bazár, predaj, inzercia, predám

Rodinný dom Senica-Kunov 127 m2

Kategória: Domy

Typ: Rodinný dom
Ulica: Kunov 5
Mestská časť: Kunov
Obec: Senica

V mestskej časti Kunov okresného mesta Senica vám ponúkam na predaj rodinný dom, ktorý leží na pozemku s výmerou 593 m2. Za domom je veľká záhrada o výmere 650 m2 takže celkom je plocha pozemkov 1243 m2. Dom je v pôvodnom stave z roku 1976, postavený z kvádrov a celý podpivničený. Zastavaná plocha je 127 m2.  Strecha je ihlanovitého  tvaru s pálenou krytinou a drevená konštrukcia je v bezvadnom stave. Na prvom podlaží sa nachádzajú tri izby, kuchyňa s komorou, kúpeľňa, samostané WC a východ pod strechu, kde by sa dali vybudovať ďaľšie obytné miestnosti.
V suteréne domu je garáž pre jedno vozidlo s montážnou jamou, kotoľňa, a ďaľšie tri miestnosti pre skladovanie všetkého možného čo okolo domu nazhromaždíte a verte mi bude tam toho veľa. 
Vedľa domu je ešte hospodárska budova, kde sa  donedávna chovali domáce zvieratá v bio režime. 
V záhrade je pár stromov, z ktorých úrodou  môžete zapratávať tie priestory v suteréne domu. Nájdete tam orech, slivku, marhuľu. Z tej slivky je lepší koláč, ako destilát a hlavne by ho bolo málo. 

Inžinierske siete domu: 
Dom je napojený na elektrickú energiu 3x400 V. Plynová prípojka vedie do suterénu k plynovému kotlu, ktorý je hlavný zdroj tepla pre teplovodný rozvod. Teplá užitková voda je zabezpečená pomocou plynového ohrevu so zásobníkom. Voda je privedená z mestského vodovodu a odpad je riešený pomocou tlakovej kanalizácie.

Využitie domu a veľkej záhrady:
a. vzhľadom k veľkému priestoru tu môže vzniknúť bio záhrada pomocou ktorej budete takmer sebestačný a ešte niečo ostane aj pre susedov a rodinu.

b. nebudete nič pestovať ale vybudujete si tu pekný bazén vzhľadom k slnečnému pozemku, za bazémom bude tenisový kurt  a ešte postavíte veľký altánok, kde bude krb a posedenie pre kamarátov a keď budete v dobrej nálade dáte si saunu resp. vírivku ktoré budú postavené hneď vedľa.

c. ak by ste nechceli príliš dlho kosiť trávník okolo domu a stačil by vám menší pozemok tak záhradu o výmere 650 m2 môžete predať susedovi, alebo dobrému známemu čím si vyberiete fajn suseda a ten si tam postaví svoj nový dom. 

Všetky fotografie nehnuteľnosti nájdete na

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na e-maile: marecek@   ID ponuky: 11950209

CENA NEHNUTEĽNOSTI JE U NÁS KONEČNÁ-NENAVYŠUJE SA!  

Servis od realitnej kancelárie zahrnuje: Odporučíme vám najvhodnejšie financovanie na kúpu nehnuteľnosti, Vypracovanie kúpnopredajných zmlúv, Vypracovanie dokumentácie na kataster + úhrada správneho poplatku za prevod vlastníckych práv, Úhrada poplatku za overenie podpisu predávajúcich na kúpnopredajných zmluvách, Vypracovanie odovzdávacieho protokolu k nehnuteľnosti a inštrukcie k prehláseniu energií

