bazár, predaj, inzercia, predám

Rodinný dom v prvej línii pri mori, 10m od mora, Vinišče, Ch

Kategória: Domy

Referenčné číslo: CB_2022_366

Realitná kancelária Relax Properties si Vám dovoľuje ponúknuť na predaj rodinný dom v prvej morskej línii v malej obci Vinišče neďaleko mesta Trogir (UNESCO) v Chorvátsku.

Dom má celkovú obytnú plochu 130 m2 a nachádza sa na pozemku 670 m2. Vzdialenosť od mora je len 10m.

Dom pozostáva z 2 podlaží so samostatnými vchodmi. Každé podlažie je kompletne vybavené a zariadené.

Na prvom poschodí, respektíve na prízemí sa nachádza jednospálňový apartmán o výmere cca. 30 m2, pred ktorým je krytá terasa s vonkajšou sprchou a grilom.

Na druhom podlaží sa nachádza dvojspálňový apartmán pozostávajúci z kuchyne, jedálne, obývačky, dvoch spální, kúpeľne s WC a komory o celkovej výmere cca. 85 m2. Má tiež krytú terasu s grilom, ktorá ponúka otvorený výhľad na more.

Kaskádovitá poloha pozemku poskytuje panoramatický výhľad na more a celý záliv. Nehnuteľnosť bola kompletne zrekonštruovaná a vybavená v roku 2022 a predáva sa so všetkým nábytkom.

Pred nehnuteľnosťou je možnosť ukotvenia svojej vlastnej lode. K domu prislúchajú dve parkovacie státia a upravená záhrada.

Výborná ponuka, vzhľadom na samotnú polohu v prvej morskej línii a bez nutnosti ďalších dodatočných investícií. Ideálna nehnuteľnosť aj na prenájom a generovanie zisku z turizmu.

Uvedená cena za nehnuteľnosť je vrátane realitnej provízie a právneho servisu súvisiaceho s kúpou nehnuteľnosti v Chorvátsku.

Cena zahŕňa poplatky OIB (Registrácii na Daňovom úrade), Právne služby/Advokát (1% z ceny nehnuteľnosti), Návrh na vklad a províziu realitnej kancelárii.

Uvedená cena nezahŕňa Daň z prevodu nehnuteľnosti, ktorá sa hradí Chorvátskemu štátu po prepise vlastníckych práv na nového majiteľa.

