bazár, predaj, inzercia, predám

Rotary 8N24 Miyota co. Japan 21 jewels automat.

Kategória: Hodinky

Predám pekné spoľahlivé pánské hodinky Rotary 8N24 Miyota co.Japan 21jewels automat. Veľmi málo nosené.
Rotary 8N24 Miyota co. Japan 21 jewels automat.
Podobné inzeráty
Predám dámske hodinky 7
Predám dámske mechanické hodinky Cena za ks 15eu,pri kúpe všetky 70eu 1.Chaika 17 jewels 2.Slava 17 jewels 3.Luch 4.Chaika 17 jewels zl.remienok 5.Chaika 17 jewels zl.remienok 6.Zaria 17 jewels 7.Chaika prívesok
Rotary Rose Gold Cambridge Offset Gents
Dobrý deň, ponúkam na predaj kvalitné pánske náramkové hodinky Rotary. hodinky sú nové, nenosené (nevhodný darček). Cena nových je 230€. Ja Vám ich ponúkam za 100€. Case Width: 42mm Case Depth: 11.3mm Dial Colour: Slate Grey Sunray Crystal/ Glass Type: Domed Sapphire Case Material: Stainless Steel Rose Gold PVD Strap Type: Strap Strap Material: Genuine Leather Strap Colour: Black Clasp Type: Rotary Buckle Water Resistance: 50m Movement Type: Quartz Preferujem osobný odber v Nitre.
VINTAGE HODINKY SICURA AUTOMAT 25 JEWELS
Automatické hodinky Sicura (Breitling) automat 25 JEWELS v pěkném stavu, fungují perfektně.Originál kovový pásek. Caliber B 158. CENA PEVNÁ : 275,-euro + poštovné. Na e-Bayi . de se prodávají stejné ve srovnatelném stavu za 389 EURO + poštovné 19 EURO = CELKEM 409 EURO i s poštovným.
Predám hodinky Prim 17 jewels
Predám hodinky Prim 17 jewels Zachovalý pôvodný stav ,remienok Kovotex Trenčín.
Predám pokazené náramkové [mechanické] hodinky
Predám tieto pokazené hodinky (nejdú): SLAVA (17 jewels, USSR), PRIM (Quartz, tie sú na baterku), CHAIKA (17 jewels). Cena dohodou. Slava a Chaika by mali byť naťahovacie (mechanické), ale zaručiť to neviem, neotváral som ich. Inzerát je aktuálny, na SMS alebo dotazy o aktuálnosti neodpovedám. Preferujem osobný odber, poštou posielam až týždeň od zverejnenia inzerátu a iba v prípade platby dopredu na účet, k cene sa pripočíta poštovné podľa aktuálneho cenníka slovenskej pošty. Pokiaľ nedvíham telefón tak zavolajte neskôr, na prezváňanie nereagujem. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty - kliknite na "Všetky inzeráty a hodnotenie užívateľa".
CHAJKA 17 jewels
CHAJKA 17 jewels funkčné