bazár, predaj, inzercia, predám

Rodinný dom na predaj Sever s možnosťou podnikania

Kategória: Domy

Proximityreal Vám ponúka na predaj 3podlažný rodinný dom vhodný na bývanie ale aj podnikanie vo výbornej lokalite v blízkosti centra mesta v mestskej časti Košice-Sever na ulici Cimborkova.
Rodinný murovaný dom z r.1932 so zastavanou plochou 102,10m2 stojí na rovinatom pozemku o výmere 304m2.
Celková úžitková plocha:
Podzemného podlažia má : 70,90 m2
Prvého nadzemného podlažia : 69,20 m2
Druhého nadzemného podlažia : 64,40 m2

DISPOZÍCIA: 1NP
- vstupná časť, kuchyňa, 2x izba, kúpeľňa, toaleta, odkladací priestor/šatník
DISPOZÍCIA: 2NP
- vstupná časť, 3x izba, kúpeľňa, toaleta, odkladací priestor/šatník
RD je komplet podpivničený, kde sa nachádza kotolňa, sklad a odkladací priestor pod schodiskom a jedna obytná izba s kuchyňou, šatník/odkladací priestor, toaleta a východ na záhradu.

POPIS DOMU:
- obľúbený rodinný dom vo vyhľadávanej lokalite v blízkosti centra mesta
- RD na ideálnom mieste s možnosťou bývania, podnikania, v prípade prerobenia možnosť prenájmu viacerých byt. jednotiek
- zachovalý pôvodný stav
- zánovné plastové okná v celom dome
- vo vstupnej hale a kúpeľni dlažba, v ostatných izbách parkety
- možnosť prepojenia kuchyne a obývacieho priestoru
- súčasťou domu je priestranná samostatne stojaca GARÁŽ
- parkovanie vo dvore
- krásny rovinatý pozemok poskytuje dostatok súkromia
- RD je napojený na všetky IS
- DOM je bez tiarch
- po vyplatení KC ihneď VOĽNÝ

RODINNÝ DOM sa nachádza v tichom prostredí ,v záhradke možnosť spravenia posedenia, priestor na oddych a relax s rodinou, blízkosť centra a tým pádom kompletná občianska vybavenosť na dosah.
- škola, škôlka, vysoké školy
-zastávka MHD, železničná doprava
-potraviny, reštaurácie , pošta
-zdravotné strediská
-všetko ostatná nájdete pár minút od domu a to v centre mesta

ZAUJÍMAVÁ PRÍLEŽITOSŤ aj na podnikanie, alebo prepojenia bývania a podnikania.
Výhodou domu je výborná frekventovaná poloha ako stvorená na rôzne podnikateľské využitie.

Ak podnikáte v oblasti služieb, ste advokátska kancelária, notár, exekútor, veterinár , podnikáte v oblasti krásy(vhodné na salón) resp. iný subjekt ponúkajúci služby, táto ponuka Vás určite osloví.

CENA a PLATBA:
* 448 990- EUR
* platba možná v hotovosti alebo prostredníctvom hypotekárneho úveru (pomôžeme Vám s jeho vybavením)

