bazár, predaj, inzercia, predám

Rollkontener Rollcage sieťový vozík pre práčovňu, sklad - mo

Kategória: Skladová technika

Rollcounter je vozík, ktorý sa používa na prepravu ľahkých a objemných výrobkov. Rollcopy sa používajú v cestnej doprave, pretože ich konštrukcia je skladacia. Po prevoze tovaru na miesto určenia sa rollcary dajú zložiť alebo vložiť na spiatočnú cestu. Vkladanie vozíkov je vkladanie vozíka do druhého.
Veľkosť:
Dĺžka 84 cm
Šírka 75 cm
Výška 195 cm
Kolesá mobilného kontajnera na kolieskach:
- 2 torzne
- 2 neriadené
- s plynulým chodom
- nekoľajné
- priemer 13 cm
- vyrobené z polypropylénu.
Kolieska sú základným prvkom kontajnera na rolky. Práve na nich spočíva celá hmotnosť tovaru umiestneného na plošine. Kolieska umožňujú jednoduché vedenie rolovacieho kontajnera, pretože má otočné a neotočné kolieska. Robustné a odolné kolieska sú vyrobené z polypropylénu. Kolieska nie sú malé, takže sú vhodné na povrchy, ktoré nemusia byť rovné a rovné. To je dôležité, pretože práčovne, ktoré zbierajú, špinavé oblečenie a bielizeň od zákazníkov vrátane hotelov, nemajú vždy rovnú cestu.
Základňa v kontajnerovom vozíku:
- z plastu
- vystužená bočným nosníkom
- Nosnosť do 500 kg.

Robustná a vystužená základňa je skladacia. Pri preprave prázdneho kontajnera na kolieskach sa základňa môže sklopiť nahor a prilepiť k bočnej stene klietky na kolieskach.
Bočné steny v sieťovom kontajnerovom vozíku:
- chrómované
- bočné popruhy na stabilizáciu veľkého tovaru
- Veľkosť oka: 36 x 12 cm.
Dvojstenný vozík je nevyhnutným doplnkom v dodávateľskom reťazci pre maloobchod, veľkoobchod a priemysel. Rolovací kontajner umožňuje bezpečné a pohodlné skladovanie a prepravu výrobkov. Vozíky sa používajú na prepravu veľkých výrobkov.
Použité rollkontajnery sú k dispozícii voľne predajné a sme schopní veľmi rýchlo zorganizovať prepravu/odoslanie. Vozík na bielizeň sa zákazníkovi zasiela zložený.

Cena od 35 eur za kus.

* Pri väčších množstvách je možné ceny dohodnúť.
* Možnosť dopravy po celej Európe.

