bazár, predaj, inzercia, predám

Rodinný dom - novostavba s pozemkom 813m2 Madunice

Kategória: Domy

JKV real ponúka na predaj novostavbu 6izb.rodinného domu s garážou, s pozemkom 813m2 v tichej lokalite s novou asfaltovou komunikáciou a chodníkom so zámkovej dlažby v obci Madunice so zjazdom z D1.
Jedná sa o samostatne stojací dvojpodlažný rodinný dom so sedlovou strechou s 2 balkónmi na rovinatom pozemku.

Dispozícia: suterén-technická miestnosť,3x samostatná miestnosť, z toho jedna so vstupom do záhrady.
I.NP: vstupná chodba schodisko, šatník, WC, kúpeľňa so sprchovým
kútom, kuchyňa, komora, obývací priestor s jedálňou, garáž.
II.NP: chodba, kúpeľňa s vaňou a WC,4x spálňa,2x balkón.

Hodnotu stavby a jej vybavenie potvrdzujú kvalitný stavebný materiál-pálené tehlové bloky Winerberger ,drevené podlahy, kuchynská linka so spotrebičmi zn. Electrolux a Bosch, nerezové materiály a pod. Ohrev vody a vykurovanie radiátormi, plynový kotol, alebo alternatívne kotol na peletky. Pripojenie na všetky IS.

Dostupnosť autom,D1 7km,Hlohovec 8km,Piešťany 15km,Trnava 20km.

Rodinný dom je kúpou ihneď voľný.

Možnosť kúpy tohto domu je aj prostredníctvom HÚ s výhodným financovaním a to priamo v našej realitnej kancelárií.

U NÁS STE SPRÁVNE:
- Prvotriedny kompletný servis a služby!
- Na našom webe nájdete stovky nehnuteľností!
- Stovky spokojných klientov!
- Poradíme Vám ako najlepšie kúpiť alebo predať nehnuteľnosť!
- Naši makléri sú pravidelne preškolený!
- Pri exkluzívnych zmluvách robíme aj video-obhliadky!
- Inzerujeme na viac ako 200 portáloch!
- Zmluvy garantované právnikom!
- Robíme všetko preto aby sme boli stále lepší!

Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rád poskytnem na telefónnom čísle alebo na e-maile: galla@
Rodinný dom - novostavba s pozemkom 813m2 Madunice
Podobné inzeráty
REZERVOVANÉ Na predaj rodinný dom v obci Madunice
Na predaj rodinný dom v obci Madunice, s krásnym pozemkom 868 m2 Vítame Vás pri predaji tohto krásneho rodinného domu v obci Madunice s nádherným pozemkom. Dom sa nachádza v tichej ulici v príjemnej lokalite, kde si užijete kľudné bývanie na skok od mesta. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * lokalita: Mlynárska 317/32, Madunice * veľkosť pozemku: 868 m2 * zastavaná plocha domu: 84 m2 * úžitková plocha: 64 m2 * letná kuchyňa: 6x3 m (18m2) * počet izieb: 3+1 * pivnica: 4x4m * orientácia: čelná strana domu J/Z * orientácia: S/V * diaľnica D1: 7 km * mesto Piešťany: 14 km * mesto Hlohovec: 10 km * Bratislava: 75 km * spojenie: SAD, ŽSR, cesta 1. triedy POPIS NEHNUTEĽNOSTI: * vstupná chodba, kuchyňa, komora, detská izba, spálňa, obývacia izba, kúpeľňa s WC * tehlový dom v pôvodnom stave daný do užívania v 50-tich rokoch * základy betónové * strecha betónová škridla * v rámci rekonštrukcie boli vymenené plastové okná inak je dom v pôvodnom stave * východ na povalu z komory * dom je podpivničený z 1/3, výmera pivnice (16 m2 4x4m) * povala pochôzna * kúrenie plynové gamatky * všetky inžinierske siete: elektrina, plyn, obecná voda, septik, možnosť pripojenia na obecnú kanalizáciu, studňa kopaná * rodinný dom sa nachádza kľudnej časti obce, čo zabezpečuje pokojné bývanie kúsok od mesta * pozemok – oplotený * na pozemku vysadené 3x jabloň, hrozno Obec Madunice poskytuje plnohodnotnú občiansku vybavenosť obecný úrad, reštaurácia, obchod, pošta, materská škôlka, základná škola. Dom osadný ďalej od rušnej komunikácie zaručuje pokojné bývanie s výbornými susedmi čo zaručuje nerušené bývanie a predsa na skok do mesta Rýchle spojenie s mestom a na diaľnicu za 8 minút. BONUS: * ideálne dispozičné riešenie domu, tichá lokalita * výborná dostupnosť do mesta a Bratislavy aj diaľnicu D1 * parkovanie na vlastnom pozemku pre viac vozidiel
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
HALO reality - Predaj, rodinný dom Madunice - NOVOSTAVBA
Ponúkame na predaj novostavbu rodinného domu v obci Madunice okr.Hlohovec, 13km od Trnavy. Pozemok má rozlohu 813m2. Dom je celý podpivničený, má euro okná, kvalitné bezpečnostné dvere všade kvalitné dubové parkety, krásne drevené schodište, nová veľká kuchynská linka. Dispozícia domu: Prízemie: Obývacia izba s jedálňou, kuchyňa, šatník, wc, sprcha, garáž, chodba Poschodie: chodba, kúpeľňa, obývacia izba, 3xizba Suterén: 4xizba Veľmi úsporné ekonomické a ekologické kúrenie - plne automatický peletkový a plynový kotol, veľmi nízke náklady na kúrenie. Dom má veľmi kvalitné radiátory. Pivničné priestory sú tiež obývateľné. Veľmi lukratívna lokalita, výborné autobusové aj vlakové spojenie. Blízkosť Trnavy, Piešťan. Hlohovca, Nitry. Nehnuteľnosť je kompletne zateplená a má zavedené kúrenie, elektrinu, vodu, plyn a kanalizáciu. Dom je samozrejme vhodný na okamžité bývanie. Samozrejme všetky použité materiály sú prvotriedne, obvodové múry ako aj všetky ostatné steny sú z pálených tehlo blokov Winerberger. Priebeh stavby je možné zdokladovať. Pokiaľ hľadáte kvalitný priestranný rodinný dom za výbornú cenu v tom prípade je táto ponuka určená práve pre Vás. Energetická trieda A. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: HC-49387. K cene bude pripočítaná provízia realitnej kancelárie, v ktorej sú zahrnuté kompletné realitné a právne služby spojené s prevodom nehnuteľnosti (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ - na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov - pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti - profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi - už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete skoro 1 000 aktuálnych ponúk.
Predám slnečný dom v lokalite Madunice (ID: 102954)
