bazár, predaj, inzercia, predám

Rowenta CV 4312 F0 New moveling

Kategória: Fény, Kulmy

Predám tento fén, ktorý bol po zakúpení rozbalený, vyskúšaný a raz použitý. Je v originál obale aj s návodom a jednou násadkou.

Kontaktovať mailom prosím.
Rowenta CV 4312 F0 New moveling
Podobné inzeráty
Kulma rotačná Rowenta CF9540
Predám rotačný kulmofén Rowenta CF9540. Nový, nepoužitý, kupovaný 07.12.22. Dôvod predaja: nevhodný darček. Možnosť poslať aj na dobierku. Bližšie info:
KULMA s KEFOU "Rowenta"
Predám KULMU s KEFOU „Rowenta“ – fúkacia kulma zn. „ROWENTA for elite“. Gulatá kefa s priemerom 20 mm na úpravu stredne dlhých vlasov, 2 stupne výkonu, tlačidlo studeného vzduchu, funkcia Ionic – ionizácia pre hladšie a lesklejšie vlasy. Kulma je v peknom zachovalom stave, málo používaná.
Takmer nepoužitá žehlička na vlasy Rowenta SF1012F0
Predám ľahunkú žehličku na vlasy značky Rowenta. Viac informácií o výrobku: Pôvodná cena 26 EUR, predám v 100% stave (párkrát použitú) za 17 EUR. Kontaktujte ma prosím prostredníctvom e-mailu, telefónne číslo je fiktívne. Ďakujem!
Kulma na vlasy Rowenta
Predám túto kulmu na vlasy - Rowenta, kupovaná 2 mesiace dozadu a len raz odskúšaná. PC - 50€ aj s poštovným, predám za 40€ s poštovným. V prípade záujmu kontaktujte ma cez SMS pripadne email. Platba vopred na účet.
kulma rowenta sf5010f0 wet and dry pro
nerozbalena nepouzita (nevhodny darcek) v zaruke. martinjanicko(zavinac) iba mailom cislo je vymyslene.
Kulma na vlasy Rowenta
Vyskúšaná nová, bez krabice s rukavixou proti popáleniu. PROFESIONÁLNA KÓNICKÁ KULMA NA VLASY ROWENTA FOR ELITE KERATIN & SHINE CONICAL CF3242 S KÓNICKÝM TVAROM PRE PROFESIONÁLNE VYZERAJÚCI PRIRODZENÝ ÚČES, S KERATÍNOM PRE LESK, REGULÁCIOUÍ TEPLOTY, ČIERNA/RUŽOVÁ Kulma na vlasy s kónickým tvarom pre prirodzene vyzerajúce kučery a vlny Kulma na vlasy je vybavená termostatom pre ideálnu reguláciu teploty a precíznu voľbu druhu účesu 9 nastavení teploty (120–200 °C) podľa typu vlasov Starostlivý turmalínový povrch s keratínom pre podporu lesku a zdravia vlasov Táto kulma na vlasy ponúka mimoriadne bezpečné použitie vďaka automatickému vypnutiu po hodine nečinnosti Kábel otočný o 360° pre väčší komfort a ľahké použitie.