bazár, predaj, inzercia, predám

Rodinný dom v obci Goncruszka, garáž, pozemok 2 770m2

Kategória: Domy

Predáme gazdovský rodinný dom v obľúbenej obci Goncruszka v Maďarsku len 10km od hranice v smere od Košíc. Dom bol postavený približne v roku 1935. Zastavaná plocha je cca 120m2. V dome sú 3 izby, kuchyňa, špajza, kúpeľňa, chodba. Pod domom sú dve pivnice, jedna na zeleninu a ovocie a druhá veľká pivnica na víno. Strop domu je drevený z pekných hranolov a dosák. Kúrenie je riešené lokálne s pieckami na tuhé palivo. Na dom je napojená murovaná hospodárska budova o rozlohe cca 80 m2 v ktorej sú 4 miestnosti (od garáže až po skladové priestory). Nad celým objektom je drevený krov s pálenou škridlou. Nehnuteľnosť je napojená na elektriku, obecný vodovod a žumpu. Plynová prípojka je na pozemku. Za domom sa nachádza ešte niekoľko hospodárskych objektov.

Dom je vhodný na chalupu ako aj na trvalé bývanie. Výhodou je, že nový majiteľ si ho vie upraviť podľa vlastných predstáv.

Rozsiahly pozemok je so záhradou s množstvom ovocných stromov a viničom a má rozlohu cca 2770m2. Na pozemok je prístup z viacerých strán a je ho možné rozdeliť v pomere cca pol na pol a teda druhú polovicu je možné následne predať a investíciu zhodnotiť. Nehnuteľnosť sa nachádza v tichej lokalite s dobrými susedmi.

V obci je plná infraštruktúra (obchody, škola, škôlka, pošta, výborná reštaurácia a mnoho iného...)

V obci vlastní nehnuteľnosť už mnoho slovenských rodín.

Ponúkame odbornú pomoc pri realizácii kúpy, tlmočenie, vypracovanie kúpnopredajných zmlúv a podanie na katastri certifikovanou právnickou kanceláriou.

