bazár, predaj, inzercia, predám

Rodinný dom na predaj Tekovské Lužany

Kategória: Domy

Realitná kancelária PATRIOT Reality Vám ponúka na predaj štýlovo zrekonštruovaný tehlový rodinný dom v obci Tekovské Lužany. Užitková plocha domu je 120 metrov štvorcových. Výmera pozemku je 766 metrov štvorcových. Realitná kancelária PATRIOT Reality Vám ponúka na predaj štýlovo zrekonštruovaný rodinný dom v obci Tekovské Lužany. Obec Tekovské Lužany sa nachádza 20 km od okresného mesta Levice a do turisticky navštevovaného Štúrova je to 44 km. Rodinný dom je  postavený v tichej lokalite obce, je vhodný aj ako chalupa. Prešiel  vnútornou rekonštrukciou v roku 2017. Pozostáva z kuchyne, obývačky, spálne, priestrannej kúpeľne(vaňa a sprchový kút), toalety. Súčasťou domu je dielňa. Kúrenie je na pevné palivo a elektriku, v dostupnosti domu je aj plyn. Voda je  obecná a dom má taktiež vlastnú studňu. Na pozemku sa nachádza žumpa.  Dom sa predáva zariadený, je situavaný, ako je vidno z fotiek,  na udržiavanom pozemku, ktorému dominuje vkusný altánok. 
FINANCOVANIE:
Súčasťou našej kancelárie je finačný špecialistia, s dlhoročnými skúsenosťami v oblasti financovania.
Zazmluvnené máme všetky banky. Obec Tekovské Lužany sa nachádza 20 km od okresného mesta Levice a do turisticky navštevovaného Štúrova je to 44 km. Rodinný dom je  postavený v tichej lokalite obce, je vhodný aj ako chalupa. Prešiel  vnútornou rekonštrukciou v roku 2017. Pozostáva z kuchyne, obývačky, spálne, priestrannej kúpeľne(vaňa a sprchový kút), toalety. Súčasťou domu je dielňa. Kúrenie je na pevné palivo a elektriku, v dostupnosti domu je aj plyn. Voda je  obecná a dom má taktiež vlastnú studňu. Na pozemku sa nachádza žumpa.  Dom sa predáva zariadený, je situavaný, ako je vidno z fotiek,  na udržiavanom pozemku, ktorému dominuje vkusný altánok. 
FINANCOVANIE:
Súčasťou našej kancelárie je finačný špecialistia, s dlhoročnými skúsenosťami v oblasti financovania.
Zazmluvnené máme všetky banky.
Rodinný dom na predaj Tekovské Lužany
Podobné inzeráty
PREDÁM RODINNÝ DOM v OBCI TEKOVSKÉ LUŽANY
Predám rodinný dom s pekným 14 árovým pozemkom v obci Tekovské Lužany. Obec je dobre vybavená - technicky, aj občiansky. Rodinný dom je dlhý, so sedlovou strechou - krytina - pálená škridla. Dom nie je podpivničený. Prístupová cesta je asfaltová. Dom je napojený na všetky inžinierske siete - elektrina, obecná voda, plyn a kanalizácia. Na pozemku sa nachádza studňa. Studňa je pripojená na dom. Dom sa skladá z verandy, štyroch izieb, kuchyne, kúpeľne, WC, komory a špajzy. Obytné miestnosti sú orientované na juh a východ. V roku 2011 bola v celom dome urobená nová elektroinštalácia. Na stenách sú omietky, na podlahe dlažba, plávajúca podlaha. Okná sú pôvodné, drevené s vonkajšími žalúziami. Kúrenie - lokálne na pevné palivo a plynové gamatky. Pozemok, ktorý patrí k domu je široký 16 m.
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
EXKLUZÍVNE - Ponúkame na predaj rodinný dom v Tekovských Luž
Finanzpartner reality Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj rodinný dom s pozemkom, ktorý je vhodný na bývanie, chalupu, aj na investíciu. Nachádza sa v tichej ulici obce Tekovské Lužany, okres Levice. Výmera pozemku je 964 m2, na ktorom je rodinný dom v pôvodnom stave s rozlohou 222 m2, s obytnou plochou 156m2. Vďaka prírodným a prirodzeným materiálom, ktoré sa využili pri ich stavbe, poskytuje príjemné prostredie. Dom je jednopodlažný a pozostáva z chodby, 3 izieb, kuchyne, špajzy a kúpeľne s vaňou a toaletou. Podlaha v dvoch predných izbách je dosková a v ostatných miestnostiach sú kachličky. Okná sú dvojité-drevené, v strednej izbe plastové. Okná do ulice majú vonkajšie drevené rolety. Strecha je sedlová, strešnou krytinou sú škridle. Bočná stena od susedov (severná) je zateplená. K zadnej časti domu je pristavaná garáž , ktorá sa neskoršie používala ako dielňa. Vstup do dvora je cez železnú bránu, v zadnej časti sa nachádza pomerne veľká udržiavaná záhrada. Dom je napojený na všetky inžinierske siete - elektrika, plyn, obecný vodovod. Na pozemku je aj vlastná studňa, v ktorej je pitná voda. Celý pozemok je oplotený. Prístupová asfaltová cesta umožňuje bezproblémový prístup k nehnuteľnosti ako aj parkovanie pred ňou alebo na pozemku. Obec Tekovské Lužany leží vo východnej