Daň z prevodu nehnuteľnosti v Chorvátsku je vo výške 3% z ceny nehnuteľnosti.
Rodinný dom v prvej línii pri mori, 10m od mora, Vinišče, Ch
Podobné inzeráty
Radový dom v prvej morskej línii, 15m od mora, ostrov Ugljan
Referenčné číslo: CB_2041_47 Realitná kancelária Relax Properties si Vám dovoľuje ponúknuť na predaj radový rodinný dom v prvej morskej línii na ostrove Ugljan v Chorvátsku. Ide o dvojpodlažný dvojdom na predaj na ostrove Ugljan, v prvom rade pri mori. Nehnuteľnosť sa nachádza v tichej časti mesta, ideálna na oddych a relax. Dom má celkovú obytnú výmeru 117m2 a disponuje 3 spálňami a 2 kúpeľňami. Vzdialenosť od mora je len 15m. Nehnuteľnosť sa predáva so všetkým potrebným zariadením pre príjemný pobyt a je už pripravená na užívanie. Na prízemí domu sa nachádza kuchyňa s jedálňou, obývačka, kúpeľňa a komora. Na poschodí sú tri priestranné spálne, kúpeľňa a uzavretá terasa s krásnym výhľadom na more. Z obývačky je vstup do malej záhrady 8 m2. Dom bol nedávno zrekonštruovaný a boli vymenené všetky tesárske práce. Dokumentácia k prestavbe je pripravená. Táto nehnuteľnosť predstavuje mimoriadnu príležitosť pre tých, ktorí hľadajú dovolenku pri mori za relatívne nízku cenu nehnuteľnosti v Chorvátsku.; Uvedená cena za nehnuteľnosť je vrátane realitnej provízie a právneho servisu súvisiaceho s kúpou nehnuteľnosti v Chorvátsku. Cena zahŕňa poplatky OIB (Registrácii na Daňovom úrade), Právne služby/Advokát (1% z ceny nehnuteľnosti), Návrh na vklad a províziu realitnej kancelárii. Uvedená cena nezahŕňa Daň z prevodu nehnuteľnosti, ktorá sa hradí Chorvátskemu štátu po prepise vlastníckych práv na nového majiteľa. Daň z prevodu nehnuteľnosti v Chorvátsku je vo výške 3% z ceny nehnuteľnosti. Lokalita nehnuteľnosti je len orientačná.
Apartmánový víkendový RD Grebaštica Chorvátsko
Ponúkame na predaj Apartmánový / víkendový / rodinný poschodový dom pri mori, v malebnej dedinke Grebaštica v Chorvátsku. Letovisko je kľudnejšieho charakteru situované v strednej Dalmácii , len 10km vzdialené od okresného mesta Šibenik a 10km od populárneho a vyhľadávaného Primoštenu. Zo Slovenského Komárna to máme 714km a cca 7hod. jazdy autom. To znamená že aj víkendovať môžete pri mori , vo svojom..... Samotný dom je cca 500m od mora a pláže , v tichej kľudnej uličke v zástavbe okolitých domov. Pozemok na ktorom je postavený má 405m2 , samotný dom má zastavanú plochu 91m2. Tento stav umožňuje využiť súčasný dvor na prístavbu a rozšírenie apartmánového bývania. Dispozícia : Prízemie je určené pre potreby domácnosti majiteľov. Nachádza sa tu kuchyňa 21,4m2 s veľkou dominantnou krbovou pecou , v ktorej bez problémov upečiete aj prasiatko.V kuchyni je aj väčší stôl pre spoločné stolovanie a posedenia.Z tejto priestrannej miestnosti sa dverami dostaneme do menšej 2-posteľovej izbičky 10,5m2 a ďalej vstupom do priestrannej garáže 33,61m2 pre 2 autá parkujúce za sebou. Pred vstupom do kuchyne je samostatné WC 1.3m2 a schodište 3,75m2 do čiastočného podpivničenia pod 2-garážou. Táto časť domu má 46,22m2. V súčasnosti je tam sklad a dieľnička, no máme tu denné svetlo , rozvody elektriny, takže do budúcnosti možno uvažovať s 2 izbami. POSCHODIE má samostatný vstup z vonkajšej strany domu schodišťom 5,98m2 v tvare L. Je tvorené uceleným apartmánom vo forme 3- izbového bytu s kuchyňou, kúpeľňou , wc , terasou s výhľadom do okolia a čiastočne aj na more. Vstupná chodba 5,08m2 , kúpeľňa so sprchovacím kútom a wc 3,82m2 , obývačka 17,84m2 , nadväzujúca kuchyňa 8,38m2 , terasa so vstupom z kuchyne a obývačka má 7,21m2 , izba -spálňa 1 má 9,56m2 a spálňa 2 má 13,02m2. Celé poschodie má výkonnú klimatizáciu. Po technickej stránke je dom postavený z tehál , má sedlovú strechu s krytinu z pálených tašiek. Je napojený na obecný rozvod studenej vody , a má vlastnú elektrickú prípojku. Dom má novú žumpu 6m3. Okná a dvere sú plastové , garážové brány na diaľkové ovládanie. Mesačné náklady na prevádzku domu sa pohybujú na úrovni cca 100.-€ / voda a elektrina / Okrem toho sa platí ešte odvoz odpadu podľa potreby a separovania. Celkovo je táto ponuka vhodná pre klientov , ktorí chcú vlastniť dom pri mori , v CHorvátsku, buď pre svoju potrebu alebo aj za účelom podnikania / poschodie prenajímať /a samozrejme za rozumné peniaze. Táto ponuka je aj vhodnou investíciou , lokalita strednej Dalmácie je veľmi vyhľadávaná po všetkých stránkach. Táto investícia sa Vám len zhodnotí a tým viac, že Chorvátsko bude mať od januára 2023 euro a ceny nehnuteľností pri mori a v letoviskách porastú. Grebaštica má svoje 2 pláže kamienkové , s postupným vstupom do mora, požičovne lodí , športových potrieb, niekoľko reštaurácií a kaviarničiek popri mori , 3x potraviny dobre zásobované , miestny stánok s ovocím a zeleninou ... V Šibeniku máme kom