Lokalita: Chmielów/Tarnobrzeg, Poľsko.
Rollkontener Rollcage sieťový vozík pre práčovňu, sklad - mo
Podobné inzeráty
Vysokozdvižný elektrický vozík HELI CDD1530 radu J
Predám 6 mesačný , malo používaný Vysokozdvižný elektrický vozík HELI CDD1530 radu J , nosnosť 1500 kg , zdvih 3 m . Elektrický vysokozdvižný vozík HELI CDD1530J Je vybavený elektrickým zdvihom, pojazdom a opornými lyžinami s tandemovými kolesami. Vysokozdvižný vozík je vhodný pre občasné využitie, približne 3 - 4 prevádzky za deň to je cca 6 pracovných hodín. je vhodný na stohovanie, zaskladňovanie paliet do regálových systémov a možno ho využiť aj pre nakládku a vykládku áut. S jeho malým polomerom otáčania a veľmi presnú a ľahkou ovládateľnosťou je ideálna do úzkych skladových uličiek, kde je bezpečnejšie využiť tlačidlo korytnačka (- znižuje rýchlosť vozíka). Vysokozdvižný vozík CDD15J je vybavený vylepšeným vodeodolným mikrospínačom, ktorý je prispôsobený pre užívanie v chladných, vlhkých a prašných podmienkach. Oj je vybavená kvalitnou pneumatickou pružinou, ktorá zaisťuje pomalé vracaní do základnej polohy. Vysokozdvižný vozík možno u nás zakúpiť v niekoľkých variantoch výšky zdvihu: 3000 mm; Tieto vysokozdvižné elektrické vozíky disponujú nosnosťou 1500 kg. Používať by sa mali na spevnenom povrchu, napríklad v skladoch a manipulačných priestoroch. Z dôvodu, že oporné lyžiny sú stále na pevno na podlahe a vidlice sa zdvíhajú hore a dolu. Vozík má dve kvalitné gélové batérie a internú nabíjačku.
VZV Nissan 18
Predám spoľahlivý vysokozdvižný vozík VZV Nissan 18. Vozík má LED osvetlenie pre lepšiu orientáciu v tmavom prostredí. Plynová fľaša nie je súčasťou vozíka. Vozík má nízke prevádzkové rameno s nosnosťou cca 1300kg. Pneumatiky sú vzduchom plnené. Vozík je prerobený zo 6-kolesovej verzie na 4-kolesovú pre lepšiu manipuláciu. Rozšírovací kus na prednú nápravu je súčasťou vozíka aj s rozšírenými nástupnými blatníkmi. Vozík nedisponuje bočným posuvom. Vozík má namontované prídavné topenie. Vozík sa nachádza v Giraltovciach, stále je používaný v prevádzke. V prípade záujmu a viac info volajte
Plošinový vozík
Predám plošinový vozík,rozmer 100cm x 65cm,nová podlaha z OSB a farba,celkovo dobrý stav,platné do zmazania. plošinový vozík,ručný vozík,manipulačný vozík,paletak,paletovy vozík,nizkozdvizny
Prodáme nový elektrický paletový vozík na 1500 kg, záruka
Prodáme nový elektrický nízkozdvižný paletový vozík Heli DC 15 (poslední nejnovější model 2023) s nosností 1500 kg s plnou zárukou 24 měsíců, kdy v případě jakéhokoliv problému dorazí technik přímo k vám a stroj uvede zdarma do bezvadného stavu na počkání. Žádná povinnost zasílání stroje prodejci na vlastní náklady, jak to většinou praktikuje konkurence. Paleťák vyrábí jeden z největších světových výrobců manipulační techniky firma Heli. Součástí je moderní vyndávací kvalitní lithiová baterie o kapacitě 24 V / 30 Ah. Ukazatel stavu baterie se nachází na těle vozíku. Technologie lithiové baterie umožňuje nabíjet přímo ve vozíku nebo ji lze snadno vyjmout a nabíjet externě. Vozík má i postranní balanční kolečka a super ovladatelnost, elektrický pojezd i zdvih . Paletový elektrický nízkozdvižný vozík má malý poloměr otáčení a umožňuje manipulaci břemen a palet v úzkých prostorách i uvnitř nákladních automobilů. Šířka vidlic je 550 mm tedy na klasickou europaletu. Uvedená cena je bez DPH a v ceně je li-ion baterie i nabíječka a nová technická prohlídka s vylepenou známkou s roční platností. Původní prodejní cena byla 1330 €, nyní akční cena 1065 € bez DPH. Automatická nabíječka k paletovému vozíku je v ceně. DOPRAVA PO ČR A SK ZDARMA ! Možný i osobní odběr. Pro více info volejte denně Po - Ne, 8 - 18 hod. na tel: nebo můžete vozík přímo objednat zde: Cena platná pouze do vyprodání současných skladových zásob.
Sieťový kontajner gitterbox Mega-M 120x100x89 cm kovový skla
Skladací sieťový kontajner Mega-M 120x100x89 cm je vyrobený z pozinkovaného oceľového pletiva, ktoré poskytuje väčšiu pevnosť a nosnosť až 800 kg. Kovový kôš sa osvedčí v mnohých rôznych priemyselných odvetviach a sektoroch na prepravu a skladovanie tovaru v halách, skladoch, chladiarňach a na farmách. Pomocou košových kontajnerov môžeme rýchlo vytvoriť robustný kôš na menší tovar. Sieťový kontajner s dĺžkou 120 cm má na boku výklopnú klapku, ktorá uľahčuje vkladanie a vyberanie tovaru. Ďalšou výhodou je, že ho možno stohovať až po 4 na jednom stĺpiku, čo umožňuje využiť celý úložný priestor. Špecifikácie kovového koša: - Vonkajšie rozmery koša: 120x100x89 cm - Rozmery oka: 50 × 50 mm - Priemer drôtu: 5 mm - Nosnosť: 800 kg - Hmotnosť: 42 kg - Stohovanie 1+3 - Povrchová úprava: Pozinkovaný zinok - Skladacia konštrukcia s otvorom v stene na dlhšej strane Čistá cena: 113 EUR za kus. Skladacie drôtené koše sú robustné a odolné voči mechanickému poškodeniu. Sú vyrobené na použitie v uzavretých skladoch a vo vonkajšom prostredí. Sú vhodné na skladovanie a prepravu ovocia, ich sieťová konštrukcia umožňuje voľné prúdenie vzduchu a chráni pred nadmerným kazením výrobkov. Sieťové kontajnery sa používajú na skladovanie a uchovávanie strojových súčiastok a polotovarov v továrňach a dielňach. Pozinkovaná povrchová úprava kontajnera zvyšuje jeho odolnosť voči poveternostným podmienkam. * Pri väčších množstvách je možné dohodnúť ceny. * Možnosť prepravy po celej Európe. Umiestnenie: Chmielów/Tarnobrzeg, Poľsko
Vysokozdvižný vozík Jungheinrich EFG 425
Vysokozdvižný vozík Jungheinrich EFG 425 Vysokozdvižný vozík Jungheinrich je robustné a obratné zariadenie na náročné úlohy. Umožňuje efektívnu prepravu nákladu s hmotnosťou do 2500 kg do výšky 3100 mm. Elektrický pohon. Na vychystávanie objednávok, nakladanie a vykladanie tovaru. Vozík má platné kontroly UDT do konca 07.2023 Vysokozdvižný vozík bol servisovaný v spoločnosti Jungheinrich Poľsko. Špecifikácia vozíka: Výrobca: JUNGHEINRICH Stav výrobku Použitý Rok výroby 2013 Počet prevádzkových hodín 16940 Nosnosť [kg] 2500 Výška zdvihu [cm] 310 Stožiar Duplex Voľný zdvih Bez Čistá cena : 11865,00 EUR - Možnosť prepravy po celej Európe. - Lokalita: Chmielów/Tarnobrzeg, Poľsko