Cena nehnuteľnosti je 49 990 Eur.
Rodinný dom v obci Goncruszka, garáž, pozemok 2 770m2
Podobné inzeráty
Tehlový 5 izb.RD, pozemok 770m2, Solivar-Šváby, Prešov
*Videoobhliadka* Reality Hofer ponúka na predaj nadštandardný 5-izbový tehlový rodinný dom s garážou v tichej štvrti Solivar - Šváby v Prešove. Zastavaná plocha 170m2, úžitková cca 300 m2, rozloha pozemku je 770m2. Postavený bol v roku 2001. Dom je dvojpodlažný bez podpivničenia. Je tu 5 plnohodnotných izieb, z každej izby je východ na balkón. V prípade potreby rozdelením veľkej obývačky môžete získať aj šiestu izbu. Celé prízemie domu je už od vstupu bezbariérové. Viac informácii a videoobhliadku nájdete aj na stránke Dispozícia: prízemie - vstupná chodba, kuchyňa spojená s jedálňou a obývačkou s východom na terasu, špajza, kúpeľňa s vaňou s WC, kotolňa, poschodie - 4x izba, kúpeľňa s vaňou, parným sprchovacím kútom, WC a bidet, samostatný šatník, Súčasťou je veľká garáž pre 2 autá. Stavebné materiály: - tehla - strecha Bramac - medené odkvapové rúry - okná plastové, izolačné dvojsklo, strešné okná Velux - podlahy dlažba, plávajúca podlaha, drevená masívna podlaha - kúrenie plyn - radiátory + podlahové, nový plynový kotol - krb v obývačke - veľká kuchynská linka so spotrebičmi (el. rúra, umývačka, elektrická varná doska, vstavaná chladnička s mrazničkou) - drevené interiérové dvere a zárubne - drevené schodište s osvetlením - úsporné led osvetlenie - sadrokartónové stropy - vstavané šatníkové skrine + samostatný šatník - zabezpečenie alarmom Dom je napojený na kompletné IS - elektrina, kanalizácia, plyn, vodovod, 2 studne. Mesačné náklady cca 250,- eur/mesačne. Energetický certifikát nebol vyhotovený. Pozemok má rozlohu 770m2, je rovinatý. Pred domom ešte 2 parkovacie miesta. Záhradu tvorí udržiavaný trávnik a vydláždená terasa. Sami tak rozhodnete o jej využití na úžitkovú záhradu, bazén, či altánok s ohniskom. Pôdorys pozemku nájdete v galérii. Dom je situovaný v tichej štvrti rodinných domov v časti Solivar - Šváby, v dosahu MHD a kompletnou občianskou vybavenosťou na sídlisku Šváby (obchody, pošta, MŠ, ZŠ, lekáreň, reštaurácie). V cene kompletný právny servis a úhrada katastrálnych poplatkov spojených s prevodom. V prípade kúpy na hypotéku poskytneme tiež zdarma finančné poradenstvo od nášho interného finančného sprostredkovateľa a vybavenie hypotéky, čo Vám značne zjednoduší a urýchli celý proces kúpy. Viac informácií alebo obhliadku priamo na mieste získate od nášho makléra na čísle alebo mailom na hofer@
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
PREDAJ Stavebný pozemok so starým domom Göncruszka, Maďarsko
ZNÍŽENÁ CENA Ponúkame Vám krásny stavebný pozemok spolu so starým domom o výmere 1.134 m2 vo vyhľadávanej Maďarskej obci Göncruszka, v slepej a pokojnej uličke na okraji obce. Dom je vo veľmi zlom stave, vhodný buď na kompletnú rekonštrukciu, prípadne je vhodný na zbúranie (v takomto prípade je výhoda v tom, že pokiaľ budete stavať dom o rovnakom pôdoryse a výške, ako bol pôvodný dom, nie je potrebné vybavovanie stavebného povolenia). Inžinierske siete sú na ulici pred pozemkom, t.j. vodovod, elektrika a plyn. Maďarská obec Göncruszka je vzdialená od Košíc cca. 35 km a je veľmi obľúbená a vyhľadávaná Košičanmi. Na hlavnej ceste je nová fantastická reštaurácia, sú tu výborné možnosti na turistiku, bicyklovanie... Cena: 15,40-€/m2, 17.500,-€ V cene je kompletný maďarský právny servis spolu s dvojjazyčnou kúpnou zmluvou (autorizovaný právnik spolu s autorizovanou tlmočníckou firmou), vklad na kataster spolu s poplatkami, prepis médií, tlmočenie. Dodatok k cene: , vrátane provízie Celková rozloha: 1134m² Rozloha pozemku: 1134m² Vlastníctvo: osobné Stav: nutná rekonštrukcia Odvoz odpadu: áno - separovaný Voda: verejný vodovod El. napätie: 230/400V Plyn: áno Inžinierske siete: áno Terén: rovina Prístupová cesta: asfaltová cesta
Ponúkame Vám na predaj Rodinný dom v obci Ďurkov