Ak má niekto záujem o túto krásnu a kvalitnú novostavbu nech sa páči ponúkam na predaj. Novostavba sa nachádza v okr. Hlohovec, obec Madunice 13 km od Trnavy, 16 km od Piešťan. Nádherná vyhľadávaná tichá lokalita žiadna rušná komunikácia. Komu to niečo znamená. Pozemok 814 m2. Dom je celý podpivničený,. Pivničné priestory vo veľkosti okolo 90 m2 sú plne využiteľné na bývanie. Žiadna vlaha alebo hrozba podzemnej vody. Všetky pivničné priestory sú suché a pripravené na užívanie. Všade euro okná, kvalitné bezpečnostné euro dvere všade kvalitné dubové parkety (žiaden laminát), krásne drevené schodište, krásna nová kuchynská linka je tiež v cene započítaná. Veľmi úsporné ekonomické a ekologické kúrenie - plne automatický peletkoví a plynový kotol, veľmi nízke náklady na kúrenie. Veľmi kvalitné radiátory. Veľmi lukratívna lokalita, výborné autobusové spojenie je aj vlak. Blízkosť Trnavy, Piešťan. Hlohovca, Nitry. Cena domu je vrátane kompletného zateplenia a zavedeného kúrenia, elektriny, vody plynu a kanalizácie. Dom je samozrejme vhodný na okamžité bývanie. Samozrejme všetky použité materiáli sú prvotriedne, obvodové múry ako aj všetky ostatné steny sú z pálených tehlo blokov. Winerberger, žiaden sadrokarton, alebo itong, porfixs. Žiadna rekonštrukcia !!!! Toto je dá sa povedať NOVOSTAVBA. Žiadne šetrenie na stavbe nebolo. Všetko je dokladovateľné. Cena 280000 € Nie som realitka. Kto má záujem o túto krásnu a kvalitnú novostavbu a samozrejme má peniaze nech sa páči môže sa ohlásiť. Určite neoľutuje. Proste kto chce mať kvalitný, poriadny dom a na perfektnom mieste - lokalite nech sa páči môže sa ohlásiť. Dom je vhodný na okamžité nasťahovanie.Kataster to má čistý ako slza , žiadna ťarcha, žiaden úver, exekútor.Možnosť overenia z najšpičkovejším právnikom. Proste bez akej koľvek obavy o zainvestovanie svojich peňazí. Uprednostňujem zákazníkov, ktorý vedia pozitívne zhodnotiť: samotnú stavbu tohto domu a to že je to poriadna poctivá stavba od základu až po strechu. Žiadna skladacia strecha s 2 cm krokvami.Alebo 20 cm základmi. Naďalej pozemok je celí vyňatý z poľnohospodárskej pôdy. Tak že je na ňom možné stavať ďalšiu nehnuteľnosť - dom so samostatným vstupom. Naďalej nádhernú lokalitu , miesto ulicu na ktorej sa dom nachádza.Kľudné a tiché bývanie.Nádherne pozitívny susedia.Veľmi schopné vedenie obce Madunice vybudovalo veľmi krásnu a stále sa rozrastajúcu obec. Naďalej okolie je tiež mimoriadne krásne. Madunické jazerá, Vážsky kanál, Váh cyklotrasa ďaleko až za PN alebo na HC. Ide sa stavať nový most - lávka cez Váh smer Koplotovce. Zároveň chcem poprosiť všetky realitné kancelárie ktoré ponúkajú tento dom na predaj a za nižšiu cenu aby upravili svoju cenu a nezavádzali zákazníkov. Ponúkam seriózne Len pre serioznych. Majiteľ. Obhliadku priamo s majiteľom nehnuteľnosti si môžete dohodnúť na webovej stránke prevádzkovateľa v sekcií nehnuteľnosti po zadaní ID 102954
ZNALECKÝ POSUDOK V CENE: PREDAJ 4 izb. rodinný dom, Jánovce,
Využite príležitosť na kúpu posledného skolaudovaného 4 izb. rodinného domu za uvádzaciu cenu 169.000,- eur. Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj novostavbu 4 izb. rodinného domu v Jánovciach, ktorý je súčasťou dvojdomu. Každý z rodinných domov má svoju obvodovú stenu. Rodinný dom sa nachádza v centre obce. Rodinný dom je dokončený do štádia holodomu. Je skolaudovaný. DISPOZÍCIA: chodba, 2x samostatná izba, spálňa so šatníkom, kúpeľňa s toaletou, samostatná toaleta, obývačka spojená s kuchyňou a jedálenskou časťou, komora, terasa TECHNICKÉ PARAMETRE: - stavebný materiál: tehla (300 mm) - zateplenie: polystyrén (150 mm) - exteriérová omietka: Baumit - strecha: plochá - izolovaná (200 mm minerálna vlna, 50 mm polystyrén), hydroizolačný systém Fatrafol. Šikmá - pozinkovaný plech - okná: plastové (3 sklá, 5 komorové), dvojfarebné: interiér - biela farba, exteriér - sivá (antracitová) - vykurovanie: elektrické odporové káble, samostatný termostat v každej izbe - ohrev TUV: elektrický bojler - predpríprava na exteriérové žalúzie a klimatizáciu - terasa: betónový základ IS: voda, elektrina, kanalizácia Rodinný dom sa predáva v štádiu HOLODOM, ktorý zahŕňa v - potery - vápenno-cementové omietky - bielu maľovku - rozvody vody a inštalácie - elektrické podlahové vykurovanie vrátane termostatu v každej izbe - elektrický bojler (120 l) - zásuvky - vypínače - 2x geberit - predprípravu