bazár, predaj, inzercia, predám

Rodinný dom, Kuzmice, okres Trebišov

Kategória: Domy

REZERVOVANÉ:::Výhodná ponuka:::Realitná kancelária PRONECA Vám ponúka na predaj v exkluzívnom zastúpení, poschodový rodinný dom, v obci Kuzmice (Okres Trebišov), vzdialenej 37 km od Košíc.
Na Lúčnej ulici.

Dom je svojou veľkosťou a dispozíciou ideálny na bývanie aj pre viacčlennú rodinu.
Je situovaný v slepej ulici, na rovinatom priestrannom pozemku.
Ulica je tichá s množstvom novostavieb. Bez neprispôsobivých občanov.

Úžitková plocha domu – 160m2
Zastavaná plocha – 110+40m2

Dom stojí na rovinatom pozemku o ideálnej veľkosti takmer 9árov (882m2).
Rozmery pozemku – cca 22m x 40m.

Orientácia: Východ – Juh - Západ

Dom je obývateľný a v dobrom udržiavanom stave.

Rozloženie miestností v dome:

1. prízemie: vstup do domu - vstupná chodba, špajza 2x, kúpeľňa, 2x samostatná izba, kuchyňa, schody.

1. poschodie: chodba, 3x samostatná priestranná izba, výstup a schody do neobytného podkrovia s vysokými stropmi, miestnosť využiteľná ako kuchyňa.

3. Podkrovie: úložný priestor

Použité materiály a zariadenie:
Dom je postavený z tvárnic siporex 30cm, bez zateplenia, strecha – eternitová krytina.

Okna – na prízemí plastové, inak pôvodné drevené.

Kúrenie – plynovým kotlom (starý) - v celom sú radiátory.
Ohrev vody – 80l bojler (el. kotol).
Dom sa predáva aj s pôvodným zariadením. Možnosť aj vypratať.

Dom je napojený na elektriku, odpad – žumpa 10m3, obecný vodovod, kopaná studňa s dostatkom vody.
Internet optický pred domom.

Pozemok je rovinatý s oplotením.
Na pozemku sa nachádza plechová šopa s dielňou.

Dom aj pozemok sú v osobnom vlastníctve - bez tiarch.

Cena je vrátane poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv k tejto nehnuteľnosti.

Lokalita:
- dostupnosť do Košíc (37km)
-tichá ulica
- nachádza sa tu materská škola a základná, futbalové ihrisko, kostol
- krásne prostredie pre milovníkov prírody
- doprava: SAD.

