bazár, predaj, inzercia, predám

Rôzne druhy servítok

Kategória: Umelecké predmety

Predám cca 500ks servítok.
Cena 30€ aj s dopravou :)
Potrebné je ale zaplatiť vopred na účet , kvôli zlým skúsenostiam s podvodníkmi alebo osobný odber, Smižany(SNV)
Rôzne druhy servítok
Podobné inzeráty
Svadobná výzdoba
Ponúkam na predaj komplet svadobnú výzdobu ktorú tvorí: výzdoba na auto, 14 ks sklenených mís+ plávajúce sviečky, 14 ks sklenených váz+ kvety, ikebana na hlavný stôl, ozdoby do šifónov na stoličky, možnosť výberu z 3 druhov servítok po max 120 ks, výzdoba na hlavnú stenu za mladomanželmi, a plus svietniky, košíky na wc, tabulky, a materiál na stoly 2 stuhy jedna svetlo modrá hrubá, a tenká kvetovaná ďalej výzdoba na dvere a iné maličkosti...cenu je možné dohodnúť ????
Predám čarovný čajový stolík 49cm. Živicová technika.
Predám dekoračný čajový stolík priemeru 49cm a výšky 51cm. Rôzne druhy obrazov a doplnkov z liateho netoxického epoxidu. Použitý prírodný krištáľ, krištáľové drúzy, rôzne druhy minerálov a dekoratívny materiál. Všetko podľa druhu daného diela. Mnohé minerály a kamene očisťujú priestor a pôsobia blahodarne na ich pozorovateľa. Bližšie informácie : alebo v správe.
rôzne valašky
Ponúkam rôzne druhý a veľkosti valašiek.
Predaj EpoxyArt, New South Wales, Australia_53x63cm 2x
Predám obrazy s morskou tematikou, prírodnými minerálmi ako GeodeArt či rôzne úžitkové predmety z liateho netoxického epoxidu. Použité sú prírodné mušle, piesok, hviezdice, mach ako imitácia vegetácie, rôzne druhy minerálov a dekoratívneho materiálu. Všetko podľa druhu daného diela. Bližšie informácie : alebo v správe.
Drevené obrazy - morska lod a druhy zelene dvere
Predám dve nové drevené obrazy. Ešte zabalené. Rozmery obrazu sú 30x40 cm. Jeden je štýlový s zelene dvere a druhý štýlový zobrazuje loď na mori. Cena je za 1ks
Ručne maľovaný obraz - zátišie
Ručne maľované obrazy zátiší s knihami a čajmi. Jedná sa o sériu 9tich olejomalieb na plátno vo veľkostiach 70 x 50 cm a niektoré 40 x 30 cm. Olejomaľby sú vytvorené vysokokvalitnými farbami na plátno natiahnuté na drevenom ráme. Maľované sú aj okraje plátna preto nie je nutnosť obrazy rámovať. veľkosti a ceny obrazov: prvý stĺpec 1. 40 x 50 cm - 190 eur 2. 50 x 70 cm - predaný, cena záleží od veľkosti, ktorú by ste chceli 3. 30 x 40 cm - predaný, cena záleží od veľkosti ktorú by ste chceli, 4. 70 x 50 cm - predaný, cena záleží od veľkosti ktorú by ste chceli, 5. 30 x 40 cm - predaný, cena záleží od veľkosti ktorú by ste chceli, Druhý stĺpec 6. 50 x 70 cm - predaný, cena záleží od veľkosti ktorú by ste chceli, 7. 50 x 70 cm - predaný, cena záleží od veľkosti ktorú by ste chceli, Druhý stĺpec 8. 50 x 70 cm - predaný, cena záleží od veľkosti ktorú by ste chceli, 9. 50 x 70 cm - 70 eur