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
Veľký apartmánový dom v prvej morskej línii, lokalita Ploče,
Referenčné číslo: CB_2022_166 Realitná kancelária Relax Properties si Vám dovoľuje ponúknuť na predaj nádherný apartmánový dom v prvej línii pri mori, v malej dedinke neďaleko polostrova Pelješac v Chorvátsku. Táto nehnuteľnosť je ideálne pre podnikanie v cestovnom ruchu! Prípadne sa vie nehnuteľnosť rozdeliť medzi viacero vlastníkov. Dom má celkovú obytnú plochu 435m2, pozemok má rozlohu 384m2. Celkovo je k dispozícii 13 izieb a 8 kúpeľní. Vzdialenosť od mora je 10m. Dom pozostáva celkovo zo 6 apartmánov, z toho dva trojizbové (cca 85-90m2) s dvomi kúpeľňami, tri dvojizbové (cca 70m2) s jednou kúpeľňou a jeden jednoizbový (cca. 43 m2) s jednou kúpeľňou. Všetky apartmány sú plne zariadené, vybavené a klimatizované. Každý z apartmánov má svoj vlastný vchod a je vedený ako samostatná, poschodová jednotka. Každý z bytov má svoje parkovacie miesto na severnej strane domu. Pred domom je slnečná terasa na jednom z dvoch krásnych mól. Poloha nehnuteľnosti je v blízkosti nového Pelješackého mosta, čo ešte zvyšuje atraktivitu lokality vďaka rýchlemu cestnému napojeniu. Mesto Dubrovník sa nachádza vo vzdialenosti 70 km. Letisko Dubrovník je vzdialené 90 km a letisko Split 170 km. Uvedená cena za nehnuteľnosť je vrátane realitnej provízie a právneho servisu súvisiaceho s kúpou nehnuteľnosti v Chorvátsku. Cena zahŕňa poplatky OIB (Registrácii na Daňovom úrade), Právne služby/Advokát (1% z ceny nehnuteľnosti), Návrh na vklad a províziu realitnej kancelárii. Uvedená cena nezahŕňa Daň z prevodu nehnuteľnosti, ktorá sa hradí Chorvátskemu štátu po prepise vlastníckych práv na nového majiteľa. Daň z prevodu nehnuteľnosti v Chorvátsku je vo výške 3% z ceny nehnuteľnosti.
Novostavba modernej vily s bazénom v prvej morskej línii, os
Referenčné číslo: C_4429; Realitná kancelária Relax Properties si Vám dovoľuje ponúknuť na predaj nádhernú novostavbu modernej vily s bazénom, ktorá sa nachádza v prvej morskej línii. Vzdialenosť od mora je 20m. Nehnuteľnosť je vzdialená len 20 m od mora a vďaka svojej polohe ponúka súkromie a pokoj. Nachádza sa na pozemku o výmere 848 m2, pričom obytná plocha nehnuteľnosti je 100 m2. Pozostáva z 3 spální a 2 kúpeľní, plne vybavenej kuchyne a jedálne. Okrem vyššie uvedeného je k dispozícii bazén s morskou vodou s priestorom na opaľovanie a vonkajším grilom. Nehnuteľnosť má k dispozícii aj súkromné vonkajšie parkovisko. Je to ideálna príležitosť pre niekoho, kto by chcel pokračovať už v zabehnutom úspešnom turistickom prenájme. Taktiež je ideálna ako rodinná rezidencia v atraktívnej lokalite v prvej morskej línii. Vzdialenosť od centra mesta je 800 m a najbližšie letisko len 11 km. Uvedená cena za nehnuteľnosť je vrátane realitnej provízie a právneho servisu súvisiaceho s kúpou nehnuteľnosti v Chorvátsku. Cena zahŕňa poplatky OIB (Registrácii na Daňovom úrade), Právne služby/Advokát (1% z ceny nehnuteľnosti), Návrh na vklad a províziu realitnej kancelárii. Uvedená cena nezahŕňa Daň z prevodu nehnuteľnosti, ktorá sa hradí Chorvátskemu štátu po prepise vlastníckych práv na nového majiteľa. Daň z prevodu nehnuteľnosti v Chorvátsku je vo výške 3% z ceny nehnuteľnosti.
Rodinný dom v prvej morskej línii, 5m od mora, ostrov Brač,
Referenčné číslo: CB_5171_30 Realitná kancelária Relax Properties si Vám dovoľuje ponúknuť na predaj rodinný dom v prvej morskej línii, 5m od mora, ktorý sa nachádza v pokojnej lokalite, na severnej strane ostrova Brač v Chorvátsku. Nehnuteľnosť s obytnou plochou 198 m2 sa nachádza na pozemku 583 m2 a rozprestiera sa na dvoch podlažiach. Na prízemí sa nachádza dvojizbový byt. Pozostáva z obývacej izby s kuchyňou a jedálňou, dvoch spální, jednej kúpeľne a spoločenskej miestnosti so samostatným vonkajším vchodom. Na prvom poschodí sa nachádza štvorizbový byt. Pozostáva z kuchyne s jedálňou, obývacej izby, štyroch spální, dvoch kúpeľní, dvoch toaliet, komory a terasy s otvoreným výhľadom na more. Dvor je obklopený stredomorskými rastlinami, má dve parkovacie miesta, z toho jedno kryté. Bezprostredná blízkosť všetkých potrebných zariadení na bývanie a pešia vzdialenosť od mora z neho robia ideálnu voľbu pre bývanie alebo turistické podnikanie. Uvedená cena za nehnuteľnosť je vrátane realitnej provízie a právneho servisu súvisiaceho s kúpou nehnuteľnosti v Chorvátsku. Cena zahŕňa poplatky OIB (Registrácii na Daňovom úrade), Právne služby/Advokát (1% z ceny nehnuteľnosti), Návrh na vklad a províziu realitnej kancelárii. Uvedená cena nezahŕňa Daň z prevodu nehnuteľnosti, ktorá sa hradí Chorvátskemu štátu po prepise vlastníckych práv na nového majiteľa. Daň z prevodu nehnuteľnosti v Chorvátsku je vo výške 3% z ceny nehnuteľnosti. Lokalita nehnuteľnosti je len orientačná.