je čiastočne podpivničený a disponuje podkrovím, čo zaručí dostatok uložneho priestoru. Technický stav: Rodinný dom bol kolaudovaný v roku 2000 a je osadený na slnečnom pozemku o výmere 720 m2. Pripojený je na všetky inžinierske siete ako voda, elektrina, plyn a obecná kanalizácia. Od roku 2000 bolo o dom starané a vykonávané drobné potrebné opravy. Rodinný dom bol postavený z kvalitných materiálov a celkovo bol braný dôraz na kvalitné prevedenie a životnosť stavby. Dispozícia: Ako som už vyššie v inzeráte uvádzal, rodinný dom sa skladá z dvoch poschodí, pivnice a podkrovia. Poschodia sú tvorené: poschodie: Vstupom do nehnuteľností sa dostávame do zádverie, odkiaľ sa prechádza do chodby. Z chodby je vstup do toalety, kúpeľne, kuchyne, izby na spodnom poschodí a otvoreného priestoru jedálne spojenej s obyvaciou izbou, odkiaľ je výstup na záhradu a murovanú terasu. Následne sa z chodby dostávame na schodisko na vrchné poschodie a takisto aj na schodisko do pivničného priestoru.poschodie: Na vrchnom poschodí sa nachádza takisto chodba, z ktorej sa vstupuje do veľkej kúpeľne, oddelenej toalety a troch izieb, kde z dvoch je východ na balkón Lokalita: Rodinný dom je situovaný v obci Horné Srnie, vo veľmi kľudnej a tichej lokalite obklopenej prírodou. Veľkou výhodou lokality je, že sa nachádza v slepej ulici kde denne prejde minimum áut, čo Vám zaručí absolútny kľud. V obci sa nachádza kompletná občianska vybavenosť ako obchod, reštaurácia, obecný úrad, kultúrny dom, pošta. Cez obec prechádza cyklotrasa, vďaka ktorej máte rýchle napojenie na rôzne športoviská a rekreáciu. Plusom je aj bezproblémové napojenie na diaľnicu D1 (8 min) vďaka čomu sa dostanete rýchlo do Trenčína (20 min) alebo Ilavy (15 min). V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. ID: 108815 Cena: dohodou Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku
Na predaj rodinný dom, Orešany
Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj rodinný dom v obci Orešany, okr. Topoľčany. (cca 25 min od Topoľčian a 10 min od Piešťan) Rodinný dom leží na pozemku o rozlohe takmer 14á, z toho 7,4á má záhrada. Na pozemku sa nachádza samostatne stojaca garáž. Dom má novú strechu a fasádu, inak je v pôvodnom, no výbornom stave. Na prízemí domu sú krásne pôvodné drevené dvojité okná aj s okenicami a pôvodné drevené interiérové dvere a zárubne, drevené parkety. Rodinný dom je napojený na obecný vodovod, kanalizáciu aj plynovod. Na pozemku sa nachádza studňa s funkčným čerpadlom, táto voda je tiež zavedená do domu. Tento rodinný dom má tri spôsoby vykurovania: plynový kotol, elektrický kotol a kotol na tuhé palivo, všetky zapojené a funkčné, stačí si vybrať :) Ohrev vody je zabezpečený el. bojlerom. Dom má tiež jednu pivničnú miestnosť. Dispozičné riešenie: PRÍZEMIE (93,6 m2) zádverie, samostatné WC, veľká hala/jedáleň, kuchyňa, špajza, kúpeľňa, obývacia izba, spálňa PODKROVIE (89,3 m2) 2 izby a ďalšie 2 miestnosti, ktoré by po úpravách mohli slúžiť ako skladové, šatníky, miestnosti na hranie pre deti, ateliér... podľa kreativity nových majiteľov. Podkrovie je zateplené, s novou strešnou krytinou, a drevenými strešnými oknami. Tento rodinný dom hľadá nového majiteľa, ktorý ocení jeho krásu čias minulých a bude mať citlivú ruku pri jeho renovácii.
Rodinný dom 5+1 s garážou, 1166 m2, Horné Orešany
Na predaj samostatne stojaci tehlový rodinný dom 5+1 s predzáhradkou, nachádzajúci sa v tichej časti obce Horné Orešany v tesnom dotyku pohoria Malých Karpát (Slepý vrch s 534,9 m.n.m). Rodinný dom pozostáva z piatich izieb, kuchyne, komory a dvoch kúpeľní. Dom je z väčšej časti podpivničený, je v suchom a v dobrom technickom stave, ihneď obývateľný. K dispozícii sú všetky inžinierske siete - kanalizácia, elektrina, plynovod, obecný vodovod + vlastná kopaná studňa. Vykurovanie je zabezpečené prostredníctvom plynového kotla. K domu prislúcha podpivničená garáž, hospodárska budova i veľmi pekná záhrada priamo s výhľadom na malokarpatské pohorie. Celková plocha pozemku je 1166m2, zastavaná plocha 220m2, úžitková plocha 380m2. Šírka pozemku je 19m, orientácia prednej časti domu na JV. Dispozíciu i ako aj pozemok tejto peknej nehnuteľnosti si môžete pozrieť aj na našom videu. V obci sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Krajské mesto Trnava je vzdialené 15 km, Bratislava 48 km, Smolenice 3 km. Obec je členom Malokarpatskej vínnej cesty, sú tu i široké možnosti aktívneho vyžitia v turistike, cykloturistike, rybárčenia, hubárčenia, oddychu... Radi Vás prevedieme touto nehnuteľnosťou! V cene nehnuteľnosti je kompletný právny servis - od vyhotovenia kúpnych zmlúv až po protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti, vrátane zabezpečenia znaleckého posudku, bezplatného vybavenia hypotéky a poistenia nehnuteľnosti. Kontakt: