bazár, predaj, inzercia, predám

Rodinný dom na predaj, Podhájska okr. Nové Zámky

Kategória: Domy

EXKLUZÍVNE IBA U NÁS! Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj novostavbu rodinného domu, skolaudovanú v roku 2016, v obci Podhájska. Dom sa nachádza na krásnom pozemku o rozlohe 956 m2 s okrasnou výsadbou a ponúka možnosť prenajímania 4 samostatných hosťovských izieb s vlastným sociálnym zariadením a kuchynským kútom. Každá izba ma samostatný vstup. Zastavaná plocha domu je 229 m2.

V obci Podhájska žije 1088 obyvateľov (k 31.12. 2011), nachádza sa tu zdravotné stredisko, stanica RZP, základná a materská škola, pošta, informačné centrum, ubytovacie zariadenia a rozvinutá sieť obchodov a reštaurácií. Atrakciou dynamicky sa rozvíjajúcej obce Podhájska je Termálne kúpalisko Podhájska s geotermálnou vodou, často prirovnávanou k vode Mŕtveho mora a jej priaznivými účinkami na ľudský organizmus. Podhájska je ideálnym miestom na pokojný relax, dovolenku a rekreáciu počas celého roka.

Dom pozostáva z 3-izbového bytu s veľkou terasou, štyroch hosťovských izieb, skladových priestorov, pivnice a samostatnej garáže. Konštrukcia domu je tehla s hrúbkou 30 cm so zateplením minerálnou vlnou o hrúbke 12 cm. Strecha je pokrytá škridlou, pod ktorou je obrovský úložný priestor, budúci majiteľ má možnosť ho zobytniť. Okná sú z hliníkového profilu s trojsklom.

Náklady na prevádzku sú nízke vďaka tepelnému čerpadlu, solárnemu ohrevu a krbu s tepelným výmenníkom. Dom má vinylové podlahy a je vybavený čističkou odpadu a žumpou. Na pozemku sa nachádza aj vlastná studňa s pitnou vodou a miesto na posedenie s vonkajším krbom. Ponechanie zariadenia domu bude predmetom dohody s novým majiteľom. Viac informácií, viac fotografií, nájdete na stránke: príležitosť vlastniť tento krásny rodinný dom v obci Podhájska. Kontaktujte nás e-mailom alebo telefonicky pre viac informácií a zabezpečte si svoj nový domov ešte dnes!

Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.
Rodinný dom na predaj, Podhájska okr. Nové Zámky
Podobné inzeráty
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
NA PREDAJ REKREAČNÉ ZARIADENIE SO ZRUBOM V OBCI PODHÁJSKA
Ponúkame Vám na predaj zariadený celoročne obývateľný rekreačný objekt so zrubom v obci Podhájska so zabehnutou klientelou. Celý objekt sa rozprestiera na veľkom slnečnom pozemku s vlastným parkoviskom. Objekt pozostáva z troch samostatných stavieb ( 2x rekreačný objekt, 1x zrub) v ktorých sa nachádza dokopy 14 izieb, ubytovanie hostí je možné v 2,3 a 4 lôžkových izbách. Kapacita celého objektu je 60 ľudí. V každej izbe sa nachádza TV, kuchynka s varičom, chladničkou, rýchlovarnou kanvicou a vybavením na varenie. Každá izba disponuje vlastným sociálnym zariadením: sprchovací kút, umývadlo, WC. Vykurovanie objektov je zabezpečené elektrickými radiátormi. V areáli objektu sa nachádza veľký altánok pre hostí s vonkajším grilom. Celý objekt má výbornú polohu v ktorého blízkosti sa nachádzajú potraviny, pošta, reštaurácie, železničná a autobusová stanica a termálne kúpalisko Podhájska s wellness centrom. Plocha: úžitková 390m2, zastavaná 790m2, pozemku 1204m2. Podlaha: parkety, dlažba. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: sprchovací kút, umývadlo, WC. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, varná dvojplatnička, chladnička. Stav objektu: novostavba. Konštrukcia objektu: zmiešaná. Ostatné vybavenie: televízor, internet. Zabezpečenie alarmom. Sedlová strecha. Strešná krytina: škridla. Rovinatý pozemok. Dláždená prístupová cesta. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka (230/400V). Na pozemku sa nachádza žumpa a ČOV. Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, vonkajší krb, rybolov, turistika, cykloturistika, altánok, parkovisko. Obec Podhájska je dynamicky sa rozvíjajúca obec, ktorej hlavným lákadlom je celoročne navštevované termálne kúpalisko Podhájska s wellness centrom s geotermálnou vodou, často prirovnávanou k vode Mŕtveho mora a jej priaznivými účinkami na ľudský organizmus. Podhájska je ideálnym miestom na pokojný relax, dovolenku a rekreáciu počas celého roka. VÝBORNÁ INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ ! Cena 336 000 € V cene je zahrnutý kompletný právny servis a provízia RK vrátane bezplatného vybavenia najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru ! VIAC FOTO >>
Rodinný dom na predaj v Podhájskej
Základné informácie: Ponúkame na predaj vidiecky rodinný dom v obci Podhájska na pozemku o výmere 811m2. Rodinný dom má rozlohu cca 110m2, je postavený z nabíjaniny, má valbovú strechu so škridlovou strešnou krytinou. Dispozične pozostáva zo štyroch izieb, kúrenie v dome je zabezpečené plynovými gamatkami, je možnosť alternovať kúrenie pevným palivom v krásnej zachovalej šamotovej peci. Dom je v dobrom technickom stave, nevlhne a nezateká. K domu prislúcha budova - letná kuchynka, v ktorej je zavedená voda z verejného vodovodu, je tu aj kúpeľňa. Na pozemku sa nachádza studňa a pivnica. Dom sa nachádza v tichom prostredí obce, nachádza sa na rovinatom a slnečnom pozemku, v zadnej časti je svah. Dom je vhodný na trvalé bývanie aj na rekreačné účely, avšak je nutná rekonštrukcia. K domu bol vypracovaný znalecký posudok v 1/2023. Výhody nehnuteľnosti: - 1000 m od známeho termálneho kúpaliska Podhájska - Termálne kúpalisko - 1100 m od nehnuteľnosti je aj železničná stanica - v rámci obce dobrá poloha - slušní a bezproblémoví susedia - nehnuteľnosť kúpou voľná - vhodný aj ako investícia Doplnkové informácie: - obec Podhájska má 1065 obyvateľov - obec disponuje základnou občianskou vybavenosťou - zdravotné stredisko, stanica