bazár, predaj, inzercia, predám

Rozne hračky na zahradu

Kategória: Chodítka a hopsadlá

Predam rozne hracky na zahradu ( odrazadla,traktoriky, auticka na baterku...) za symbolicke ceny. Urcite sa dohodneme. Treba prist vyskusat a zobrat.
Zeleny traktor, odrazadla, bicykel predane
Rozne hračky na zahradu
Podobné inzeráty
Predam kocku na hranie/ choditko
Medveď vo forme univerzálneho detského chodítka je pripravené sprevádzať deti, keď sa učia chodiť a objavovať svet. Prináša veľa zábavy v podobe vkladania, tlačenia a otáčania rôznych drevených prvkov. Vnútorný úložný priestor ako aj gumené kolesá robia toto chodítko praktickým spoločníkom na hranie. Deti sa môžu učiť chodiť a zároveň si hrať, maľovať alebo poznávať čísla. Nemecká značka Small Foot je zameraná na predaj kvalitných drevených hračiek od roku 1996. Všetky drevené hračky značky Small Foot majú označenie CE a sú vyrábané podľa európskej normy pre bezpečnosť hračiek EN 71. Použité farby sú špeciálne vyvinuté pre drevené hračky a sú odolné aj proti slinám detí. Drevo, ktoré sa používa pre tieto hračky, väčšinou pochádza z lesníckych spoločností zapojených do zalesňovania. To ponúka všetkým zákazníkom možnosť prispieť k zachovaniu prirodzene rastúcich lesov. Hračky Small Foot robia deťom radosť od útleho veku, rozvíjajú ich hmatové a zmyslové schopnosti.
BRIGHT STARTS AKTÍVNE CENTRUM 2V1
Predám aktívne centrum 2v1- hopsadlo a stolík na hranie. Je po jednom dieťati a vo veľmi dobrom stave. Cena je 50€. Možnosť dovozu v rámci Žiliny. Vlastnosti: - dizajn 2v1: ako dieťa rastie premeníte skákadlo na aktívny hrací stolík - skákadlo s aktivitami pre najmenšie deti - získajte roky používania premenou skákadla na stolík s aktivitami pre staršie detičky - úložný priestor na hračky, ktorý pomáha udržiavať obľúbené hračky vášho batoľa na dosah - podložka pod nohy Grow-with-me sa prispôsobí do troch výšok - 7 hračiek s motívom rybníka: hudobná žaba so svietiacimi leknami, otáčajúca sa vážka, otáčajúca sa ryba s korálkami, zrkadlo na sebapoznávanie umiestnené ako ulita slimáka s prevliekacími korálkami, točiace sa lienky a hračka v tvare stromčeka - podporuje rozvoj motorických schopností od 6 mesiacov - ľahko sa čistí pomocou vlhkej utierky a sedadlo a sieťku na hračky operiete v práčke - vhodné od 6 mesiacov - nosnosť do 11 kg - rozmery výrobku: 87,88 x 87,88 x 48,01 cm Poprosím iba osobný odber!
Chodítko FISHER-PRICE
Používané cca 6 mesiacov POPIS Obojsmerné inteligentné chodítko Fisher-Price je interaktívna vzdelávacia hračka, ktorá sa vyvíja s bábätkom od sedenia, cez státie až po prvé kroky – nech idete kamkoľvek. Táto pomôcka na chodenie s motívom auta umožňuje tým najmenším tlačiť ju z dvoch smerov a vďaka kolieskam so super regulátorom rýchlosti (Steady Speed) nebude problém ani prekročenie rýchlosti, bude možné zachovať bezpečné tempo. Na oboch stranách pomôcky sú super hračky, interaktívna palubná doska a volant inšpirujú k zábavným dobrodružstvám. Pomocou technológie inteligentných úrovní možno hru prispôsobiť vývoju tých najmenších, môže pomôcť pri výučbe abecedy, protikladov a počítania, zatiaľ čo malí vodiči rastú a jazdia. Tento vlak má navyše medzinárodné zákonné práva, pomocou tlačidla zemegule si môžete vybrať medzi poľským, maďarským, českým, slovenským alebo anglickým jazykom. Vlastnosti Doporučený vek (mesiace) 6-36 Veková skupina: bábätko, malé dieťa Materiál: plast Vybavenie doplňovacie formičkové hračky , hrací pult, otočné, posúvateľné hračky Obsluha: na batériu (3 x 1,5 V AA LR6) Obsahuje baterky: nie Rozpráva: Anglicky, česky, Maďarsky, Po slovensky, poľsky V rôznych vývojových etapách dieťaťa sa rozširuje o ďalšie funkcie.
Stokke Steps Bouncer > detské lehátko
Zdravim, predam detske lehatko v top stave. Kupované ako nove v predajni Brendon BA. Babo hojdate vy alebo sa moze pohojdat aj same ked kope nozickami. Oblacikova podlozka je vyberatelna, takze ked babo podrastie, tak stale bude mat dost miesta. Lezadlo je velmi pohodlne, nenici dietatku chrbatik svojim tvarom. Bolo kupovane po odporucani fyzioterapeutom. Zaroven je velmi prakticke, ak casto cestujete. Jednym klikom sa zlozi a zaberie len par cm. K lehatku je aj drziak na hracky, ktory viete dat z oboch stran. Drziak je v idealnej vyske, aby dieta na hracky neskulilo.
Chodítko a ine.
Predam choditko. Kolieska sa daju v pripade potreby zabrzdit. Da sa použit neskor ako vozik na hračky. Pridam 2 nove hračky. Prosim pisat na email. Cislo je vymyslene
Hojdacie kresielko Tiny Love
Predam nase oblubene hojdacie kresielko znacky Tiny love, moje deticky mali rozne kresielka, ale nakoniec toto bolo pre nas TOP. Kombinuje dva smery hojdania - do strany aj hore a dole. Lehatko sa jemne a prirozene hojda vdaka pohybom dietata alebo ho mozete jemne hojdat rukou. Na odnimatelnom ramene su zavesene hracky v podobe roztomilych hraciek. Babatko trenuje motoriku. Su v takej vyske, ze ich pekne chyti, lebo niektore kresielka taku moznost zial nemali. Hudobny box ponuka 19 melodii v celkovej dlzke 25 minut aj s moznostou jemneho vibrovania. Bezpečnostné pásy zaručujú bezpečné pripevnenie dieťaťa v lehátku. Sedacie podložku možné prať v práčke. Vhodné pre deti od narodenia do 9kg. Nakupna cena bola okolo 120€. Je plne funkcne, akurat ma jednu malu dierku na potahu, ale nebrani to pouzivaniu a dierka je stale rovnaka aj po pouzivani. Preferujem osobny odber Svaty jur, popripade po dohode Bratislava.