Ak vás táto ponuka zaujala rada vám tento rodinný dom ukážem, kontaktovať ma môžte na t.č
Rodinný dom na predaj Sever s možnosťou podnikania
Podobné inzeráty
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
Viacúčelový 5 izb. rodinný dom v mestskej časti Košice - Sev
Proximityreal Vám ponúka na predaj 3podlažný rodinný dom vhodný na bývanie ale aj podnikanie vo výbornej lokalite v blízkosti centra mesta v mestskej časti Košice-Sever na ulici Cimborkova. Rodinný murovaný dom z r.1932 so zastavanou plochou 102,10m2 stojí na rovinatom pozemku o výmere 304m2. Celková úžitková plocha: Podzemného podlažia má : 70,90 m2 Prvého nadzemného podlažia : 69,20 m2 Druhého nadzemného podlažia : 64,40 m2 DISPOZÍCIA: 1NP – vstupná časť, kuchyňa, 2x izba, kúpeľňa, toaleta, odkladací priestor/šatník DISPOZÍCIA: 2NP – vstupná časť, 3x izba, kúpeľňa, toaleta, odkladací priestor/šatník RD je komplet podpivničený, kde sa nachádza kotolňa, sklad a odkladací priestor pod schodiskom a jedna obytná izba s kuchyňou, šatník/odkladací priestor, toaleta a východ na záhradu. POPIS DOMU: – obľúbený rodinný dom vo vyhľadávanej lokalite v blízkosti centra mesta – RD na ideálnom mieste s možnosťou bývania, podnikania, v prípade prerobenia možnosť prenájmu viacerých byt. jednotiek – zachovalý pôvodný stav – zánovné plastové okná v celom dome – vo vstupnej hale a kúpeľni dlažba, v ostatných izbách parkety – možnosť prepojenia kuchyne a obývacieho priestoru – súčasťou domu je priestranná samostatne stojaca GARÁŽ – parkovanie vo dvore – krásny rovinatý pozemok poskytuje dostatok súkromia – RD je napojený na všetky IS – DOM je bez tiarch – po vyplatení KC ihneď VOĽNÝ RODINNÝ DOM sa nachádza v tichom prostredí ,v záhradke možnosť spravenia posedenia, priestor na oddych a relax s rodinou, blízkosť centra a tým pádom kompletná občianska vybavenosť na dosah. – škola, škôlka, vysoké školy -zastávka MHD, železničná doprava -potraviny, reštaurácie , pošta -zdravotné strediská -všetko ostatná nájdete pár minút od domu a to v centre mesta ZAUJÍMAVÁ PRÍLEŽITOSŤ aj na podnikanie, alebo prepojenia bývania a podnikania. Výhodou domu je výborná frekventovaná poloha ako stvorená na rôzne podnikateľské využitie. Ak podnikáte v oblasti služieb, ste advokátska kancelária, notár, exekútor, veterinár , podnikáte v oblasti krásy(vhodné na salón) resp. iný subjekt ponúkajúci služby, táto ponuka Vás určite osloví. * platba možná v hotovosti alebo prostredníctvom hypotekárneho úveru (pomôžeme Vám s jeho vybavením) Ak vás táto ponuka zaujala rada vám tento rodinný dom ukážem, kontaktovať ma môžte na t.č
HALO reality - Predaj, rodinný dom Kozárovce, s možným podni
Ponúkame Vám na predaj rodinný dom s vyvýšeným suterénom v obci Kozárovce, okres Levice na priestrannom a slnečnom pozemku o výmere 1751 m2, ktorý ponúka krásne výhľady na úpätie pohorí Tribeč a Vtáčnik. Rodinný dom je čiastočne podpivničený a k domu prislúcha aj hospodárska časť. Pozemok je mierne svahovitý o rozmeroch 17 m x 103 m, komplet oplotený a udržiavaný. Rodinný dom je postavený z tehly, krytina je pálená škridla, strecha je valbová, okná pôvodné drevené, liatinové radiátory. Dom je v pôvodnom ale zachovalom stave. Rodinný dom disponuje: zádverím, vstupnou chodbou, na vyvýšenom prízemí domu sa nachádza obývacia miestnosť, kuchyňa so špajzou, samostatná jedáleň, dve priestranné samostatné izby, dve kúpeľne a samostatné WC. Suterén domu je v zachovalom stave a dá sa využiť ako letná kuchyňa, práčovňa, posilňovňa, skladové priestory , možnosť podnikania /predajňa, prevádzka služieb - kaderníctvo, pedikúra, rodinná pekáreň.../. Obytnú plochu domu sa v prípade potreby dá zväčšiť využitím podkrovia / podkrovné izby/. Rodinný dom disponuje prístavbou, kde sa nachádza technická miestnosť - v prípade prestavby dvoj garáž, hospodárska časť - možný