Status: aktívne
Vlastníctvo: osobné
Stav: pôvodný
Rodinný dom Senica-Kunov 127 m2
Podobné inzeráty
Predaj rodinný dom, Senica - Kunov, Cena: 109.200€
Ponúkame na predaj rozostavaný rodinný dom, v meste Senica - Kunov, neďaleko Kunovskej priehrady ktorá je prímestskou rekreačnou oblasťou. Od okresného mesta Senica je vzdialená 3 km smerom severovýchodným na výbežku Bielych Karpát smer Myjava. Okolo vodnej nádrže sú trávnaté plochy a piesková pláž v dĺžke 250 m. Vodná plocha je vhodná na kúpanie, bezmotorové člnkovanie a rybolov. Pre peších turistov, cykloturistov i in-line korčuliarov je Kunov spojený s mestom cyklotrasou vedúcou peknou prírodou popri potoku Teplica. 800m2 pozemok je rovinatý umiestnený v okolitej zástavbe rodinných domov v susedstve s futbalovým ihriskom , ktorý je zakrytý pásmom vysokých stromov a v blízkosti potoka . Vjazd na pozemok je z cesty III.triedy, napojenie na IS je z tejto komunikácie. Na pozemku bola zahájená stavba bungalovu a aktuálne je zrealizovaná základová doska s vnutornými rozvodmi kanalizácie , vodovodu, zemnenia a prívod elektrickej prípojky.  Stavba sa predáva s vydaným právoplatným stavebným povolením. V susedstve vznikne ešte jedna novostavba, ktorá bude mať prístupovú komunikáciu pozdĺž tejto nehnuteľnosti.  Samotný rodinný dom bol navrhnutý ako veľkometrážny bungalov s rovnou strechou. 5 izbová dispozícia o veľkosti 183,5 m2 je tvorená : 35,1O m2 obývacou izbou 21,55 m2 kuchyňa so špajzou 12,20 m2 hosťovská izba   6,65 m2 technická miestnosť 15,97 m2 chodba   6,00 m2 predsieň   2,37 m2 WC   7,58 m2 kúpeľňa   2,45 m2 druhé WC   5,02 m2 šatník   4,30 m2 sklad 15,75 m2 detská izba 15,75 m2 detská izba 21,15 m2 Spálňa 11,70 m2 wellness  V dome sú prípustné dispozičné zmeny a ako aj technická realizácia technológií. V stavbe je uvažované s vykurovaním podlahovým s tepelným čerpadlom aj pre ohrev TUV. Výstavba bude pokračovať vymurovaním zvislých konštrukcií nosných a nenosných stien z pórobetónu, železobetónovým stužujúcim vencom položením dreveného krovu a hydroizolačnou vrstvou z mPVC fólie Fatrafol (alebo alt.) Cena za dodanie HS na individuálne vyžiadanie.  V prípade záujmu Vám ponúkame bezplatné finančné poradenstvo naším odborníkom spojené s financovaním nehnuteľnosti. Pre viac informácií a prípadnú obhliadku nás neváhajte kontaktovať. Stav nehnuteľnosti - Novostavba. Cena: 109200€. Nájdete na stránke pod ID ZA013991. Call centrum tel: 0910 86 11 86.  
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
Novostavba rodinného domu v meste Senica
RADO reality vám vo výhradnom zastúpení investora ponúka rodinný dom v meste Senica. Táto novostavba je v štádiu výstavby a bude sa nachádzať na Gaštanovej ulici v novej časti IBV. K pozemku sú privedené prípojky na inžinierske siete z miestnej komunikácie Gaštanová, Vodovodná a kanalizačná prípojka sú k pozemku už zrealizované a budú ukončené v navrhovanej vodomernej a kanalizačnej šachte na pozemku. Elektrická prípojka je k pozemku už zrealizovaná. Pozemok je rovinatý a prístupný zo západnej strany miestnej komunikácie vjazdom širokým 5,5m. Rozmery rodinného domu budú 14,7m x 9,4m vrátane zateplenia a krytou terasou o rozmere 4,5m x 3,5m, pričom bude prízemný (typ bungalov) nepodpivničený, a bude zastrešený šikmou valbovou strechou. Obvodové steny budú postavené z pórobetónového materiálu Ytong s výstužnou zálievkou. Vykurovanie RD bude zabezpečovať tepelné čerpadlo Vaillant podlahovým ohrevom. Je to