na klimatizáciu a - predprípravu na vonkajšie žalúzie - plastové okná (3-sklá) - zarovnaný terén - obrubníky s navezeným makadamom - vybetónovanú terasa - zateplenie vrátane exteriérovej omietky (fasáda) - oplotenie z troch strán Úžitková plocha rodinného domu: 90 m2 Zastavaná plocha rodinného domu: 109 m2 Veľkosť terasy: 17 m2 Veľkosť pozemku: 308 m2 Ďalšie rodinné domy v ponuke: Rodinný dom s pozemkom 385 m2 - VOĽNÝ Rodinný dom s pozemkom 378 m2 - VOĽNÝ Rodinný dom s pozemkom 372 m2 - REZERVOVANÝ Rodinný dom s pozemkom 354 m2 - REZERVOVANÝ Rodinný dom s pozemkom 332 m2 - REZERVOVANÝ Všetky rodinné domy sú čo do zastavanej plochy a dispozičného usporiadanie totožné. Rozdiel je vo veľkosti pozemku. Výmery veľkosti pozemkov prislúchajúcich k jednotlivým domom sú uvedené vyššie. Ku každému domu prislúchajú dve parkovacie státia. LOKALITA: Obec Jánovce je vzdialená len 2 km od Hrubej Borše, 10 km od Senca, 17 km od Galanty a 32 km od Bratislavy. Napriek tomu, že Jánovce sú menšou obcou, developerský boom je zárukou toho, že občianska vybavenosť obce bude len a len rásť. V obci je materská škôlka, či vychýrená pekáreň, dom seniorov, menší obchod s potravinami. FINANCOVANIE: Potrebujete časť kúpnej ceny prefinancovať cez hypotekárny úver? Žiadny problém. Sprostredkujeme Vám najvýhodnejší hypotekárny úver vrátane poistenia. Pri využití služ
TOP ponuka  RD vo výbornej lokalite v obci Madunice
Ak má niekto záujem o túto krásnu a kvalitnú novostavbu nech sa páči ponúkam na predaj. Novostavba sa nachádza v okr. Hlohovec, obec Madunice 13 km od Trnavy, 16 km od Piešťan. Nádherná vyhľadávaná tichá lokalita žiadna rušná komunikácia. Komu to niečo znamená. Pozemok 814 m2. Dom je celý podpivničený,. Pivničné priestory vo veľkosti okolo 90 m2 sú plne využiteľné na bývanie. Žiadna vlaha alebo hrozba podzemnej vody. Všetky pivničné priestory sú suché a pripravené na užívanie. Všade euro okná, kvalitné bezpečnostné euro dvere všade kvalitné dubové parkety (žiaden laminát), krásne drevené schodište, krásna nová kuchynská linka je tiež v cene započítaná. Veľmi úsporné ekonomické a ekologické kúrenie - plne automatický peletkoví a plynový kotol, veľmi nízke náklady na kúrenie. Veľmi kvalitné radiátory. Veľmi lukratívna lokalita, výborné autobusové spojenie je aj vlak. Blízkosť Trnavy, Piešťan. Hlohovca, Nitry. Cena domu je vrátane kompletného zateplenia a zavedeného kúrenia, elektriny, vody plynu a kanalizácie. Dom je samozrejme vhodný na okamžité bývanie. Samozrejme všetky použité materiáli sú prvotriedne, obvodové múry ako aj všetky ostatné steny sú z pálených tehlo blokov. Winerberger, žiaden sadrokarton, alebo itong, porfixs. Žiadna rekonštrukcia !!!! Toto je dá sa povedať NOVOSTAVBA. Žiadne šetrenie na stavbe nebolo. Všetko je dokladovateľné. Cena 280000 € Nie som realitka. Kto má záujem o túto krásnu a kvalitnú novostavbu a samozrejme má peniaze nech sa páči môže sa ohlásiť. Určite neoľutuje. Proste kto chce mať kvalitný, poriadny dom a na perfektnom mieste - lokalite nech sa páči môže sa ohlásiť. Dom je vhodný na okamžité nasťahovanie.Kataster to má čistý ako slza , žiadna ťarcha, žiaden úver, exekútor.Možnosť overenia z najšpičkovejším právnikom. Proste bez akej koľvek obavy o zainvestovanie svojich peňazí. Uprednostňujem zákazníkov, ktorý vedia pozitívne zhodnotiť: samotnú stavbu tohto domu a to že je to poriadna poctivá stavba od základu až po strechu. Žiadna skladacia strecha s 2 cm krokvami.Alebo 20 cm základmi. Naďalej pozemok je celí vyňatý z poľnohospodárskej pôdy. Tak že je na ňom možné stavať ďalšiu nehnuteľnosť - dom so samostatným vstupom. Naďalej nádhernú lokalitu , miesto ulicu na ktorej sa dom nachádza.Kľudné a tiché bývanie.Nádherne pozitívny susedia.Veľmi schopné vedenie obce Madunice vybudovalo veľmi krásnu a stále sa rozrastajúcu obec. Naďalej okolie je tiež mimoriadne krásne. Madunické jazerá, Vážsky kanál, Váh cyklotrasa ďaleko až za PN alebo na HC. Ide sa stavať nový most - lávka cez Váh smer Koplotovce. Zároveň chcem poprosiť všetky realitné kancelárie ktoré ponúkajú tento dom na predaj a za nižšiu cenu aby upravili svoju cenu a nezavádzali zákazníkov. Ponúkam seriózne Len pre serioznych. Majiteľ.