bazár, predaj, inzercia, predám

Rodinný dom Veľký Slavkov pod Tatrami

Kategória: Domy

Typ: Rodinný dom
Ulica: Slavkov
Obec: Veľký Slavkov

TOP CITY realitná kancelária Vám ponúkame na predaj nízkoenergetický rodinný dom - drevostavbu v podtatranskej obci Veľký Slavkov, len 4  km od mesta Poprad a 10 km od centra Vysokých Tatier.

Dom sa nachádza v kľudnej časti obce, v uzatvorenej tichej ulici. Je orientovaný na juhovýchod. Je vhodný pre rodiny, ktoré ocenia skutočné ticho a pokoj. Autobusová zastávka je 3 min vzdialená, zastávka TEŽ je cca 8min. K domu prináleží príjemná zimná záhrada s rozlohou 3,5 x 3 m.


Samostatný rodinný dom je prízemný, s tromi nepriechodnými izbami a otvorenou obývačkou s kuchyňou. Dom bol postavený v roku 2008, je to drevostavba. Okná sú drevené s trojsklom.
Kúrenie je podlahové so zdrojom z elektrického kotla + krb s výmenníkom tepla, spoločne ohrievajú aj TÚV aj kúrenie. Krb má zároveň teplovzdušný vývod do zadnej časti domu, čo krásne pri kúrení vytvára atmosféru obývačky a zároveň zabezpečuje ohrev domu aj TUV. Dom má predprípravu na solárne panely, resp. tepelné čerpadlo.

Zastavaná plocha domu je 127m2 + 12m2 uzavretá zimná záhrada.
Pozemok: s rozlohou 660m2

Výhody tohto rodinného domu:
- Perfektné spojenie autobusom a vlakom (prvá zástavka TEŽ-3min) do Popradu
- Tichá lokalita uprostred obce bez priechodnej cesty okolo.
- v záhrade sú nasadené: čerešne, hruška, jabloň, kríky arónie, muchovníky, zemolezy, maliny
- Parkovacie miesto
- Brána na diaľkové ovládanie – vjazd do súkromnej príjazdovej cesty
- Veľká povala ako úložný priestor
- Takmer v celom dome je kvalitná drevená podlaha, v iných miestnostiach dlažba alebo vinyl.

 

Cena: 268 000 EUR, v prípade Vášho záujmu si dohodnite termín obhliadky na tel. , info@

