bazár, predaj, inzercia, predám

ROVUS Window Magic - čistič na okná

Kategória: Ostatné drobné

Predám čistič okien značky Rovus - 3x použitý.

Skvelý pomocník na umývanie okien aj zrkadiel.
Jeden praktický nástroj pozostávajúci z rozprašovača, stierky (25,5 CM) s flexibilným "krkom" a vysávača použitej vody.

Obsah balenia:
- telo čističa (obsahuje nádobku na vodu, rozprašovač a zbernú nádobu na použitú vodu)
- stieracia lišta s ohybnou základňou
- odmerku na naliatie vody (saponátu) do nádobky rozprašovača
- obsahuje batérie (pripravený k okamžitému použitiu)
- pôvodná krabica
- návod na použitie

Pri rýchlom a serióznom jednaní som ochotný nechať za 15€.
ROVUS Window Magic - čistič na okná
Podobné inzeráty
ROVUS - Window magic
Ponúkam na predaj ROVUS Window Magic..čistič Výrobok slúži na čistenie okien, zrkadiel,obkladaciek,sprchovacích kútov.. tiež na každý rovný a neporozny povrch. Flexibilná hlavica a bezdrôtová prevádzka... Napájanie na 4aa batérie.. Možnosť použitia v interiéri aj exteriéri.. Vyrobok cisto novy ,nebol nikdy použitý je v pôvodnej krabici. Krabica je troch poškodená.. Pôvodná cena 49.9eur Cena na predaj 20eur Možný osobný odber v kosiciach..
Čistič okien Rovus
Novy kus Jedno zariadenie na všetko Čistič okien Rovus Window Magic je zariadenie 2 v 1. Okrem nádržky na špinavú vodu má vstavanú aj tú na čistiaci prostriedok. Na rozdiel od niektorých konkurenčných modelov tak môžete jednou rukou aplikovať čistiaci prostriedok a zároveň ho odsať.
Parný čistič Rovus Nano Nový
Predám parný čistič Rovus Nano ako nový, použitý bol iba 1x vyskúšaný. Dôvod predaja nevyužívam. Krabicu už nemám, ale je ako nový bez chyb. Mám aj náhradné návleky. Pošlem poštou alebo osobne. Cena je 40€ pripadne dohoda.
Robotický čistič okien Hobot 168
1 x použitý robotický čistič HOBOT-168 na diaľkové ovládanie. Je to robotický čistič okien,sprchovacích kútov,strešných okien,kuchynských liniek,sklenených zásten a skiel vybavený AI-technology, vďaka ktorej vypočítava dráhu čistenia, detekuje okraje a rámy čistených skiel, okien a automaticky vyčistí celý povrch skiel a okien. Výkonným prisávacím motorom sa prisáva na čistený povrch, drží na ňom a precízne ho čistí. Jednoducho umiestnite robotický čistič HOBOT-168 na čistený povrch skla, okna, zrkadla, výkladu, sklenených dvier vstavanej skrine a len ho zapnete jedným gombíkom. A Vaše okná budú žiarivo čisté a naleštené bez námahy. HOBOT-168 využíva unikátny systém pohybu, pri ktorom traverzuje po povrchu. Veľké utierky z mikrovlákna povrch perfektne čistí a zároveň leští.Pozri ako pracuje....pc : 280 eur
Parny cistic Xiaomi Deerma
Predam parny cistic / mop (Xiaomi) Deerma ZQ610 Cistic je len rozbaleny a vyskusany v stave noveho. Kompletne predajne balenie vratane krabice a prislusenstva. Kupovany v kamennej predajni s SR vratane takmer plnej 2 rocnej zaruky. Vďaka najnovšej technológii dokáže čistič uvoľniť prúd pary s teplotou 105 °C už za 20 sekúnd. Takúto vysokú účinnosť zabezpečuje dvojvrstvová rúrka kruhového ohrievača a hliníkový kotol. To všetko robí z Deerma ZQ610 skutočné potešenie pre vás v jej rýchlej a efektívnej prevádzke. Elegantný biely dizajn obsahuje výrazné červené prvky, okrem samotného tela zariadenia nechýba ani odnímateľný zásobník na vodu či pätica vymeniteľných hlavíc s rôznym zameraním. Balenie obsahuje aj tri rôzne teleskopické tyče, ktoré je možné uchytiť o bezpečnostnú západku. Ide o kratšiu a dlhšiu tyč, a tiež o ohybnú tyč s prispôsobiteľnou dĺžkou. Technické parametre: Model: ZQ610 Výkon: 1600 W Napätie: 220-240V~50-60Hz Veľkosti: 389 x 85 x 180 mm Kapacita nádrže na vodu: 230 ml Prevádzková teplota: Nad 150°C Čas zahrievania: 20 sekúnd Materiál: ABS Dĺžka kábla: 4 m Viac info mailom: turbiatko@
Parný čistič
Predam parný čistič od Rovus, 1x použitý - v podstate nový, pridám aj 2ks nových original návlekov na čistenie podlahy a 2 na koberce. Najlepšie osobný odber.