bazár, predaj, inzercia, predám

Rolex GMT Master II Batman

Kategória: Hodinky

Predám Rolex GMT Master II Batman

Kvalita triedy AAA
Hodinky sú automatické
Zafírové sklíčko
Lumistačné prvky
Korunka na závit
Hodinky sú čisto nové, je na nich ohranná fólia
S GMT (modorou) ručičkou sa bohužiaľ nedá hýbať
samostatne
Na boxe sú nejaké nedostatky ako je vidieť na
niektorých fotkách, možem Vám poslať viac fotiek
cez e-mail

Cena: 150€
Cena je za komplet aj s boxom
Bez Boxu, bez certifikátu a bez tašky je cena 130€

Prosím na číslo nevolať, je vymyslené,
môzete ma kontaktovať cez e-mail

Posielam na dobierku
Rolex GMT Master II Batman
Podobné inzeráty
TIMEX Q Diver Reissue GMT - Gold & Black, Originál s balením
Timex GMT hodinky v kombinácii Zlatá + Čierna. Predám tieto krásne retro hodinky od populárnej Americkej značky Timex. Dnes už nezohnateľný kúsok navyše za lepšiu cenu ako v obchode! Retro dizajn 80' rokov je späť v krásnych zlatých hodinkách Q Diver Reissue GMT s čiernym ciferníkom a matnou zlatou otočnou lunetou. Originál v originál Timex balení. Technické parametre: Označenie výrobcu: TW2U61500 Model: Q Diver Reissue Priemer ciferníka: 38 mm Vodeodolné: 50 m Funkcie: Čas, dátum - deň v týždni a deň v kalendári, otočná luneta Značka: Timex (USA) Priemer, hrúbka Ø: 38 mm, 12 mm Vodeodolnosť: 50 M 5 ATM 5 Bar Puzdro: Oceľ + Povrchová úprava PVD Rozpätia nožiek: 18 mm Sklíčko: Akrylát-kryštál vypuklé Remienok: Oceľ + Povrchová úprava PVD Typ zapínania: Posuvná zaklapovacia pracka Luneta: Obojsmerná otočná, GMT, Aluminiová Luminiscencia: Ručičky aj indexy Pohon: Quartz s vysokou presnosťou + batéria Ak sa vám páčia retro hodinky Casio Illuminator, Rolex GMT, Seiko 5 Sports tak aj tieto Timex su správna voľba pre Vás ! Prosím prvý kontakt mailom číslo je vymyslené. Osobný odber možný alebo dobierka. V ponuke aj iné položky - kliknite na meno.
Rolex GMT-Master II Rootbeer
Prodáme Rolex GMT-Master II Rootbeer (40mm) Komplet balení (krabice & dokumentace) Stav: Nové Nenošené (částečně stále zalepené) Hodinky byli koupeny v roce 2022 od Autorizovaného Prodejce a jsou pod 5-ti letou Rolex zárukou do roku 2027 Cena zahrnuje doručení kurýrem na Slovensko FedEx Priority/DHL Express (1-den), jinak možné předání osobně v Praze
Pánske Rolex GMT-Master II Rootbeer
Predám príležitostne nosené pánske hodiny Rolex GMT-Master II Rootbeer vo veľmi dobrom stave s kompletným balením. Kupované 20.03.2023 v Sheron Bratislava. Len osobný odber.
Rolex GMT MASTER 40mm
Rolex GMT MASTER 40mm V prípade záujmu viem zohnať aj SUPERCLONE ale vami priamo určené. -Automaticky Strojček (rezerva chodu) -Zafirove Predné Skličko -Lumistacne Prvky (vidieť čas v tme) -Referenčné Číslo Na 18:00 Hodine (Správne!) -Váha Totožná -Meterial 904L (samozrejeme nehrdzavejúca) -Vodotesnosť do 100m (údaje výrobcu) -Vygravirovana Korunka Na Prednom Skle Na 18:00 Hodine Osobne-Dobierka Cena: 220 full set ako na fotke Kontakt: (whatsapp)
Rolex Gmt-Master Pepsi 40mm
Rolex Gmt-Master Pepsi 40mm V prípade záujmu viem zohnať aj SUPERCLONE ale vami priamo určené. -Automaticky Strojček (rezerva chodu) -Zafirove Predné Skličko -Lumistacne Prvky (vidieť čas v tme) -Referenčné Číslo Na 18:00 Hodine (Správne!) -Váha Totožná -Meterial 904L (samozrejeme nehrdzavejúca) -Vodotesnosť do 100m (údaje výrobcu) -Vygravirovana Korunka Na Prednom Skle Na 18:00 Hodine Osobne-Dobierka Cena: 220 full set ako na fotke Kontakt: (whatsapp)
TAG Heuer Link GMT Ref. WJF2115 automat - špecial edition
TAG Heuer Link GMT Ref. WJF2115.WJF2115.BA0587 vaha 168g priemer 42 mm z 2005 automat - špecial edicia z čias, keď bol Tiger Woods veľvyslancom série a bolo vydaných niekoľko modelov s burgundskými farby. Tieto hodinky používajú zaujímavý strojček od Dubois-Depraz s názvom Caliber 312. Na základe ETA 2892-A2 pridal Dubois-Depraz modul GMT a funkciu dátumu na 6. hodine. Na hodinkách sú tri tlačidlá: 2 hodiny: stlačením posuniete miestny čas (ručička GMT) dopredu) 4 hodiny: stlačením posuniete miestny čas dozadu 8 hodín: stlačenim posuniete dátumové koliesko o deň!! Jediny kus na Slovensku !!