Viac informácií Vám radi poskytneme telefonicky alebo na obhliadke.
Certifikovaná (NARKS) realitná kancelária PRONECA, s.r.o.
Tel.:
Ing. Peter Nagy, PhD.
Rodinný dom, Kuzmice, okres Trebišov
Podobné inzeráty
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
4-izbový rodinný dom s veľkorysým pozemkom v obci Kuzmice
Ing. Štefan GREGOR z RK DREAM REAL Vám ponúka možnosť kúpiť si tento 4 izbový rodinný dom na Trebišovskej ulici v obci Kuzmice. Postavený je na priestrannom pozemku s rozlohou veľkorysých 2085 m2. Ideálny je pre väčšiu rodinu, ktorá by si dom zrekonštruovala a využila aj potenciál jeho veľkého pozemku. VIRTUÁLNA PREHLIADKA: Prejdite sa po nehnuteľnosti pohodlne aj doma prostredníctvom Vášho mobilu či PC STAV A DISPOZÍCIA DOMU: Rodinný dom bol postavený z kvádru v roku 1965, a aj keď bol majiteľmi počas posledných rokov čiastočne upravovaný, vyžaduje si aspoň minimálne úpravy, či rekonštrukciu podľa predstáv nového majiteľa. Strecha je sedlová eternitová a pred desiatimi rokmi bola prikrytá lepenkou. Pred 4 rokmi boli v dome vymenené plastové okná a obe vstupné dvere. Na vykurovanie je používaný plynový kotol (5-ročný) a na ohrev vody elektrický bojler. Kúrenie v časti domu potrebuje renováciu. Jedná sa o jednopodlažný dom, ktorý je čiastočne podpivničený. Má úžitkovú plochu približne 155 m2 vrátane 13 metrovej pivnice (zastavanú plochu 183 m2) a dispozične Vám ponúkne: - 4 priestranné izby, z ktorých sú 2 prechodové, - kuchyňu so vstupom do veľkej špajze - kúpeľňu so sprchovacím kútom, - samostatnú toaletu s umývadlom, - 2 komory, ktoré je možné využiť ako šatník alebo aj na zväčšenie kúpeľne, - 2 samostatné vstupné chodby, - zastrešenú terasu ideálnu pre posedenia a oddych po náročnom dni Dom je napojený na plyn, elektrinu, verejný vodovod a žumpu. V obci sa začal realizovať projekt na vybudovanie kanalizácie a čističky odpadových vôd. POZEMOK: K domu prislúcha pozemok s rozlohou 2085 m2. Je rovinatý s približnými rozmermi: šírka 16 metrov a dĺžka takmer 120 metrov. Okrem domu sa na pozemku nachádza aj garáž, vŕtaná studňa, ovocné stromy (slivka, hruška, čerešňa, jabloň) a jeden orech. Vďaka svojej rozlohe je pozemok vhodný na pestovanie, chov domácich zvierat, alebo oddychovú zónu pre Vašu rodinu a priateľov, či pre plavecký bazén :) LOKALITA: Rodinný dom sa nachádza v obci Kuzmice, ktoré sú vzdialené 36 km od mesta Košice a len 16 km od mesta Trebišov. Obec poskytuje výbornú občiansku vybavenosť. Do 500 metrov od domu sa nachádza vlaková stanica, 2 potraviny (Fresh a CBA), futbalové ihrisko, detské ihrisko a externé cvičisko. V obci je ale aj obchod s rozličným tovarom, 2 reštaurácie, Základná škola s materskou školou, Pošta, Lekáreň, zubár a všeobecný lekár. CENA: 100.000,- € V CENE JE ZAHRNUTÉ: príprava zmlúv advokátskou kanceláriou (autorizácia, poistenie zodpovednosti) + overenie podpisov + zrýchlené katastrálne konanie + preplatenie kolkov pri návrhu na vklad + list vlastníctva a kópia katastrálnej mapy. AK VÁS TÁTO NEHNUTEĽNOSŤ ZAUJALA, NEVÁHAJTE A DOHODNITE SI OBHLIADKU ...
Prenájom rodinného domu, Trebišov
PODNÁJOM rodinný dom v obci Kuzmice, okr. Trebišov 490,00 EUR /mes. bez energií Úžitková plocha 182 m2, výmera pozemku 392 m2. Ponúkame dvojpodlažný rodinný dom s obývateľným podkrovím je postavený na parc. KN č. 791/3. K nehnuteľnosti je prístup z obecnej komunikácie. Rodinný dom je napojený na rozvod ELI, vody, plynu. 