bazár, predaj, inzercia, predám

Rozkladacia sedačka s úložným priestorom

Kategória: Sedacie súpravy

Rozkladacia sedačka s úložným priestorom. Info: .
Rozkladacia sedačka s úložným priestorom
Podobné inzeráty
Rozkladacia sedacka s uloznym priestorom
Predám úplne novú sedaciu súpravu, doručili mi žiaľ zlú farbu. Rozmery na fotke. Sedačka je rozkladacia s úložným priestorom. Pri rýchlom jednaní výhodná cena dohodou možná.
Rozkladacia sedačka v tvare U s úložným priestorom
Rozkladacia sedačka v tvare U s úložným priestorom, nová, nepoužívaná. .
Rozkladacia rohová sedačka
Čierna rohová sedačka - rozkladacia, s úložným priestorom (vidno na fotke z internetu). Chrbtové opierky sú polohovateľné. Sedačka je ako nová, bez jedinej chybičky, bola používaná necelý rok. Pôvodná cena 1000€. Rozmery udávané výrobcom (šírka, výška, hĺbka): 280 x 90 x 205 cm Osobný odber Nové Zámky. Prosím kontaktovať len pri vážnom záujme!
Sedacia súprava Šípoš - Milénium Hammer
Predám koženú sedaciu súpravu Šípoš - Milénium Hammer, béžovej farby, 3-sedačka rozkladateľná na lôžko (193x144cm) vo veľkosti 240x94, 2-sedačka s úložným priestorom vo veľkosti 152x94cm, taburetka s úložným priestorom vo veľkosti 98x83. Výška operadla 90cm, výška podrúčok 60cm, výška sedenia 40cm, hĺbka sedenia 60cm. K sedačke sú dva ozdobné vankúše a dve hlavové opierky. 3-sedačka má poškodenia - viď foto, ktore sa daju opravit, 2-sedacka a taburetka su ako nove. Banská Bystrica. Cena 750,- Eur. Je možné predať jednotlivé kusy zvlášť. Na cene sa vieme dohodnúť pri rýchlom jednaní. Povodna cena 3450 Eur
Sedacia súprava
SEGORIA LUX, štýlová kráska, ktorá svojím pohodlím pokojne nahradí piesočné pláže, relax pod palmami či potápanie sa v čírom mori. Rovnaký vzrušujúci pocit zažijete, ak sa posadíte na túto sedaciu súpravu. Vypnite myseľ a začnite relaxovať. Predstavujeme vám ultramodernú sedaciu súpravu SEGORIA LUX, ktorá je tou správnou voľbou. Príťažlivou ju robí aj celočalúnené prevedenie, preto ju bez obáv môžete umiestniť aj do priestoru. Eleganciu jej dodáva kvalitná látka Savana v sivej farbe. Sedacia súprava prichádza v univerzálnom prevedení, môžete si ju zmontovať s rohom na pravej alebo ľavej strane. Zdvihnuté, či sklopené. Nastavte si ich podľa chuti. Polohovacie opierky hlavy sú slasťou pre vaše stuhnuté svaly. 5 opierok hlavy je polohovacích. Viete si ich nastaviť a zaistiť až v šiestich stupňoch. Segoria disponuje aj úložným priestorom. Je rozkladacia, pohodlne sa na nej vyspia dvaja ľudia. Plocha na spanie dosahuje rozmerov 200x130 cm. SEGORIA - vaša vlastná dovolenková destinácia, dajte sa ňou rozmaznávať. Materiál: látka savana 05 Oderuodolnosť textílie podľa testu Martindale: 80 000 oderov Farba: sivá Rozmery (ŠxHxV): 334x264x80 cm Výška sedačky so zdvihnutými opierkami: 97 cm Rozmery opierky na ruky (ŠxV): 35x51 cm Výška opierky na chrbát: 32 cm Výška opierky na hlavu: 27 cm Výška nožičky: 4 cm Rozkladacia Plocha na spanie (ŠxD): 200x130 cm Výška sedu: 43 cm Hĺbka sedu: 56 cm Celočalúnená Univerzálne prevedenie S úložným priestorom 5 polohovacích opierok hlavy 6 stupňové polohovanie opierok Pružinová výplň sedacej časti Dodávaná v demonte
Rohová rozkladacia sedačka
Predam Rohovú sedačku - rozkladacia s úložným priestorom vo vnútri. Širka 245 cm Farba: svetlá šedá Sedacka bola kupovana v Mobelixe, je uplne nová, nerozbalená, v 100 % stave. Kupovaná za akciovu cenu 599,- € Predam za 529,- € Miesto vyzdvihnutia: Bratislava, Dúbravka Dôvod predaja: nespravne zamerany priestor, chyba mi par cm v obyvacke.