Status: aktívne
Vlastníctvo: osobné
Stav: novostavba
Celková plocha: 127 m2
Úžitková plocha: 139 m2
Plocha pozemku: 660 m2
Zastavaná plocha: 127 m2
Podlahová plocha: 139 m2
Počet podlaží: 1
Počet izieb: 4
Kúpeľňa: áno
Počet kúpeľní: 1
Energetický certifikát: nie
El. napätie: 230/400V
Parkovanie: vlastné vyhradené
Voda: verejný vodovod
Krb: áno
Garáž: nie
Inžinierske siete: áno
Kanalizácia: áno
Plyn: nie
Materiál: drevostavba
Terasa: áno
Terasa plocha: 12 m2
Rodinný dom Veľký Slavkov pod Tatrami
Podobné inzeráty
Rodinný dom/Penzión Veľký Slavkov
Typ: Rodinný dom Ulica: Veľký Slavkov Obec: Veľký Slavkov TOP CITY realitná kancelária Vám ponúkame na predaj nádherný nízkoenergetický rodinný dom v podtatranskej obci Veľký Slavkov nachádzajúci sa na rozľahlom pozemku s vlastným súkromím vďaka vysokým múrom, zabezpečený bezpečnostným systémom s vlastnou výrobou energií. Energetická trieda A0.. Rok kolaudácie: 2014 Obec Veľký Slavkov sa nachádza 3km od Popradu, zastávka električky je vzdialená 3 minúty pešo  a zastávka autobusu 1 minútu pešo. V podobnej blízkostí sú obchody ako aj predškolské a školské zariadenia. daný do užívania jún 2014, obytná plocha 175m2, rozmer pozemku 1191m2 z toho dom 121m2 zastavanej plochy a záhradný murovaný domček 23m2 zastavanej plochy, strecha- drevená konštrukcia+ škridla. Prízemie: kuchyňa + obývačka, spálňa, úložná miestnosť, technická miestnosť, kúpeľňa+WC Poschodie: 3 izby, WC samostatne, kúpeľňa samostatne. Materiál stavby: tehla porotherm TI-45cm + 10cm Baumit perforovaný profi polystyrén, základová doska izolovaný 17cm záťažového polystyrénu v niekoľkých vrstvách po 2, resp. 3cm, podkrovná časť izolovaná NOBASIL 25cm vykurovanie a zohrievanie teplej vody tepelným čerpadlom značka Vaillant – typ: zem – voda – vrt (2 vrty jeden 94 druhý 98 metrov) podlahové vykurovanie – zónová klimatizácia, každá miestnosť má vlastný okruh, a dá sa nastaviť jej vykurovanie samostatne v príslušnom regulátore na stene v dome. V lete možnosť zapnutia chladenia – v nastaveniach tepelného čerpadla, a nastaví sa požadovaná teplota chladenia domu cez podlahové kúrenie. Montovaný stropný systém pozostávajúci z prefabrikovaných železobetónových nosníkov a výplňových nevystužených vložiek na báze pórobetónu a kremíka, ktoré výborne prepúšťanú teplo na poschodie plastové okná izolačné trojsklo vnútrorná farba rámov biela, vonkajšia tmavo hnedá. Podlahy: keramická dlažba v celom dome farba stien: biela v celom dome strešná krytina: BRAMAC – Alpská škridľa, drsný povrch bráni zosuvu snehu Altánok cca 40m2, drevená konštrukcia, pokrytá škridlou, ratanové sedenie, stôl so sklom a 6 stoličiek jacuzzi pre 6 osôb dýzový a hydromasážny systém, farebné osvetlenie, vodopád, vodotrysk, filtračný systém, bezúdržbová samostatná regulačná jednotka prevádzky cez nastavenie na displeji, možnosť zohriať vodu na 40°C vonkajší krb + mramorový pult na prípravu jedla. Prístrešok pre autá cez 50m2 komplet zastrešený, na streche prístrešku sú fotovoltaické panely mestský zdroj pitnej vody – využívaný veľmi málo iný zdroj pitnej vody – studňa ďalšie zdroje vody: 2 x vzájomne prepojené retenčné nádrže zakopané v zemi, v objeme 6m3 spolu 12 m3 – napájané dažďovou vodou z okolitých 4 striech, pričom 2 strechy a prívod dažďovej vody: sa dajú odpojiť a zapojiť podľa potreby, táto voda je používaná na polievanie záhrady. Polievanie záhrady - el. čerpadlo a hadicový systém s 2 rotujúcimi vrtuľkami, ktoré rozprašujú vodu vo forme dažďa. V prípade nedosta
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
Dom v tichej lokalite pod Tatrami