1.nadzemné podlažie je prístupné priamo z dvornej časti. Hlavným vchodom cez zádverie je prístupná chodba z ktorej je vstup do kuchyne z ktorej je prístupná aj komora, obývacej izby, kotolne pod schodišťom a schodište do podkrovia ktoré je tvorené troma izbami, chodbou a kúpeľňou. Loggia je prístupná z izieb. Pri určení veku rodinného domu znalec vychádzal z rozhodnutia o povolení užívania stavby vydané obecným úradom v obci Kuzmice, ktorý uviedol, že stavba sa stala užívania schopnou v roku 2003. Tomuto údaju zodpovedajú použité materiály, pôdorysné usporiadanie a celkové opotrebenie stavby pri bežnej údržbe. Technický popis: Dom je postavený na základových pásoch betónových s izoláciami. Zvislé nosné konštrukcie sú murované z tehál hr. od 30 cm do 40 cm. Vodorovné nosné konštrukcie sú nad 1. NP železobetónové s rovným podhľadom, nad podkrovím drevené. Priečky sú murované z tehál hrúbky do 15 cm. Okná sú v celom dome plastové s izolačným dvoj sklom s osadenými plastovými žalúziami. Strecha je sedlová drevená s pálenou krytinou. Klampiarske konštrukcie sú z pozinkovaného plechu. Vonkajšie omietky sú vápenno cementové. Vnútorné omietky stien a stropov sú vápenné hladké. Kúpeľňa sa nachádza v podkroví a je v nej osadená rohová vaňa, umývadlo, sprchovací kút, WC a keramický obklad. Taktiež je tu osadený sušič uterákov. Samostatné WC je aj na prízemí rodinného domu. Povrchy podláh sú v obytných miestnostiach plávajúce laminátové. Vo vedľajších miestnostiach a v kúpeľni sú keramické dlažby. Dvere sú drevené hladké plné. Kuchyňa sa nachádza na prízemí rodinného domu a je vybavená rohovou kuchynskou linkou, plynovým sporákom s elektrickou rúrou, umývadlom a odsávačom pár. Vykurovanie v rodinnom dome je ústredné, plynový kotol je umiestnený na 1.NP pod schodišťom. Vykurovanie je ešte kombinované aj s kotlom na tuhé palivo, ktorý je umiestnený v garáži vedľa rodinného domu, avšak tento je postavený na cudzom pozemku, nie je zakreslený v katastrálnej mape a preto ho nehodnotím. V celom dome je rozvod studenej a teplej vody z centrálneho zdroja. Rozvod ELI je pod omietkou. Kanalizácia rodinného domu je odvedená do vlastnej žumpy. Ostatné vybavenie je uvedené v popise konštrukcií. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na tel. čísle: v PRACOVNÝCH DŇOCH od 8:00 - 13:00 hod. Plánovaná obhliadka pre zapísaných záujemcov bude bude oznámená sms. Poschodie: neuvedené Počet izieb: 4 Dodatok k cene: bez energií Zastavaná plocha: 146m² Obytná plocha: 182m² Celková rozloha: 392m² Rozloha pozemku: 392m² Úžitková plocha: 182m² Vlastníctvo: firemné
Dvojpodlažný rodinný dom, Zemplínska Teplica, okres Trebišov
Unikátny rodinný dom so zaujímavým dispozičným riešením, ktorý sa bežne na realitnom trhu nevidí.  Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám ponúka na predaj dvojpodlažný rodinný dom o výmere 310,5 m2 v obci Zemplínska Teplica, okres Trebišov.  Obec Zemplínska Teplica leží 25 km západne od okresného mesta Trebišov a 33km od krajského mesta Košice. Časť jej katastrálneho územia tvorí súčasne aj okresnú hranicu medzi okresmi Trebišov a Košice-okolie. Dom sa nachádza v tichej uličke mimo hlavnej cesty. Rozloha pozemku je 659 m2. Dom má 4 samostatné spálne + šatník.  Dispozícia:  Prízemie (115 m2): - vstupná chodba,  - obývačka prepojená s kuchyňou, - hosťovská izba,  - toaleta,  - špajza,  - garáž,  1.NP (97 m2):  - spálňa so šatníkom, kúpeľnou a výstupom na balkón,  - kúpeľňa,  - detská izba,  - galéria,  - práčovňa,  Podkrovie (37,5 m2):  - pochôdzne (možnosť využitia pre dve samostatné izby),  Suterén (61 m2):  - kotolňa,  - 2 x sklad,  - technická miestnosť.  Denná časť rodinného domu pozostáva z funkčne prepojenej kuchyne, jedálne a obývacej izby. Kuchynská linka je vyrobená na mieru z kvalitných materiálov so zabudovanými spotrebičmi ako umývačka riadu, komínový digestor, parná el. rúra, chladnička s mrazničkou.  Vďaka priznaným vysokým stropom je v obývacej izbe zabezpečená celodenná svetlosť. Naopak večernú romantiku Vám privodí v nej nachádzajúci sa krb. Z obývačky je takisto východ na veľkú (21 m2) terasu, ktorá sa dá využiť napríklad na čas strávený s rodinou či priateľmi. Z terasy sa pohodlne dostanete na záhradu, ktorá je automaticky zavlažovaná.  