bazár, predaj, inzercia, predám

RODINNÝ DOM O ROZLOHE 430M2 V CENTRE - PAVLOVIČOVÁ, SVIDNÍK

Kategória: Domy

Tento rodinný dom v ktorom môžete ihneď bývať a podnikať sa nachádza na v najužšom centre mesta Svidník. Je postavený na 9 árovom pozemku. Do domu sú dva samostatné vstupy. Jeden do podnikateľských priestorov a druhý do obytnej časti.
V obytnej časti hneď pri vstupe nájdete peknú kúpeľňu so sprchovacím kútom, umývadlom a toaletou. V priestrannej a presvetlenej kuchyni sa nachádza kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi a barovým pultom. Všetok nábytok je vyrobený na mieru. Stolovať aj s väčšou rodinou môžete v jedálenskej časti, alebo v obývačke, ktorá prepojená s kuchyňou. Odkiaľ je aj výstup na zastrešenú terasu. Tu si môžete vychutnať šálku čerstvej kávy a nerušene oddychovať a načerpávať energiu. V zimných mesiacoch si teplo domova môžete spríjemniť krbom priamo v obývačke.
Na poschodí v obytnej časti sa nachádzajú 4 komfortné izby, šatník, kúpeľňa a samostatné WC. Do priestrannej spálne sa zmestí nie len manželská posteľ ale aj gauč. V pracovni sa budete cítiť príjemne aj vďaka nábytku, ktorý zostáva v dome. Určite Vás poteší aj veľký šatník v rozlohe obytnej izby, kde môžete mať sušičku a priestor na žehlenie. V kúpeľni na poschodí je umývadlo, rohová vaňa, bidet a sprchový kút. V samostatnej toalete je aj umývadlo. Detskú izbu s nábytkom na mieru si budú deti určite pochvaľovať. Druhá detská izba má aj balkón s krásnym výhľadom na záhradku a okolitú zeleň.
Podnikateľské priestory na prízemí so samostatným vchodom sú vynikajúco dispozične riešené. Hneď pri vstupe je šatňa. Dve obrovské miestnosti ktoré môžu slúžiť ako kancelária, ordinácia s čakárňou, prípadne ako skladové priestory. V budúcnosti je možné tento priestor prerobiť aj na samostatné bývanie. V zadnej časti sa nachádzajú toalety, ktoré sa malými úpravami dajú zmeniť na kúpeľňu alebo kuchyňu.
Na pozemku sa nachádza ešte aj dvojgaráž s parkovacím miestom a dielňou, ktorú určite využije domáci majster.
Tento rodinný dom v kvalitnom architektonickom a technickom prevedení Vám poskytne komfort aj súkromie. Cena v prepočte za m2 je 960eur. Ak aj Vy túžite po veľkom dome s krásnym výhľadom do ktorého sa môžete hneď nasťahovať, kontaktujte nás.


Výhody:
• Centrum a tichá lokalita
• Možnosť aj podnikania
• Pozemok 9 árov
• Obytná plocha 430 m2
• Dvojgaráž
• Nábytok na mieru

Úžitková plocha: 430 m²
Celková plocha: 901 m²
Počet poschodí: 2
Vybavenosť: balkón, plastové okná, plávajúce podlahy, dlažba, murované jadro, príslušenstvo, nábytok, vodovod, plyn prípojka, kanalizácia

Možnosť hypotekárneho úveru: 1138 €/mes. (výška mesačnej splátky je informatívna pri poskytnutí hypotekárneho úveru na 30 rokov)

