bazár, predaj, inzercia, predám

Rozkladacie kreslo Hello Kitty

Kategória: Hračky

Predám rozkladacie kreslo Hello Kitty.
Rozkladacie kreslo Hello Kitty
Podobné inzeráty
LEGO Duplo - veľká ZOO a Hello Kitty - zmrzlináreň, stajňa
Predám krásnu zbierku LEGO Duplo - Veľká ZOO + zvieratká z farmy, Hello Kitty zmrzlinový stánok a Hello Kitty stajňa a kone. Všetko uskladnené vo veselom veľkom boxe, exkluzívna zbierka, nechýbajú žiadne dieliky. Len osobný odber z dôvodu väčších rozmerov a váhy.
Interaktívne mega puzzle HELLO KITTY
Predám veľké (mega) interaktívne puzzle - HELLO KITTY. Značka: Clementoni. Vhodné pre deti od 3 rokov. Celková veľkosť postavaného puzzle: 67,5 cm x 98 cm. Figúrka Hello Kitty je k tomu a pri priložení na jednotlivé časti puzzle vydáva zvuky. Hra je vhodná aj ako vianočný darček. Osobný odber je možný v Rosine pri ZA alebo pošlem aj na dobierku.
Mega Bloks Hello Kitty výletná loď
Predám stavebnicu Mega Bloks Hello Kitty Výletná loď. Obsahuje viac okolo 500 dielcov. Krabica, návod. Stavebnica je kompatibilná s LEGom. Niekoľko dielcov chýba, ale dá sa to postaviť ako na fotke a je to zohľadnené v cene. Pôvodná cena 49€. Osobný odber Senec, Bratislava po dohode pošlem rozložené na dobierku (+poštovné).
Interaktívne puzzle Hello Kitty  XXL
Predám veľké XXL puzzle pre detičky od 3 rokov,ako nové, vhodné aj ako darček. Puzzle zamerané na rozlišovanie geometrických tvarov a farieb, jedna dielik veľkosti 16x16cm do malých detských rúčok úplne super, celý poskladaný obrázok má veľkosť 67x97cm, figúrka Hello Kitty je vysoká 9cm, na baterku, po pritlačení na obrázok vydávala zvuk. Treba vymeniť baterky.
Rakety Hello Kitty
Rakety Hello Kitty v top stave
Predám hojdačku Hello Kitty
Predám hojdačku Hello Kitty /3v1/zánovná Použitá 2x / cena 9Eur + zdarma stupienok pre menšie detičky k umyvadlu