RZP, základná a materská škola, pošta, informačné centrum, ubytovacie zariadenia a rozvinutá sieť obchodov a reštaurácií,..............., - viac informácii o obci: Dostupnosť a vzdialenosti: - okresné mesto Nové Zámky 27km, Šurany 13km, Nitra 39km, Levice 28km, Trnava 84km, Bratislava 111km Prečo využiť služby našej realitnej kancelárie? - u nás bez provízie, iba fixný poplatok za servis, viac info: - sme hypotekárne centrum - najvýhodnejšie financovanie a benefity - finančné služby z vlastných zdrojov - dofinancovanie hypotéky a spolufinancovanie kúpy - bezplatné poradenstvo - vydávame potvrdenia o trhovej cene pre dedičské konanie - u nás nás vždy reálne fotky - čo je prezentované bude aj na obhliadke Kontakt: Ak Vás nehnuteľnosť zaujala, prípadne potrebujete pomôcť s predajom vašej nehnuteľnosti, neváhajte nás kontaktovať a dohodnite si obhliadku alebo stretnutie ešte dnes. Tel. - Mgr. Horváthová Marta Počet izieb: 4 Dodatok k cene: , vrátane provízie Zastavaná plocha: 110m² Rozloha pozemku: 811m² Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Odvoz odpadu: áno Voda: neuvedené El. napätie: 230/400V Plyn: áno Kanalizácia: nie Vykurovanie: vlastné - plyn Pivnica: áno Garáž: nie Parkovanie: áno Inžinierske siete: áno Postavené z: iné Zateplený objekt: nie Strecha: pôvodná Okná: drevené Terén: rovina Prístupová cesta: asfaltová cesta
Na predaj tehlový rodinný dom v meste Nové Zámky, 3D prehlia
Typ: Rodinný dom Ulica: Nové Zámky Obec: Nové Zámky RK TRINITY Vám predstavuje na predaj tehlový rodinný dom s terasou v meste Nové Zámky. Nachádza sa vo vyhľadávanej lokalite mesta. 3D - virtuálna prehliadka : Pozemok. - celková plocha: 658m2 - zastavaná plocha: 265m2 - na pozemku sa nachádza prístavba, dieľňa na náradie a dve studne - pozemok je rovinatý, slnečný, upravený a oplotený Dom - 3.izbový - úžitková plocha: 118m2 - strecha je sedlová - dom je napojený na všetky IS:/ voda, elektrina, plyn / - okná sú plastové + žalúzie - v izbách sú nové podlahy, okrem jednej miestnosti - nové bezpečnostné dvere - kúrenie je riešený plynovým kotlom/radiátory/ - odpad je vedený do kanalizácie Dispozícia domu: - dom dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, troch izieb, kúpeľne a samostatnej toalety Dispozícia prístavby: - dispozične pozostáva z kuchyne, komory, kúpeľne, a ďalších dvoch miestností Výhody: - na dome bola vykonaná rekonštrukcia - nová strecha - nové rozvody elektriny, vody, plynu - dom je zateplený polystyrénom/10cm/ + fasáda Lokalita: - rodinný dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite mesta Nové Zámky Cena: 234,000.-€ *Vrátane všetkých poplatkov spojených s predajom V prípade obhliadky a viac informácii ma kontaktujte. Čo nás odlišuje od iných realitných kancelárii? Profesionálny prístup, obhliadky aj počas víkendu, rýchle jednanie a nájdenie správneho riešenia Naše služby: - v cene nehnuteľnosti máte (rezervačné zmluvy, kúpne zmluvy, poplatky na katastri) vyhotové u Autorizovaného Advokáta - vybavíme za Vás prepis všetkých energií (voda, plyn, elektrina) - spolupracujeme s najlepšími znalcami, geodetmi, advokátmi - vieme vyhotoviť ,,potvrdenie trhovej ceny,, potrebné pri dedičskom konaní - zabezpečíme financovanie nehnuteĺnosti cez ktorúkoľvek BANKU Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Celková plocha: 658 m2 Úžitková plocha: 118 m2 Plocha pozemku: 658 m2 Zastavaná plocha: 265 m2 Počet podlaží: 1 Počet izieb: 3 Počet kúpeľní: 1 Energetický certifikát: nie El. napätie: 230/400V Parkovanie: vlastné vyhradené Voda: studňa a vodovod Inžinierske siete: áno Kanalizácia: áno Plyn: áno Internet: áno - wi-fi Materiál: tehla Zateplený objekt: áno Terasa: áno Vykurovanie: vlastné - plyn