časti Podunajskej nížiny, v širokej doline dolného Hrona. Má výbornú občiansku vybavenosť( vlakové a autobusové spojenie, základné školy, materské školy, zubára, lekárov, lekáreň, obchody, reštauráciu, pohostinstvo, kaviareň....) Môžete si tak užiť výhody vidieckeho prostredia s dostupnosťou potrebných služieb. Obec má aj skvelú polohu. Mesto Želiezovce je vzdialené len 14 km a okresné mesto Levice len 19 km, čo poskytuje rôzne možnosti zamestnania, obchodov a kultúrnych aktivít. Okolie ponúka množstvo zaujímavých miest na rekreáciu a oddych. Motokárová dráha v Dolnej Seči je vzdialená 9km, jednodňový splav Hrona v Kalnej nad Hronom, Tekovská hvezdáreň a hrad v Leviciach, termálne kúpalisko a wellness centrum Vadaš Štúrovo, s ktorým priamo na druhej strane rieky Dunaj susedí historické maďarské mesto Ostrihom, so svetoznámou bazilikou je vzdialené 44 km. Plocha parcely: 964 m2 Druh stavby: rodinný dom/chalupa Obytná plocha: 152 m2 Zastavaná plocha: 222 m2 Elektrina: 220 V Plyn: plynová prípojka Voda: obecný vodovod Kanalizácia: obecná Konštrukcia objektu: nepálená tehla Prístupová cesta: asfaltová Umiestnenie: kľudná časť obce Ak Vás táto ponuka zaujala, srdečne Vás pozývam na obhliadku. Cena: 55 000,- € Nehnuteľnosť je možné zakúpiť aj formou hypotéky a pomôžeme vybrať pre Vás najvýhodnejšiu banku, čo poskytujeme bezplatne v rámci našich služieb. Naše ceny sú vrátane provízie a kompletného realitného servisu, ako vypracovanie všetkých potrebných zmlúv, dokumentácie a poplatkov za podanie návrhu na vklad do katastra a sú schválené majiteľom. Maklér: Katar
PREDAJ RODINNÝ DOM SO 14 á POZEMKOM LEVICE
Predám rodinný dom s pekným 14 árovým pozemkom v obci Tekovské Lužany. Obec je dobre vybavená - technicky, aj občiansky. Rodinný dom je dlhý, so sedlovou strechou - krytina - pálená škridla. Dom nie je podpivničený. Prístupová cesta je asfaltová. Dom je napojený na všetky inžinierske siete - elektrina, obecná voda, plyn a kanalizácia. Na pozemku sa nachádza studňa. Studňa je pripojená na dom. Dom sa skladá z verandy, štyroch izieb, kuchyne, kúpeľne, WC, komory a špajzy. Obytné miestnosti sú orientované na juh a východ. V roku 2011 bola v celom dome urobená nová elektroinštalácia. Na stenách sú omietky, na podlahe dlažba, plávajúca podlaha. Okná sú pôvodné, drevené s vonkajšími žalúziami. Kúrenie - lokálne na pevné palivo a plynové gamatky. Pozemok, ktorý patrí k domu je široký 16 m.
Predaj - rodinný dom v obci Tekovské Lužany, okres Levice
Predám rodinný dom s pekným 14 árovým pozemkom, šírka pozemku je 16 m v obci Tekovské Lužany. Obec je dobre vybavená - technicky, aj občiansky. Rodinný dom je dlhý, so sedlovou strechou - krytina - pálená škridla. Dom nie je podpivničený. Prístupová cesta je asfaltová. Dom je napojený na všetky inžinierske siete - elektrina, obecná voda, plyn a kanalizácia. Na pozemku sa nachádza studňa. Studňa je pripojená na dom. Dom sa skladá z verandy, štyroch izieb, kuchyne, kúpeľne, WC, komory a špajzy. Obytné miestnosti sú orientované na juh a východ. V roku 2011 bola v celom dome urobená nová elektroinštalácia. Na stenách sú omietky, na podlahe dlažba, plávajúca podlaha. Okná sú pôvodné, drevené s vonkajšími žalúziami. Kúrenie - lokálne na pevné palivo a plynové gamatky. Pozemok, ktorý patrí k domu je široký 16 m. Na pozemku sa nachádza nový altánok.
Predaj zachovalého rodinného domu s dvomi garážmi a...
TUreality ponúka na predaj murovaný zachovalý rodinný dom s čiastočnou rekonštrukciou v obci Tekovské Lužany s celkovou rozlohovou plochou 1808 m2. Dom sa nachádza v zastavanej oblasti, v tichej uličke. Vstup do dvora je cez železnú bránu, v zadnej časti sa nachádza pomerne veľká záhrada, ktorá je oplotená. Dom dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, z ktorej sa ide do špajzky, kúpeľne, wc, obývačky, spálne a detskej izby. V zadnej časti domu sa nachádza ďalšia nehnuteľnosť s dvomi miestnosťami, dve garáže na parkovanie, vlastná studňa a žumpa. Dom je napojený na všetky inžinierske siete obce – elektrika, plyn, obecný vodovod. V blízkosti pozemku je aj obecná kanalizácia. Obec Tekovské Lužany disponuje so všetkými službami, ktoré sú potrebné na riadny chod domácnosti. Ak máte záujem o túto mimoriadne zaujímavú ponuku, kontaktujte nás na tel. čísle 0, alebo nám píšte mailom na ganecz@