Rodinný dom s úžasným pozemkom v nádhernej obci Štôla pod Tatrami. Doprajte si ničím nerušené bývanie v nádhernej a tichej lokalite v podhorí. Ponúkame na predaj rodinný dom s veľkým pozemkom v krásnej lokalite pod Tatrami. Nachádza sa v obci Štôla mimo zastavaného územia v blízkosti lesa. Základné informácie: Zastavaná plocha domu: 116 m2 Úžitková plocha: 300 m2 Pozemok: 1050 m2. Dom pozostáva z dvoch podlaží a podkrovia. Základy domu sú murované, zvyšné časti sú postavené z tzv. okálov. Kúrenie je zabezpečené prostredníctvom plynového kotla. Dom je napojený na obecný vodovod, plyn aj kanalizáciu a všetky ďalšie inžinierske siete. Na pozemku je tiež priestranná garáž s rozlohou cca 40 m2. Nehnuteľnosť má veľmi zaujímavý potenciál, či už z hľadiska bývania prípadne komerčného prenájmu. Nový majiteľ si vie dom prípadnou rekonštrukciou prispôsobiť vlastným predstavám. Možnosť čerpania dotácie Zaujímavou príležitosťou pre budúceho majiteľa je aj možnosť využiť dotáciu až do výšky 19 000,- € zo štátneho programu Obnov dom. Prostriedky sa dajú využiť na obnovu strechy (prípadne vybudovanie zelenej strechy), zateplenie, výmenu opláštenia či iné opatrenia, ktoré vedú k úspore energii. Tento dom spĺňa všetky podmienky udelenia výzvy, pričom vlastník už nemusí byť majiteľom určitý počet rokov tak ako pri predchádzajúcich výzvach. Získať dotáciu vie aj nový majiteľ. Lokalita: Dom aj s pozemkom je situovaný na konci obce, kde je maximálny pokoj, súkromie a pekná príroda. Obec Štôla sa vyznačuje veľmi dobrou dostupnosťou, nachádza sa len pár kilometrov od diaľničného privádzača, je vzdialená 10 minút autom od okresného mesta Poprad a 15 minút od jedného z najväčších stredísk cestovného ruchu v regióne Štrbského Plesa, či centra Vysokých Tatier Starého Smokovca. Ide o jednu z najkrajších častí tatranského regiónu. Nový majiteľ tak môže kúpou nehnuteľnosti získať rekreačné sídlo, prípadne si vybudovať nový domov v krásnom a ničím nerušenom prostredí. Na druhej strane má investícia veľký potenciál na zhodnotenie vďaka dostatočne veľkému pozemku a prostrediu, v ktorom sa nachádza. Hodnota znaleckého posudku domu je cca o 15% vyššia ako predstava o jeho predajnej cene. Doprajte si pokojné bývanie v srdci tatranskej prírody s krásnym pozemkom susediacim s lesom. Cena: 239.000 €
Predám dom Vysoke Tatry, okr. Kežmarok, Malý Slavkov
Ponúkam na predaj 4 izbový bungalov Pod Vysokými Tatrami, Poprad, okres Kežmarok v obci Malý Slavkov, lokalite novej IBV v golfovom areáli ROYAL VALLEY. Dom je v stave holodom s ukončenou fasadou bielej farby . Možnosť vidieť, vzorový( totožný) dom, ktorý už stojí na susednom pozemku. Dom sa predáva v stave holodom a ma zastavanú plochu 150m2, podlahovú plochu 120m2 . Dom je postavený na pozemku s výmerou 559m2 a je pripojený na všetky IS. Dom pozostáva zo vstupnej chodby ,WC, kuchyňa s jedálňou a obývačkou, 2x izba, technická miestnosť, kúpeľňa s WC, spálňa, odkladací preistor v podkroví. HOLODOM: - základy , základova doska - strecha - drevený krov, krytina a príslušenstvo TERAN DANUBIA EVO - farba carbon-betonova škrydľa - sadrokartónový strop, zateplenie 30cm (12 + 18) minerálna vlna - obvodové múry brusena tehla 30 cm LEIER Plan, zateplená EPS hrúbky 20cm, sieťka, lepidlo, omietka biela - vnútorné priečky brúsena tehla 11,5cm a 25cm Leier Plan - vnútorné omietky - okná - plastové GEALAN 9000 , trojsklo, farba zvnútra biela zvonku antracit - vchodové dvere - hliníkové - kúrenie podlahové a príprava na tepelné čerpadlo ( vykurovanie tepelným čerpadlom + možnosť dotácie na tepelné čerpadlo) - komín na krb, príprava na krb - podlahy - izolované 12 cm EPS+3cm systemova doska, poter - elektroinštalácie rozvody, rozvody na internet, Tv - vodoinštalácia, kanalizácia Veľkou výhodou je kvalitné bývanie v prírode s výhľadom na panorámu Vysokých Tatier a Kráľovu hoľu (vyhľadu nebude nič brániť, lebo vedľa už nebude stáť rodinný dom, ktorý by clonil) s dobrou dotupnosťou do Kežmarku (3km) a do Popradu (20km). Cena: Bungalov v stave holodom s pozemkom cena 279 000€ + DOHODA
EXKLUZÍVNY DVOJ-DOM S VÝHĽADOM NA VYSOKÉ TATRY NA PREDAJ