Spoločnosť Reality & Partners, s.r.o. Vám exkluzívne ponúka na predaj Rodinný dom v obci Ďurkov: Ponúkame Vám na predaj rodinný dom v obci Ďurkov, jedná sa o samostatne stojací rodinný dom v okrajovej časti obce, ktorá sa nachádza v blízkosti krajského mesta Košice. Vzdialenosť od mesta Košice je 29 Km. Má čiastočne zapustený suterén, vyvýšené prízemie, neobytné podkrovie. Prístup k objektu je zo spevnenej miestnej - obecnej komunikácii. Objekt je napojený na komplet inžinierské siete - verejný rozvod elektroinštalácie, kanalizácie, plynu. Na pozemku sa nachádza aj prípojka vody z vlastnej kopanej pôvodnej studne. Pôvodný rodinný dom bol postavený v roku 1967 - zadná prístavba v roku 1970. V súčasnosti tvoria jeden celok. Súčasťou rodinného domu je pozemok. Rodinný dom bol medzičasom viackrát rekonštruovaný. V rokoch 2013 - 2014 bol masívnejšie prestavaný. Dispozícia rodinného domu: - Pozemok, - Altánok, - Garáž, - Rodinný dom, - Záhrada. Orientácia rodinného domu: - Západ Lokalita: - Rodinný dom sa nachádza na okraji obce, - V blízkosti rodinného domu sa nachádza príroda, - Vybavenosť obce: park, kostol, obchod, potraviny, pohostinstvo, telocvičňa, futbalové ihrisko, knižnica, pošta, základná a materská škola... Informácie o nehnuteľnosti: - Chodba, - Šatník, - Kúpeľňa s WC, - Detská izba, - Ďalšia obytná miestnosť (napr. izba), - Spálňa, - Obývačka, - Kuchyňa, - Kumbál, - Pivnica, - Garáž, Ďalšie informácie: - Nová strecha, - Rodinný dom je skolaudovaný, - Čiastočne podpivničený, - Povala, - Betónova podlaha, - Komplet rekonštrukcia v roku 2014, - Kamerový systém, - Nábytok - dohodou, - V prípade záujmu, je k najhliadnutiu vypracovaný znalecký posudok. CENA: 175 000 € - Znížená cena - Možná dohoda! Realitná kancelária: MAKLÉR - KONTAKT : Ivan Mikloš - (obhliadky), ZÁSTUPCA MAKLÉRA : Bc. Ivan Mikloš - (poradenstvo). Sme členom - Realitnej únie / Certifikovaná realitná kancelária. Ostatné služby: Radi Vám pomôžeme v rámci našej realitnej kancelárie aj s vybavením financovania tejto nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru so spoločnosťou Finance & Partners, s.r.o., ktoré vybavia naši Hypotekárni špecialisti s bohatými skúsenosťami. Reality & Partners, s.r.o. hradí v rámci ceny bytu všetky náklady spojené s právnym a úradným poradenstvom, zároveň náklady spojené s prepisom nehnuteľnosti a samozrejme všetky záležitosti radi zariadime za Vás. Tešíme sa na stretnutie a ďakujeme za spoluprácu. Cenník - Realitnej kancelárie je dostupný na našej webovej stránke GDPR - Realitnej kancelárie je dostupné na našej webovej stránke
Time4Dreams | ZNÍŽENÁ CENA | RODINNÝ DOM | HUBICE
NA PREDAJ 6 IZBOVÝ RODINNÝ DOM v obci HUBICE okres Dunajská Streda RODINNÝ DOM - Rodinný dom sa nachádza v obci Hubice ( Dunajská Streda ) - V dome prebehla pri rekonštrukcii kompletná výmena pôvodných okien za plastové okná s izolačným 2 sklom - Rekonštrukcia kúrenia - Výmena podlahových krytín - Výmena vchodových dverí - Výmena kuchynskej linky - Rodinný dom je čiastočne podpivničený - Pripojený na obecnú kanalizáciu - Dom sa skladá z dvoch častí z pôvodnej časti a prístavby - Realizácia prístavby v roku 2008 - Rekonštrukcia strechy (strešná krytina šindel) - Prístrešok pre 2 autá - Predpríprava na WALLBOX - Zateplenie polystyrén hrúbka 80mm - Vlastná studňa s pitnou vodou DISPOZÍCIA 1.NP 1x Vstupná chodba, 1x Kuchyňa + kumbál, 1x Obývacia miestnosť, 5x Samostatná izba, 2x Kúpeľňa s WC, 1.PP Pivničné priestory MESAČNÉ NÁKLADY SPOLU 150€ DOM A POZEMOK: Rodinný dom sa nachádza na rovinatom, oplotenom pozemku. Dom prešiel rozsialou rekonštrukciou v roku 2008. Prístavbou sa získalo viac miesta v dome čo umožnilo vytvoriť ďaľšie obytné izby. Veľká chodba dáva hneď pri vstupe pocit otvoreného priestoru. Hlavné izby sú rozmerovo dostatočné veľké. Z menších izieb je možné vytvoriť šatníky alebo pracovňu. Tento dom je vhodný aj pre viac početnú rodinu. Veľkou výhodou je aj pivnica, ktorá je prístupná priamo z interéru. Celkový pocit z domu je z môjho pohľadu realitného makléra veľmi dobrý, dostatočné veľké izby, veľká chodba a samozrejme dve samostatné kúpeľne v spojitosti s obrovským priestorom obývacej izby a kuchyne čo viac si môže človek priať. Pozemok