najmodernejšia technológia tepelného čerpadla s prírodným chladivom pre zníženie uhlíkovej stopy, vysoká trieda energetickej účinnosti a ešte nižšie prevádzkové náklady Rodinný dom pozostáva s krytého závetria, zádveria, chodby, dvoch kúpeľní s toaletou, dvoch obytných izieb, spálne, obývacej izby s jedálňou, kuchyne, technickej miestnosti a krytej terasy na južnej strane domu prístupnej s obývacej izby. Plocha pozemku je 566m2, zastavaná plocha 152,4m, celková úžitková plocha 124,36m, obytná plocha 64,5m, obstavaný priestor 650m3, spevnené plochy 65m2. Rodinný dom bude dokončený do štádia holodom, no po dohode s investorom môže byť dokončený podľa požiadaviek kupujúceho. Štádium dokončenia RD je na vašom výbere a výber obkladových materiálov a sanity. Tento stav dokončenia bude rozhodovať o výslednej cene. Okresné mesto Senica sa nachádza v juhovýchodnej časti Chvojnickej pahorkatiny, na pomedzí s Myjavskou pahorkatinou. Mestom prechádza cesta Trnava – Holíč, ktorú križuje cesta Kúty – Sobotište. Južným okrajom vedie železničná trať Kúty – Trnava. Senica leží 46 km západne od Piešťan, 23 km južne od Skalice, 46 km severovýchodne od Malaciek a 42 km severozápadne od Trnavy. V mestskej časti Senice, v Kunove, sa nachádza vodná nádrž Kunov . Ak vás táto ponuka oslovila, neváhajte ma kontaktovať a môžete bývať vo svojom novom rodinnom dome už o chvíľu. Kontakt na makléra: Radovan Rothacker RADO Reality Group rothacker@ FB: Reality ZS Počet izieb: 4 Zastavaná plocha: 152.4m² Obytná plocha: 124.36m² Celková rozloha: 566m² Rozloha pozemku: 566m² Úžitková plocha: 124.36m² Vlastníctvo: osobné Odvoz odpadu: áno - separovaný Voda: verejný vodovod El. napätie: 230/400V Plyn: áno Kanalizácia: áno Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút Vykurovanie: vlastné - elektrické Balkón: nie Lódžia: nie Terasa: áno Pivnica: nie Garáž: nie Parkovanie: vnútorné Inžinierske siete: áno Postavené z: Ytong Zariad
NA PREDAJ 5.IZB RODINNÝ DOM, SOBOTIŠTE, okr. SENICA
EXKLUZÍVNE v ARCHEUS reality SENICA  ponúkame na predaj 5 IZB. RODINNÝ DOM s pivnicou a menšou hospodárskou časťou v obci Sobotište. Priestranný, udržiavaný dom je možné ihneď plnohodnotne užívať. Predáva sa so zariadením, ktoré je funkčné, zachovalé a určite ešte poslúži... ► IS: elektrika 220/380V, plyn, kvalitná pitná voda z vlastnej studne, odpad vedený do vlastnej žumpy Dom sa skladá z novšej časti postavenej v r. 1982, pristavenej k pôvodnému rodinnému domu, ktorý bol zrekonštruovaný a tým vznikol jeden celok. V r. 2000 bola na staršej časti domu vymenená strecha. Povalový priestor nad novším domom (cca 70m2), kde sa už nachádza jedna izba (pekná izba s dreveným trámovým stropom a s dovedeným kúrením) je možné celý rozšíriť o ďalšie izby aj kúpeľňu. Sú tu rozvody elektriky, kúrenia, vody aj odpad. ► podrobnú dispozíciu nájdete v priloženom pôdoryse – vstup cez zádverie, chodba, obývačka (20,15m2),  spálňa (20,15m2), kuchyňa (16,20m2), kúpeľňa s WC (5,15m2), 2x izba (17,10m2, 17,20m2) , manzardka (10,5m2), zadná chodba so vstupom na pozemok, 2x technická miestnosť, pivnica, ► zastavaná plocha 160m2 , slnečná orientácia JUH/VÝCHOD Prístup do domu je priamo z obecnej cesty, ďalej na pozemok (420m2), ktorý je spoločným pozemkom s dvomi susednými domami. Majiteľ pre chvíle oddychu využíva na posedenie oddelenú a upravenú plochu za svojim domom, na dopestovanie drobnej zeleniny je možnosť osadiť vyvýšené záhony na trávnatej ploche pri dome, ktoré užíva. Pozemok (predzáhradka) pred domom je vo výlučnom vlastníctve majiteľa.  • vykurovanie etážové plynové ,v kuchyni komín (možnosť osadiť krb), rozvody plynu sú po celom dome, v dvoch izbách od ulice a chodbe nové plastové okná, ostatné okná a dvere sú drevené Ak túžite po bývaní vo vlastnom rodinnom dome s dobrou dostupnosťou k službám táto ponuka je pre vás a vašu rodinu správna voľba. Obec má kvalitnú občiansku vybavenosť, nachádzajú sa tu obchody, škola, škôlka, detské ihrisko, ambulancia všeobecného lekára, kostoly aj dobrá reštaurácia a pizzeria. Dobré autobusové spojenie. Sobotište je obklopené nádhernou prírodou Myjavských kopaníc. Vyhľadávaná lokalita s peknou prírodou a množstvom turistických chodníkov. V blízkosti sa nachádza Kunovská priehrada, obľúbená rekreačná oblasť s pieskovou plážou vhodnou na kúpanie, člnkovanie a rybolov. Vzdialenosť od Bratislavy 105 km (cca hodinku dvadsať minút), hranice s ČR 15 km, Myjava 20km, Senica 10km. Túto ponuku nájdete výhradne v ARCHEUS reality SENICA. © ARCHEUS reality Senica, s.r.o, - text, fotografie a pôdorys sú dielom a majetkom realitnej kancelárie Archeus reality Senica, s.r.o.. Ak Vás ponuka zaujala kontaktujte ma na tel. čísle +421 , prostredníctvom soc. sietí, e-mail: krcova@, alebo osobne v kancelárii na Hurbanovej ul. v Senici. V cene je zahrnutý kompletný profesionálny realitný a právny servis, kúpna zmluva, kolok, protokolárne odovz
BOSEN | Novostavba, 4 izbový rodinný dom, pozemok 520m2, obe
Typ: Rodinný dom Ulica: Baka Obec: Baka Bosen Group Vám ponúka na predaj samostatne stojaci rodinný dom v pokojnej časti obce Baka s pozemkom 520 m2.  DOM: Zastavaná plocha domu je 127 m2. Dispozícia domu je riešená priaznivo voči svetovým stranám prevažne VZ čím sú všetky izby príjemne presvetlené. Výhodou novostavby rodinného domu je jeho bezbariérovosť a tým aj ľahká údržba. Dom je murovaný z pórobetónových tvárnic so zateplenou sadrokartónovou stropnou konštrukciou a šikmou strechou. Dom je zateplený kombináciou minerálnej vlny a polystyrénu s plastovými oknami s izolačným trojsklom. Ohrev teplej vody a vykurovanie je zabezpečené tepelným čerpadlom. V dome sa nachádza podlahového vykurovanie (médium kvapalina) s prídavným krbom na tuhé palivo. Výmenu a kvalitu vzduch v každej z miestnosti zabezpečujú lokálne rekuperačné jednotky. Dom je napojený na elektrinu, pitná voda je zabezpečená prostredníctvom studne a odpad je riešený žumpou. DISPOZÍCIA: Zo zádveria domu sa vstupuje do priestoru chodby oddelenej od obývacej miestnosti zástenou. Táto centrálna chodba sprístupňuje všetky miestnosti domu a to dve samostatné spálne, obývaciu izbu, priestrannú pracovňu, samostatne oddelenú kuchyňu, kúpeľňu spojenú s wc a technickú miestnosť. Izby majú príjemných 12 m2, obývacia miestnosť je väčšia 19.57 m2 a pôsobí veľmi vzdušne. Príjemný detail je že južne orientované priestory majú posuvné dvere s výstupom do exteriéru.  ZARIADENIE: Dom sa predáva v ŠTANDARDE bez kuchynskej linky, podlaha sa skladá z veľkometrážnych laminátových parkiet v kombinácií s keramickou dlažbou podľa charakteru miestnosti.  POZEMOK: Záhrada je rovinatého charakteru. Na pozemku sú tri parkovacie miesta. LOKALITA: Dom sa nachádza v lokalite s krásnou prírodou Dunajských lužných lesov, kde je veľa možností vychádzok, cyklotrás a rekreačného vyžitia. Ponúka ľuďom pokojné, kľudné a zdravé prostredie len 30 minút po R7 z Bratislavy, 10 minút od Vodného diela Gabčíkovo a 15 minút od Dunajskej stredy.  