NA PREDAJ starší rodinný dom v Jasovej
Rodinný dom na predaj v lokalite Jasová v Nových Zámkoch Rodinný dom na predaj v obci Jasová, okres Nové Zámky Realitná spoločnosť Time4dreams Vám ponúka NA PREDAJ RODINNÝ DOM v obci Jasová - 2 izbový rodinný dom sa nachádza v obci Jasová, ktorá je vzdialená od termálneho kúpaliska Podhájska len 18 km a od Nových Zámkov 21 km - rodinný dom bol postavený z pálenej a nepálenej tehly na betónových základoch - úžitková plocha domu je 90 m2 a rozloha pozemku 1049 m2 - možnosť využitia na celoročné bývanie alebo na chalupu - jednopodlažný RD pozostáva: - z predsiene, kuchyne, 2 izieb, kúpeľne so sprchovacím kútom, komora - v pôvodnom stave, nutná kompletná rekonštrukcia - na pozemku sa nachádza letná kuchynka s terasou pozostávajúca z dvoch priestranných miestností ktorá už prešla takmer kompletnou rekonštrukciou (strecha, elektrika, omietky, kúrenie, podlahy) - hospodárska budova pozostávajúca z dvoch miestností, ktorá už tiež prešla rekonštrukciou (nová elektroinštalácia, podlahy, omietky, plastové okno). Táto budova je ideálna ako dielňa, záhradný dom alebo úložný priestor - kúrenie je riešené plynovými gamatkami - okná sú pôvodné - dom je napojený na IS - elektrina, plyn, voda obecná, žumpa, studňa - obec má dobrú občiansku vybavenosť: materská škola, základná škola, pošta, potraviny, obecný úrad, kultúrny dom, lekár, pohostinstvo, Športový areál – futbalové ihrisko, detské ihrisko, park, - nachádza sa veľmi kľudnej lokalite v obci Jasová V rámci sprostredkovania náš klient získava kompletný právny servis, kolky na kataster a samozrejme možnosť financovania hypotekárneho úveru V prípade záujmu kontaktujte : Andrea Vrábelová vrabelova@ Celková rozloha: 1049m² Vlastníctvo: osobné
Rodinný dom na predaj Prešov, Chalúpkova, Šváby
Rodinný dom na predaj veľmi vhodný ako investícia, bez veľkého prerábania sa dá ihneď prenajímať. Ponúkame na predaj starší rodinný dom, rekonštruovaný v roku 2008. Rodinný dom na predaj sa nachádza vo výbornej lokalite, Prešov, Šváby, ul. Chalúpkova. Lokalita má veľmi dobrú občiansku vybavenosť (školy, škôlky, obchodné domy, autobusová stanica, železničná stanica, športoviská) a vynikajúce dopravné napojenie na diaľnicu, do centra Prešova…. Rodinný dom na predaj je situovaný v tichej časti, pomerne veľa zelene, veľká záhrada, rovinatý pozemok o výmere 836 m2. Rodinný dom na predaj je vhodný na okamžité prenajímanie, v súčasnosti je prerobený na päť bytových jednotiek. Po menších úpravách, samozrejme, je vhodný aj pre jednu rodinu, prípadne ako dvojgeneračné bývanie. Rodinný dom na predaj je trojpodlažný, cca 300 m2 podlahovej plochy. V suteréne domu sa nachádza zázemie domu – sklady, kotolňa s plynovým kotlom. Na prízemí domu sú vytvorené tri bytové jednotky – garsónky, každá bytová jednotka má vlastné WC, kúpeľňu a kuchynský kút. Na poschodí je izba s vlastnou kúpeľňou a kuchynkou a dvojizbový byt, ktorý pozostáva z chodby, obývacej izby s kuchynkou, spálne a kúpeľne. Kúrenie je centrálne – plynový kotol. Rodinný dom na predaj bol v roku 2008 kompletne rekonštruovaný, opravená strecha s vytvoreným bývaním, nové okná, zateplenie, nové el. rozvody, výmena vodovodných a kanalizačných rozvovodov. Rodinný dom je postavený na pozemku o výmere cca 836 m2. Pozemok je rovinatý s ovocnými stromami, k dispozícii je altánok na letné posedenie. Na pozemku sú postavené dve garáže, vlastná studňa, terénne úpravy. Cena za dom s pozemkom je 265 000 €. V cene je zahrnutý celý právny servis spojený s prevodom rodinného domu, taktiež bezplatné poradenstvo spojené s financovaním. V prípade záujmu Vám radi poskytneme viacej informácii v realitnej kancelárii FOK na ulici Jarkovej č. 59. Odporúčame aj osobnú obhliadku.