za domom je dostatočne veľký, nakoľko je dom postavený v prednej časti pozemku. Nachádza sa tu jazierko a altánok, pozemok si asi bude vyžadovať trochu starostlivosti no v horúcich letných dňoch si tu určite oddychnete od každodenných starostí. LOKALITA: Rodinný dom sa nachádza v obci Hubice. Obec Hubice je stále viac a viac rozvíjajúca sa obec, ktorá ponúka takmer úplnu občiansku vybavenosť. Dom je situovaný v hlavnej časti obce. V rámci občianskej vybavenosti tu nájdete materskú školu, potraviny, zdravotné stredisko, Veľkou výhodou je poloha obce pri rýchlostnej ceste D4R7, vďaka čomu sa Vám skráti cestovanie do práce a z práce. Všetko potrebné pre normálne fungovanie je do 5 minút cesty autom od domu. HUBICE - BRATISLAVA 15km HUBICE - SENEC 15km HUBICE - DUNAJSKÁ STREDA 23km HUBICE - D4R7 KVETOSLAVOV 7KM TÚTO NEHNUTEĽNOSŤ JE MOŽNÉ FINANCOVAŤ AJ PROSTREDNÍCTVOM HYPOTÉKY Páčil sa Vám spôsob prezentácie tejto nehnuteľnosti? Ak aj Vy zvažujete predať alebo prenajať Vašu nehnuteľnosť a chceli by ste jej dopriať veľmi kvalitné spracovanie, pre čo najlepší výsledok, kontaktujte ma a ja sa už o všetko postarám. DOHODNITE SI OBHLIADKU: RÓBERT ŠIMON - OFFICE MANAGER TIME4DREAMS MOBIL: +421/ 915
TOP LOKALITA – Rodinný dom Prievidza ul. Garbiarska poz. 800
Hľadáte zachovalý rodinný dom na výnimočnej adrese ? Vaša Realitná + ponúka na predaj rodinný dom v obci Prievidza na Starom sídlisku na ul. Garbiarska. Ide o jednopodlažný rodinný dom postavený na slnečnom pozemku o veľkosti 800 m2. Pozemok slnečný, orientovaný na juho – západnú svetovú stranu. Zastavaná plocha domu predstavuje 140 m2. Úžitková plocha domu je 180 m2 LOKALITA DOMU: Rodinný dom sa nachádza v tichej ulici v zástavbe rodinných domov obce Prievidza. Jedinečnosť rodinného domu umocňuje okrem perfektnej lokality, aj miesto, ktoré poskytuje súkromie, kľud , bezpečnosť, miesto kde sa nemusíte báť poslať deti na ulicu, jednoducho pocit bývania ako na dedine. Má blízku dostupnosť k obecnej dopravnej infraštruktúre. V tesnej blízkosti sa nachádza takmer kompletná občianska vybavenosť, obchody, potraviny, futbalové ihrisko, posilňovňa reštaurácie a iné . Na skok do mesta, do mestského parku a taktiež aj na pešo do mesta Bojnice. DISPOZÍCIA DOMU: Ide o samostatne stojaci rodinný dom postavený na konci 70 rokov pozostávajúci z 1 nadzemného podlažia – bungalov Na 1. NP sa nachádza zádverie, chodba, WC, komora, kotolňa, obývacia izba., chodba, kúpeľňa, spálňa, šatník, izba, kotolňa, garáž, kuchyňa RODINNÝ DOM: NOSNÉ KONŠTRUKCIE: základové konštrukcie betónové pásy. Nosné murivo pórobetón hr. 35 cm. Stropnú konštrukciu keramický strop ZASTREŠENIE: prestrešenie domu rovná strecha, izolácia IPA, Odvodnenie RD dvomi vonkajšími zvodmi OKNÁ, DVERE: drevené okná a dvere. VNÚTORNÉ POVRCHY: Podlahy v obytných miestnostiach betónové, keramická dlažba, drevené podlahy. Obklady v kúpeľni a na toaletách keramické. Plochy stien štukové omietky ROZVODY: elektroinštalácia motorická hliníková, rozvody vody, plynu a odpadu zodpovedajúce stavu KÚRENIE: Vykurovanie v dome zabezpečené prostredníctvom plynového kotla s ohrievačom teplej vody napojeným na solárne panely, radiátory, medené rozvody ÚK, krb v obývačke Splašky odvedené do obecnej kanalizácie Rodinný dom pôsobí veľmi príjemným dojmom s pekným rovinatým pozemkom. Súčasťou pozemku je aj vonkajšia pivnica slúžiaca ako sklad na ovocie, zeleninu alebo náradie, ale taktiež využiteľná ako parkovacie státie pre osobné automobily. Veľkou pridanou hodnotou našej ponuky, je už vypracovaný projekt s kompletnou projektovou dokumentáciou k rekonštrukcii rodinného domu, ktorý je už zahrnutý v cene. VÝHODY DOMU : TOP lokalita priestranný 4 izbový dom slnečný pozemok garáž Rodinný dom je v osobnom vlastníctve bez tiarch. Financovanie nehnuteľnosti možné prostredníctvom hypotekárneho úveru, s ktorým vám vieme bezplatne pomôcť. V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nám volajte na tel., , alebo alebo napíšte mail na peter.vrtak@ alebo priamo na adrese Vaša Realitná + s. r. o., Bojnická cesta 4, Prievi