Kontakt: Ing. Ľubomíra Regrutová
Email: regrutova@
Tel.:
Nehnuteľnosť ID: SK0851
RODINNÝ DOM O ROZLOHE 430M2 V CENTRE - PAVLOVIČOVÁ, SVIDNÍK
Podobné inzeráty
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
Na predaj rodinný dom v obci Ostrov
*****KOLLÁR REALITY s.r.o.***** Vám Ponúka na predaj starší rodinný dom v centre obce Ostrov pri Piešťanoch s priestranným rovinatým pozemkom po čiastočnej rekonštrukcii. Na pozemku sa nachádza starší 3-izbový rodinný dom o rozlohe 131 m2, hospodárska budova na chov zvierat alebo na prestavbu na rodinný dom o rozlohe 205 m2, garáž s montážnou jamou o rozlohe 29 m2 a záhradou o rozlohe 553 m2. Jednopodlažný rodinný dom s pochôdznou povalou prešiel čiastočnou rekonštrukciou a je vhodný na okamžité nasťahovanie. Dom je situovaný v slepej uličke pri obecnom úrade. Parkovanie je možné v garáži, pred ňou, ako aj pred domom. Veľká hospodárska budova ponúka možnosť chovania zvierat alebo prerobenie na bývanie. Na pozemku sa nachádza altánok, letná kuchyňa, suché WC a pivnica. Na priestrannom pozemku je možné pestovanie plodín, postavenie bazénu alebo výstavbu rodinného domu.   Rodinný dom: - samostatne stojaci dom o rozlohe 131 m2 - strecha: sedlová pôvodná v dobrom stave - stavebný materiál: kvádra a tehla - kúrenie: prietokových plynový ohrievač - nové plastové okná - náklady na bývanie: cca 150 eur - dispozícia: vstupná chodba, kuchyňa s jedálenským stolom, spálňa, technická mestnosť s vodárničkou, špajza, kúpeľňa s WC, priechodná obývacia izba a detská izba. - možnosť prerobenia podľa vlastných predstáv - možnosť prerobiť podkrovie na bývanie Hospodárska stavba: - rozloha 205 m2 - skladovací priestor so schodami na pochôdznu povalu - dielňa - altánok - letná kuchyňa - priestor na chov ošípaných, zajacov, sliepok a iných zvierat - menšia pivnica  Garáž: - rozloha 29 m2 - montážna jama - elektrina Pozemok: - rozloha 553 m2 - voda - možnosť postaviť ďalší rodinný dom - v zastavanej časti obce Inžinierske siete: - elektrina - voda - plyn - kanalizácia Cena: 155 000 € V cene je zahrnutá provízia realitnej kancelárie a kompletný právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, poplatky za vklad do katastra, poplatky u notára. Naša realitná kancelária ponúka bezplatnú možnosť zabezpečenia najvýhodnejšieho financovania nehnuteľnosti cez všetky banky na Slovensku. KONTAKT: Ing. Michal Haring michalharing@
Rodinný dom na predaj, Ulica Dlhá, Svidník
Realitná kancelária RE/MAX Vám exkluzívne ponúka na predaj dvojgeneračný rodinný dom po čiastočnej rekonštrukcii, nachádzajúci sa na Ulici Dlhej vo Svidníku. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Lokalita: Ulica Dlhá, Svidník Dispozícia: 8 izbový rodinný dom Zastavaná plocha domu: 144 m2 Úžitková plocha domu: cca 300 m2 Plocha parcely: 793 m2 Vlastníctvo: osobné Energetická náročnosť budovy: budova nemá vystavený energetický certifikát DISPOZÍCIA PRÍZEMIA: dvojgaráž, sklad, technická miestnosť (kotolňa), práčovňa DISPOZÍCIA I. POSCHODIA: obývacia izba s výstupom na balkón, spálňa, detská izba, hosťovská izba, kuchyňa, komora, kúpeľňa a samostatná toaleta DISPOZÍCIA II. POSCHODIA: obývacia izba s výstupom na balkón, spálňa, detská izba, hosťovská izba, kuchyňa, komora, výťah, priestranná kúpeľňa a samostatná toaleta POPIS RODINNÉHO DOMU: • stavebný materiál: zmiešaný - kváder/tehla • vonkajšie omietky hrubé vápenné v kombinácii s kamenným obkladom • strecha pultového tvaru • čiastočne rekonštruované II. poschodie, ktoré zahŕňa výmenu podláh, kompletnú rekonštrukciu kúpeľne, čiastočná výmena rozvodov elektroinštalácie a výmena plastových okien v celom rodinnom dome • II. poschodie rodinného domu môžme charakterizovať ako plne bezbariérové, vďaka