bazár, predaj, inzercia, predám

rohové lišty pod omietku

Kategória: Stavebný materiál

Predám rohové lišty pod omietku, dĺžka 2,5 m , pozink - v balení 25ks 1e - za kus
rohové lišty pod omietku
Podobné inzeráty
Rohové lišty
Predám pozinkované rohové lišty pod vnútorné omietky 2,5 m cena za ks 1,5€
Podlahove podlozka pod podlahovu krytinu
Predam polyatyrenovu 5 mm podlozku pod podlahu a cierne podlahove listy Concept - Design line. Listy prevedenie super matt cierna, material mdf + folia. Dlzka 2,8 m, hrubka 1,8 cm, vyska 6 cm. Mnozstvo na predaj 9 ks, teda 25,2 m. Jedna lista stala 16,- Eur, moja cena 12,- Eur za 1 ks listy. Moderny vzhlad, perfektne vyniknu v priestore. Podlozka pod podlahovu krytinu. Material XPS (extrudovany polystyren) v hrubke 5 mm. Vhodne ako pod laminat, tak aj pod parketove podlahy. Nevhodne v pripade podlahoveho vykurovania. Vyborne znizuje krocajovy hluk. Rozmer 1,2 x 0,5 m. V baleni je 10 ks podlozky, celkovo 6 m2. Predavam 8 kompletnych balikov. Cena 8,- Eur za jedno balenie(6m2). Povodna cena 11 Eur za jedno balenie. Podlaha, podlahove listy, podlozka pod podlahu, laminat, parkety, drevena podlaha.
Rohové hliníkové lišty
Predám hliníkové rohové lišty na sadrokarton,rozmer 2,3x2,3x250cm-29kusov.Zostatok zo stavby.
Rohové lišty.
Predám hliníkové rohové lišty 2500 mm dlhé, L profil 10 mm. Mám 6 kusov. Cena za kus 2,50 €
Drevené rohové lišty
Predám drevené rohové lišty,v rozmeroch 2,5m dĺžka a o šírke 5x5cm,sú úplne nové,počet kusov 35,bližšie informácie na uvedenom mobilnom čísle.
Predám lištu z nepriznanou okapničkou
Predám lišty LTU 2500 / vertex so skrytou okapovou hranou od firmy Likov dĺžka 2,5m / ks LTU lišta s nepriznanou okapnicou (podomietkovou) a sklovláknitou výstužnou tkaninou pre začistenie omietky a zaistenie zvodu vody na hornom ostení stavebných otvorov v kontaktnom zatepľovacom systéme - ETICS Lišta býva označovaná aj ako balkónový lišta. Je možné ju použiť i na ochranu rohov a odvod vody z balkónu alebo terás. Môže nahradiť i zakladacie lištu na spodnej hrane systému, pokiaľ zakladací lišta nie je v systéme na založenie izolantu použitý (pri nízkoenergetických alebo pasívnych domov). Materiál: PVC odolné alkalickému prostrediu, sklovláknitá výstužná tkanina vyhovujúci ETAG-004 Návod k použití: Lištu s tkaninou vkládáme zásadně do předem natažené stěrkové malty na povrchu izolantu. Lištu přiložíme na roh izolantu, zatlačíme do stěrkové malty a srovnáme vodováhou. Potom zatlačíme do malty i tkaninu po stranách lišty. Maltu, které se nám vytlačí přes tkaninu, stáhneme a srovnáme zednickým ocelovým hladítkem do roviny. Tkaninu lišty takto postupně zastěrkujeme. Cena za kus 2,5m = 2,15€ (0,86€/bm) Doveziem aj osobne KE od 5€ - okolie po dohode, Predám rohové, odkvapové a APU lišty,XPS Profily pre SDK a OSB dosky. Mobil Ponúkam na predaj fasádne omietky ale aj všetky produkty od nemeckej firmy CAPAROL.