chov zvierat. IS: elektrina, plyn, mestská voda, kanalizácia, studňa. Rodinný dom svojou rozlohou a polohou ponúka novému majiteľovi si vytvoriť moderný dom súčasnej doby podľa vlastných predstáv s výhodou bývania a podnikania na jednom mieste. RD s pozemkom 1751 m2 sa predáva za cenu 95 900 eur. K uvedenému RD si v prípade záujmu viete dokúpiť záhradu / v zmysle ÚPI obce sa jedná o stavebný pozemok / o výmere 1257 m2 za 59 900 eur. Pokiaľ sa rozhodnete pre obe nehnuteľnosti ako celok a to RD a pozemok spolu o výmere 3008 m2 je cena 149 900 eur. Obec Kozárovce ponúka výbornú občiansku vybavenosť: ZŠ, MŠ, pošta, COOP Jednota, kostol, ihrisko, vlaková stanica, dostupnosť na R1 – 8 km, Nitra autom 30 minút, Levice 14 km, Zlaté Moravce 13 km. Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám radi odpovieme pri osobnom stretnutí. . Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: LV-61146. Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ - na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov - pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti - profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi - už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch
TOPOĽNÍKY – RODINNÝ DOM NA PREDAJ S MOŽNOSŤOU AJ NA PODNIKAN
Typ: Rodinný dom Ulica: neuvedené Obec: Topoľníky Ponúkame Vám na predaj rodinný dom s možnosťou aj na podnikanie v centre obci Topoľníky, ktorá môže byť dobrá investícia. Ako na vizualizácií vidieť z Nehnuteľnosti sa dá vytvoriť 6 apartmánový rodinný dom s kaviarňou. Je plne vhodné na bývanie aj pre rodinu s deťmi. Na pozemku sa nachádza aj garáž. Budova je evidovaná na liste vlastníctva ako rodinný dom, kvôli tomu je možné kúpiť aj na hypotéku. PREDNÁ ČASŤ Po vstupe do rodinného domu sa ocitneme v predsieni, odkiaľ je vstup do obývačky s veľkými oknami. Svetlá obývacia izba je srdcou rodinného domu, odkiaľ je vstup do ďaľšej izby, do kuchyne so špajzou, a odtiaľ sú schody na poschodie. Na prízemí je ešte jedna miestnosť, krorú je možné prerobiť na záchod. Na poschodí sú dve izby, dávnejšia prerobená kúpeľňa a dve terasy. Prvá časť domu bola prerobená pred dvoma rokmi, kde boli vymenené okná na plastové, podlaha na plávajúcu podlahu, strecha bola izolovaná a plynový kotol bol vymenený. Predná časť je už napojená na kanalizáciu. ZADNÁ ČASŤ Táto časť tvorí oddelenú jednotku, má vlastný vchod, vlastnú žumpu, vlastný elektromer a vlastný kotol. Zadná časť je ešte v pôvodnom stave. Táto časť by bola vhodná na podnikanie, v minulosti bola používaná na cukrársku výrobu, ale ponúka aj iné možnosti podnikania. POZEMOK rovinatý oplotený výmera: 1 636 m2 vpredu zámková dlažba Rodinný dom sa dá odkúpiť aj menším pozemkom. OKOLIE V obci Topoľníky je dobré občianske vybavenie - potraviny, drogérie, kaderníctvo, kvetinárstvo, autoservis, škola, škôlka. V obci nachádzajú reštaurácie, ale aj zrekonštruované termálne kúpalisko, futbalové ihrisko a športová hala. Oproti rodinnému domu sa nachádza útulný park. NÁŠ NÁZOR Rodinný dom je ideálny pre vytvorenie apartmánov, kaviarne, ale aj na podnikanie v zadnej časti budovy. Predná časť je ihneď obývateľná, vyhovuje aj pre väčšiu rodinu. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Úžitková plocha: 320 m2 Plocha pozemku: 1636 m2 Balkón: nie Zateplený objekt: nie Terasa: nie
5-IzBoVý Rodinný Dom 500m od Slnečných Jazier - Sever