Realitná kancelária Tigon RK Vám ponúka na predaj exkluzívny dvoj-dom v nádhernej lokalite – Malý Slavkov priamo na golfovom ihrisku v areály Royal Valley Golf Club. Luxusne zariadený dvoj-dom vďaka skvelej polohe v okolí Vysokých Tatier Vám za účelom trvalého bývania alebo rekreácie zaručí dych berúce výhľady, svieži a čistý vzduch, množstvo turistických a športových aktivít a taktiež komfort v bývaní na novej a tichej ulici. Benefity dvoj-domu : - Ideálna a kľudná lokalita priamo na golfovom ihrisku - Nádherné výhľady na Vysoké Tatry - Moderne a nadštandardne zariadene - Podlahové kúrenie v celom dome - Predpríprava na inteligentnú domácnosť LOXONE - Kamerový systém - Štyri parkovacie miesta - Zabudované elektrické žalúzie - Hliníkové okná - Exteriér vo finálnej podobe s trávnikom, chodníkmi, živým plotom - Bezpečnostné protipožiarne dvere Dom č. 1 a dom č. 2 sú identické rozmermi aj zariadením a rozdiel medzi nimi je v zrkadlovom otočení, výškovom položení a výhľadov. Domy sú dvojpodlažné a tým efektívne rozdelené na dennú a nočnú časť. Vstupná chodba vybavená botníkom so zrkadlom a dvermi vedúcimi do technickej miestnosti s elektrickým kotlom spojenou s WC, práčkou a umývadlom. Vstupná chodba oddelená dvermi nás privedie do otvorenej a presvetlenej dennej časti s priestorom pre jedálenský stôl , plne vybavenú kuchyňu zariadenú modernými aj vstavanými spotrebičmi. Priestranná a slnečná obývacia izba s rozkladacou sedačkou , obývacou stenou s televízorom a východom na terasu, Vám ponúka príjemné prostredie s výhľadom na Vysoké Tatry. Na prízemí domu pod schodiskom je umiestnená druhá technická miestnosť. Schodisko, ktorým sa dostaneme na prvé podlažie nás privedie do nočnej časti, ktorú tvoria dve samostatné nepriechodné spálne, kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou. Veľkometrážne spálne obsahujú manželskú posteľ, vstavané skrine, televízor s rozkladacou pohovkou a konferenčný stolík. Ku každému domu prislúchajú dve parkovacie miesta. Exteriér domov je dokončený do finálnej podoby oplotený živým plotom a na pozemku zasiatym novým trávnikom. Vchod do domov je zabezpečený uzamykateľnými bránkami. Úžitková plocha : Dom č. 1 – 98,4m2 + 20m2 terasa Dom č. 2 - 98,4m2 + 20m2 terasa Pozemok : Dom č.1 – 265m2 Dom č. 2 – 277m2 Lokalita : Dvoj-dom v priamom dotyku golfového ihriska Royal Valley s vybudovanými cestami, chodníkmi, reštauráciou zaručí komfortné a pohodlné bývanie pre rezidentov tejto jedinečnej lokality. Podtatranská Obec Malý Slavkov má dobrú dostupnosť do okolia Vysokých Tatier, Popradu a Kežmarku. Obec je rýchlo rozvíjajúca a vyhľadávaná na trvalé ale aj rekreačné bývanie, má veľký potenciál na ďalší rozvoj a disponuje základnou občianskou vybavenosťou. Cena: Dom č. 1 : 309 000 s DPH Dom č. 2 : 339 000 s DPH Pre ďalšie
Predám slnečný dom v lokalite Malý Slavkov (ID: 103799)
Ponúkam na predaj 4 izbový bungalov Pod Vysokými Tatrami, Poprad, okres Kežmarok v obci Malý Slavkov, lokalite novej IBV v golfovom areáli ROYAL VALLEY. Možnosť vidieť, vzorový( totožný) dom, ktorý už stojí na susednom pozemku. Dom sa predáva v stave holodom a má zastavanú plochu 150m2, podlahovú plochu 120m2 . Dom je postavený na pozemku s výmerou 559m2 a je pripojený na všetky IS. Dom pozostáva zo vstupnej chodby ,WC, kuchyňa s jedálňou a obývačkou, 2x izba, technická miestnosť, kúpeľňa s WC, spálňa, podkrovie - odkladací priestor. HOLODOM: - základy , základová doska - strecha - drevený krov, krytina a príslušenstvo TERAN DANUBIA EVO - farba carbon-betonová škrydľa - sadrokartónový strop, zateplenie 30cm (12 + 18) minerálna vlna - obvodové múry brúsená tehla 30 cm LEIER Plan, zateplená EPS hrúbky 20cm, sieťka, lepidlo, penetrak biela omietka. - vnútorné priečky brúsená tehla 11,5cm a 25cm Leier Plan - vnútorné omietky - okná - plastové GEALAN 9000 , trojsklo, farba zvnútra biela zvonku antracit - vchodové dvere - hliníkové - kúrenie podlahové a príprava na tepelné čerpadlo ( vykurovanie tepelným čerpadlom + možnosť dotácie na tepelné čerpadlo) - komín na krb, príprava na krb - podlahy - izolované 12 cm EPS+3cm systemová doska, poter - elektroinštalácie rozvody, rozvody na internet, Tv - vodoinštalácia, kanalizácia Veľkou výhodou je kvalitné bývanie v prírode s výhľadom na panorámu Vysokých Tatier a Kráľovu hoľu (výhľadu nebude nič brániť, lebo vedľa už nebude stáť rodinný dom, ktorý by clonil) s dobrou dotupnosťou do Kežmarku (3km) a do Popradu (20km). Obhliadku priamo s majiteľom nehnuteľnosti si môžete dohodnúť na webovej stránke prevádzkovateľa v sekcií nehnuteľnosti po zadaní ID 103799