Technické parametre domu:  materiál: dierové tehly,  strecha: sedlová  krytina: pálená škridla,  zateplenie: polystyrén 10 cm, minerálna vlna 20 cm,  okná: plastové,  odpad: žumpa, COV, obecná kanalizácia,  vykurovanie: plyn (radiátory), krb, klimatizácia,  voda: obecný vodovod, studňa, podlahy: plávajúca a dlažba,  z okapov je vedený trativod do záhrady,  Ďalším bonusom tohto domu je vnútorná vyhrievaná garáž (17,5 m2) so vstupom cez elektricky ovládanú bránu. Pred gárážou je vonkajšie parkovacie miesto, kde pohodlne zaparkujete ďalšie 2 autá.  Dom sa predáva čiastočne zariadený.  V obci sa nachádza škola, škôlka, potraviny a priame autobusové spojenie do Košíc a Trebišova.  Cena tejto nehnuteľnosti je 254 990 € vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
STARÝ VIDIECKY DOM - KUZMICE
Ponúkame Vám starý vidiecky dom, ktorý sa rozprestiera na peknom slnečnom pozemku s rozlohou 730 m2 v obci Kuzmice. Pozemok je mierne svahovitý a nachádza sa v tichej časti obce. Dom je vhodný na kompletnú rekonštrukciu, prípadne môžete zachovať iba jeho časť a dotvoriť si zvyšok podľa vlastných predstáv. Príležitosť je tu aj pre tých, ktorí hľadajú iba víkendovú chalupu s atmosférou vidieka v tichom prostredí. Rodinný dom je ihneď obývateľný, vo veľmi dobrej kondícii. Strecha je tiež v dobrom stave. Na pozemku sa nachádza studňa. K nehnuteľnosti vedie asfaltová prístupová cesta a inžinierske siete voda a elektrika sú na pozemku. LOKALITA: Obec Kuzmice je malá obec, kde cítiť príjemnú atmosféru aj vďaka okolitej prírode. Nachádza sa v blízkej dostupnosti mesta Topoľčany. Len pár kilometrov od obce je vyhľadávané rekreačné stredisko Duchonka, kde tiež môžete príjemne tráviť voľný čas. VÝHODY: - tiché prostredie vidieka - pekný slnečný rozľahlý pozemok - blízkosť prírody a lesov - rýchla dostupnosť do Topoľčian - v obci je škola, škôlka, potraviny, krčma CENA : 59 000 € KONTAKT NA MAKLÉRA: Petra Čanigová TEL. Č.: MAIL: p.canigova@
rodinný dom Biel
Ponúkame Vám na predaj zachovalý 6-izbový rodinný dom v obci Biel. Dom je bez ťarchy! Rodinný dom ponúka možnosť kompletnej rekonštrukcie podľa predstáv nového majiteľa. Prebehla čiastočná rekonštrukcia: nové plastové okná na poschodí. Rodinný dom je napojený je na obecný vodovod, elektrinu 220/380 V, plyn, (kanalizácia vlastná). Rodinný dom postavený na pozemku s výmerou 2327 m2 v obci Biel, okres Trebišov. Zastavaná plocha domu je 114 m2 úžitková plocha domu 771 m2, obytná plocha 55 m2, záhrada 1387 m2. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Lokalita: Biel Okres: Trebišov Predmet: Rodinný dom Počet izieb: 6 Veľkosť pozemku: 2327 m2 Stav: zachovalý Mesačné náklady: cca 220€ Inžinierske siete: mestský vodovod, kanalizácia vlastná, plyn, elektrina Kúrenie: plyn (+ kotol na drevo - dá sa prepojiť) Ohrev vody: Bojler v kúpelni + plynový prietokový ohrievač v kuchyni POPIS DOMU : Prízemie: vstupná hala - izba, 2x izba, 1x kúpeľňa s wc, kuchyňa, špajza (doplnkové miestnosti) Poschodie: 3x izba, 1x kúpeľňa s wc, špajza Podkrovie: Prízemie: kotolňa a technická miestnosť Na dvore: 1x veľký garáž pre automobil, 1x pivnica, skladové miestnosti (dielňa), na dvore sa nachádza hospodárska budova resp. sklad, vonkajšie wc Záhrada: veľká – 1387 m2 POPIS DOMU: - pozemok je o veľkosti 2327 m2, celý pozemok je oplotený - záhrada, (ovocné stromy), stromy na dvore LOKALITA A OKOLIE: - dom sa nachádza v tichej lokalite obce – ulica Mlynská - obec Biel ponúka kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, pohostinstvá, MŠ, ZŠ, pošta, všeobecný lekár). - vlaková zastávka výhodou (spojenie smer Košice) CENA A PLATBA: - cena 49 999 € - platba v hotovosti Volať len pri vážnom záujme mob.: 0915 96 27 85