CENA DOMU: 164.400 EUR Realitný maklér: Marek Radič Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.  Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: novostavba Celková plocha: 127 m2 Úžitková plocha: 127 m2 Plocha pozemku: 520 m2 Zastavaná plocha: 127 m2 Počet podlaží: 1 Počet izieb: 4 Kúpeľňa: áno Počet kúpeľní: 1 El. napätie: 230V Parkovanie: áno Voda: studňa Krb: áno Zariadenie: nezariadený Inžinierske siete: áno Kanalizácia: žumpa Plyn: nie Materiál: tehla Zateplený objekt: áno Terasa: áno Terasa plocha: 15 m2 Vykurovanie: vlastné - elektrické
NA PREDAJ DVA RODINNÉ DOMY, SENICA časť KUNOV
ARCHEUS reality Senica / Vám exkluzívne ponúka na predaj dva rodinné domy v pokojnej, okrajovej časti Kunova, mestskej časti Senice. Ponuka sa skladá z pôvodného prízemného domu 2+1 a priestranného dvojpodlažného rodinného domu s veľkou zastrešenou terasou. V zadnej časti pozemku je vo svahu osadený murovaný bazén, časť pozemku tvorí záhradka. Kľudné miesto pre pokojný rodinný život, dvojgeneračné bývanie, prípadne sa dá využiť aj ako ubytovacie zariadenie. Domy sa napojené na všetky inžinierske siete. V r. 2020 bol osadený značkový kotol na tuhé palivo s akumulačnou nádržou. Premyslená technológia, ktorá výrazne šetrí náklady na vykurovanie. Napojený je na oba domy.          ...AKTUÁLNY ZNALECKÝ POSUDOK K DISPOZÍCII... ► 6 IZBOVÝ DVOJPODLAŽNÝ ROD. DOM s terasou:   -  daný do užívania v r. 2012, orientácia okien JZ/SV  -  murovaná stavba zateplená minerálnou vatou, bez fasádnej omietky  -  vykurovanie plynové etážové (radiátory), kotlom na tuhé palivo, alebo krbom v obývačke, klimatizácia  -  dispozícia: 1NP (PP 95m2): predsieň, chodba, kuchyňa, špajza, 2x izba, obývačka s východom na zastrešenú terasu, kúpeľňa s WC, schodisko, 2NP (PP 95m2): chodba, 3x samostatná izba, 2x balkón, kúpeľňa s WC, ► Pôvodný 2.IZB. ROD. DOM s PRÍSTREŠKOM:  -  útulný, udržiavaný domček s podlahovou plochou 90m2  -  okná sú orientované do dvora JV (drevené, z r. 2003)  -  v r. 2008 bola urobená nová kúpeľňa so sprchovým kútom a WC, v r. 2021 inštalovaná nová elektrika  -  vykurovanie plynové etážové (radiátory), alebo kotlom na tuhé palivo,  -  nové interiérové a vstupné dvere, podlahy betónové, koberec / keramická dlažba  -  dispozícia: zádverie, chodba, kúpeľňa, obývačka, kuchynka, spálňa, kotolňa  -  strecha pôvodná, strešná krytina eternit, jedna z obvodových stien je zateplená ► POZEMOK : pozemok je celý oplotený, celková rozloha pozemku je 467m2, z čoho je časť rovina, následne pokračuje do svahu, kde sú urobené kaskády/ terasy, za domom je drevená kôlňa na náradie a sklad dreva Na pozemok nie je prístup autom, len bráničkou od ulice. Parkovanie pred domom. Prístup na pozemok je aj zo zadnej časti záhrady. © ARCHEUS reality Senica, s.r.o, - text, fotografie a pôdorys sú dielom a majetkom realitnej kancelárie Archeus reality Senica. Ak Vás ponuka zaujala kontaktujte ma na tel. čísle +421 , prostredníctvom soc. sietí, e-mail: krcova@, alebo osobne v kancelárii na Hurbanovej ul. v Senici. V cene je zahrnutý kompletný profesionálny realitný a právny servis, kúpna zmluva, kolok, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií.  Financovanie Vám náš certifikovaný finančný poradca bezplatne zabezpečí podľa aktuálnych ponúk všetkých slovenských bánk a sprostredkuje najvýhodnejšie poistenie nehnuteľnosti. Garantujeme vám efektívny a dôstojný predaj či prenájom Vašej nehnuteľnosti.