Znalecký posudok v cene nehnuteľnosti! Realitná kancelária Briliant Reality Vám v exkluzívnom zastúpení ponúka na predaj rodinný dom v lukratívnej časti mesta Senec, len 7 minút peši od Slnečných Jazier – Sever. Rodinný dom je 5-izbový, samostatne stojaci, celý podpivničený na veľkom pozemku. Názor makléra: dom má veľký investičný potenciál z hľadiska výhodnej polohy v meste Senec, nachádza sa v zastavanej pôvodnej časti, pešia dostupnosť do centra či na Slnečné Jazerá - Sever je do pár minút. Nachádza sa v tichej lokalite. Dom odporúčam na kompletnú rekonštrukciu, možnosť využitia na veľkorysé bývanie alebo apartmánový dom. Dom je tehlový, nezateplený, čiastočne zrekonštruovaný, má 2 klimatizačné jednotky. Úžitková plocha je 143 m2, celková plocha domu je 229,50 m2 s pivnicou, terasou a balkónom. Nachádza sa na pozemku o veľkosti 870 m2. Dispozícia prízemie (80,50 m2): • vstupná chodba, • kúpeľňa so sprchovým kútom, umývadlom a WC, • 1x izba, • kuchyňa, • priestranná obývačka. Dispozícia poschodie (62,50 m2): • chodba, • 1x izba s balkónom, • 2x izba, • kúpeľňa s vaňou a umývadlom a WC. Dispozícia pivnica (62,50 m2): • vstupná chodba, • technická miestnosť, • kúpeľňa so sprchovým kútom, umývadlom a WC, • 2x izba, • letná kuchyňa. Nehnuteľnosť sa predáva čiastočne zariadená, na základe dohody. Ďalšia technická charakteristika nehnuteľnosti: • tehlový dom, nezateplený • čiastočná rekonštrukcia prebehla v roku 2010 v rozsahu plynový kotol, elektrina, plastové okná • kúrenie pomocou radiátorov, • laminátová podlaha alebo keramická dlažba v izbách, • keramická dlažba a sanita v kúpeľniach, • 2x klimatizačná jednotka v dome • komplet oplotenie. IS: elektrina, mestská voda, kanalizácia. Mesačne náklady sú 180 eur (elektrina, plyn a voda). Lokalita a občianska vybavenosť: • mesto Senec ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, • pokojná lokalita v blízkosti Slnečných jazier – Sever, • do 10 minút peši ste v centre a autobusovej stanici, • na vlakovej stanici ste do 15 minút peši, • v blízkosti detské ihriská, školy, škôlky, potraviny • dobrá dostupnosť na D1 do Bratislavy či Trnavy V cene sú zahrnuté všetky služby vrátane kompletného právneho servisu a katastrálnych poplatkov. Financovanie Vám zabezpečí náš skvelý hypotekárny špecialista.
Rodinný dom na predaj Prešov, Chalúpkova, Šváby
Rodinný dom na predaj veľmi vhodný ako investícia, bez veľkého prerábania sa dá ihneď prenajímať. Ponúkame na predaj starší rodinný dom, rekonštruovaný v roku 2008. Rodinný dom na predaj sa nachádza vo výbornej lokalite, Prešov, Šváby, ul. Chalúpkova. Lokalita má veľmi dobrú občiansku vybavenosť (školy, škôlky, obchodné domy, autobusová stanica, železničná stanica, športoviská) a vynikajúce dopravné napojenie na diaľnicu, do centra Prešova…. Rodinný dom na predaj je situovaný v tichej časti, pomerne veľa zelene, veľká záhrada, rovinatý pozemok o výmere 836 m2. Rodinný dom na predaj je vhodný na okamžité prenajímanie, v súčasnosti je prerobený na päť bytových jednotiek. Po menších úpravách, samozrejme, je vhodný aj pre jednu rodinu, prípadne ako dvojgeneračné bývanie. Rodinný dom na predaj je trojpodlažný, cca 300 m2 podlahovej plochy. V suteréne domu sa nachádza zázemie domu – sklady, kotolňa s plynovým kotlom. Na prízemí domu sú vytvorené tri bytové jednotky – garsónky, každá bytová jednotka má vlastné WC, kúpeľňu a kuchynský kút. Na poschodí je izba s vlastnou kúpeľňou a kuchynkou a dvojizbový byt, ktorý pozostáva z chodby, obývacej izby s kuchynkou, spálne a kúpeľne. Kúrenie je centrálne – plynový kotol. Rodinný dom na predaj bol v roku 2008 kompletne rekonštruovaný, opravená strecha s vytvoreným bývaním, nové okná, zateplenie, nové el. rozvody, výmena vodovodných a kanalizačných rozvovodov. Rodinný dom je postavený na pozemku o výmere cca 836 m2. Pozemok je rovinatý s ovocnými stromami, k dispozícii je altánok na letné posedenie. Na pozemku sú postavené dve garáže, vlastná studňa, terénne úpravy. Cena za dom s pozemkom je 265 000 €. V cene je zahrnutý celý právny servis spojený s prevodom rodinného domu, taktiež bezplatné poradenstvo spojené s financovaním. V prípade záujmu Vám radi poskytneme viacej informácii v realitnej kancelárii FOK na ulici Jarkovej č. 59. Odporúčame aj osobnú obhliadku.