vlastnému výťahu, ktoré je situované v zadnej časti domu • mesačné náklady si v lete môžete znížiť vďaka osadeným solárnym panelom na streche rodinného domu, ktoré Vám ohrievajú vodu v bojleri s kapacitou 250 litrov POPIS POZEMKU: Rovinatý pozemok o rozlohe 793 m2 je v zadnej časti kompletne oplotený. Na pozemku sa okrem rodinného domu nachádza aj samostatne stojací murovaný sklad náradia, altánok, studňa a skleník. INŽINIERSKE SIETE: • elektrina • plyn • vodovod / vlastná studňa • kanalizácia CENA A PLATBA: • cena: 150 000,- Eur • platba: možná aj prostredníctvom hypotekárneho úveru (bezplatne Vám pomôžeme s jeho vybavením) POPIS OKOLIA: Rodinný dom sa nachádza v zastavanej časti mesta Svidník v blízkosti ktorej nájdete dostatok zelene, detské ihriská (trávnaté, alebo betónové využívané na rôzne druhy športov), pizzériu, kostol a miestne pohostinstvo. V dostupnej vzdialenosti do 5 minút pešo je obchodné centrum MAKOS, autobusová stanica a neďaleké centrum mesta s pešou zónou. CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA: Tento dvojgeneračný rodinný dom je vhodný aj na okamžité bývanie. Je ideálny pre ľudí, ktorí vyhľadávajú pokojné bývanie v tichej lokalite v blízkosti prírody, no zároveň stále v dosahu centra mesta len niekoľkých minút chôdze, resp. pre viacčlenné rodiny, ktoré potrebujú veľa priestoru na bývanie.
Rodinný dom s garážou v širšom centre Trenčína
Druh: Rodinný dom Stav: Čiastočná rekonštrukcia Úžit. plocha: 208 m2 Zast. plocha: 104 m2 Plocha pozemku: 406 m2 Cena za m2: 1 341,35 €/m² Ponúkame na predaj okamžite obývateľný rodinný dom vo výbornej lokalite v Trenčíne. Dom sa nachádza v širšom centre Trenčína na Legionárskej ulici. Dom stojí na pozemku o rozlohe 406 m2. Zastavaná plocha rodinný dom s nádvorím: 241 m2; samostatne stojaca garáž: 24m2. K domu je záhrada o rozlohe 141 m2. Rodinný dom je dvojpodlažný a čiastočne podpivničený. Pôvodná časť bola postavená v roku 1933, v roku 1965 bola vybudovaná prístavba domu. V roku 1990 bola urobená kompletná rekonštrukcia domu a vybudované obytné podkrovie a nová strecha a v roku 2015 bol dom zateplený a vymené všetky okná. Najvyššie podlažie je podkrovné so šikmými stropmi, nachádzajú sa tu dve obytné miestnosti a povala. V strede rodinného domu je schodisko. Časť rodinného domu je podpivničená. Rodinný dom je napojený na všetky siete. V zadnej časti pozemku je terasa a záhrada. Najväčšou výhodou domu je výborná lokalita. V blízkom okolí je škola, škôlka, nemocnica, Kaufland. Dom je 20 minút pešo od historického centra Trenčína. Biskupice, kde sa dom nachádza, je časť Trenčína, ktorá disponuje kompletnou infraštruktúrou, dopravným napojením na obchvaty a vybudovanou sieťou MHD. Najbližšia zastávka sa nachádza 3 min pešej chôdze. Prosíme volať po 17.00. OBHLIADKY SÚ MOŽNÉ POČAS VÍKENDOV.
4izbový rodinný dom v obci Ćakajovce
Allrisk Slovakia s.r.o. Vám ponúka na predaj 4izbový Rodinný dom v štádiu dokončenia – HOLODOM v obci Čakajovce, ktorá je vzdialená od mesta Nitra iba 9 km,. Rodinný dom typu bungalov má úžitkovú plochu 113,77 m2 (bez terasy). Terasa ma úźitkovú plochu 18,37m2. Rodinný dom stojí na veľkorysom pozemku o rozlohe 755 m2 v novo vytvorenej tichej uličke. Skrátka ideálna poloha a vzdialenosť od mestského života či pracovných možností v Nitre. Dispozícia rodinného domu je nasledovná: obývačka s kuchyňou+śpajza, 3 samostatné izby, samostatné WC, kúpeľňa, technická miestnosť a povala. Z obyvacky je mozne priamo vyjsť na terasu. Rodinný dom postavený z Ytongu zateplený 15cm polistirenom. Krov je veznikovy + skridla Bramac.Kurenie je podlahove vodne.V technickej miestnosti sa nachadza plynovy kotolViessmann + zmäkcovac vody + zasobnik TUV. v RD je pripravena aj predpriprava na krb a klimatizaciu. Inzinieske siete : voda, elektrika, plyn , opticke pripojenie internetu, zumpa s prípravou na napojenie na obecnú kanalizáciu + cisticku. Rodinny dom predstavuje a spĺňa všetko to čo je k dnešnému modernému spôsobu života v rodinnom dome nevyhnutné. Rodinný dom sa nachádza v novovybudovanej obytnej ulici medzi ďalšími novostavbami rodinných domov. Nie je vylúčená ani možnosť na dohodu na dokončenie Rodinného domu podľa vlastných predstáv kupujúceho do stadija standart. Už teraz rodinný dom vyžaruje úžasnú pozitívnu energiu a to kvôli jeho priestrannému a praktickému dispozičnému riešeniu a taktiež k nemu prislúchajúcemu rovinatemu pozemku. Tento Rodinný dom spĺňa po každej stránke nároky a potreby modernej mladej rodiny. Neváhajte, nečakajte a nedovoľte, aby Vám unikla táto jedinečná ponuka na Vaše nové bývanie. Rodinný dom v štádiu Holodom + podiel na prístupovej ceste sa predáva za cenu podla dohody a to vratane provízie, spracovania Zmlúv advokatom , poplatkov za overenie podpisov, poplatkov na kataster, právneho a v prípade potreby i finančného poradenstva (spôsob a možnosti financovania kupovanej nehnuteľnosti atď.) Ponúkame Vám taktiež možnosť poskytnutia ďalších súvisiacich služieb – najvýhodnejšie hypotekárne a spotrebné úvery na trhu zo všetkých bánk, poistenie kupovanej nehnuteľnosti a naše ďalšie jedinečné produkty, a to všetko na mieru a grátis. Kontaktujte nás a dohodnite si termin obhliadky Vasho noveho byvania: Miloš Gombík alebo e-mail : gombik.milos@ alebo JUDr. Jarmila Doničová alebo e-mail: donicova.jarmila@ Tešíme sa na Vás.
RODINNÝ DOM S GARÁŽOU BOJNICE
Radi by ste sa nasťahovali do pekného rodinného domu v atraktívnej lokalite mesta Bojnice? Vaša Realitná ponúka na predaj vkusný dvojpodlažný rodinný dom, ktorý ponúka veľkorysý priestor o rozlohe 300m2 so záhradou v blízkosti centra mesta Bojnice na pozemku o rozlohe 430m2. Lokalita: Rodinný dom sa nachádza na ulici Tatarku v kúpeľnom meste Bojnice. Je situovaný v staršej časti mesta Bojnice, presnejšie v časti Dubnica. Nehnuteľnosť sa nachádza v časti mesta Bojnice, kúsok od Prievidze a preto je samozrejmosťou kompletná občianska vybavenosť, ako je zdravotné stredisko, obchod COOP Jednota, detské ihrisko, škola, škôlka a ostatná mestská vybavenosť cca 10min. chôdze. Dostupnosť MHD je cca. 3 minúty od domu. Dom: Rodinný dom tvorí vstupná chodba so šatníkovou skriňou. Z chodby sa vstupuje do priestrannej dennej časti – kuchyne s jedálňou a obývacou časťou. Obývačka je doplnená vkusným otvoreným krbom, ktorý dotvára atmosféru domu. Denná časť je  presvetlená oknami orientovanými do južnej svetovej strany. Súčasťou prvého poschodia je aj spálňa a kúpeľňa so sprchovým kútom, umývadlom a WC. V dennej časti sa nachádza schodisko k druhému poschodiu. Druhé poschodie tvorí spojovacia chodba pre dve izby s výstupom na balkón a vstup do hornej kúpeľne s vaňou, umývadlom a WC. Dom je komplet podpivničený, čím ponúka dostatok odkladacieho priestoru a zároveň ponúka garáž dostupnú priamo z domu “suchou nohou”. Technické vybavenie: Dom je napojený na všetky inžinierske siete ako elektrika, plyn, kanalizácia a voda. Dom je postavený z 300mm tehly a zateplený 100mm fasádnym polystyrénom. Všetky okná a balkónové dvere sú vymenené za plastové. Strecha je rovnako zateplená a ako krytina je použitá škrídla. Kúrenie a ohrev teplej vody v dome zabezpečuje plynový kotol. Výhody: KOMPLETNÁ REKONŠTRUKICA, POLOHA, SLNEČNÝ ROVINATÝ POZEMOK CENA  JE 269.990€ V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nám neváhajte zavolať alebo napísať SMS na tel. , , alebo napíšte mail na mironpetras@ alebo vám ich radi zodpovieme na adrese Vaša Realitná, Bojnická cesta 4, Prievidza.