bazár, predaj, inzercia, predám

rôzne narex

Kategória: Ostatné

narex nože
kladka
rôzne narex
Podobné inzeráty
Prevodovka z pily narex
Predam prevodovku z priamociarej pily zn. Narex. Neviem presne na aky ucel sluzila.Rotacny pohyb sa meni v prevodovke na translacny. Prevodovka je komplet vycistena. Kvalitne prevedenie. K prevodovke je cca 6 listov. Vhodna napriklad na vyrobu malej obrazacky. Zariadenie je funkcne.
Vrtacka NAREX EC 513 D plus priklep
Predam vrtacku NAREX EC 513 D plus priklep v plne funkcnom stave.Poloha rychlosti 1,2.Cena 40eur.Volat,nie sms.
Pílový kotúč na drevo Narex Pilana
Predám nepoužitý pílový kotúč na drevo Narex Pilana, rozmer 200*1,6*25 mm.
Priama brúska Narex
Predám novú priamu brúsku Narex aj s kľúčmi.
Vrtáky Narex
Predám vrtáky do betónu zn. Narex, veľkosť 20x380 mm 30x380 mm Cena za kus 18 eur. Pri odber všetkých cena 90 eur. Pošlem aj poštou.
Zváracie horáky Abimig Abicor Binzel,brúska NAREX
Zváracie horáky Abimig Abicor Binzel,brúska NAREX 1. Zvárací horák Abimig AT255 LW/3m 70 € 2. Zvárací horák MIG Binzel RAB 240 D 3 m 150€ 3. Zvárací horák Abimig AT255 LW/3m Abicor Binzel 100 € Všetko je nové. NAREÚčinná koncepcia ventilácie s optimalizovaným prúdom vzduchu pre dokonalé chladenie motora. Patentované riešenie prevodovej skrine z hliníkovej zliatiny so špeciálne navrhnutými prieduchmi a vzduchovodnou vložkou zvyšuje prietok chladiaceho vzduchu strojom. Špeciálny mazací adhezívny tuk ponúka vynikajúcu ochranu proti opotrebeniu v širokom rozsahu prevádzkových teplôt, čím výrazne predlžuje životnosť prevodov. Predĺžená životnosť motora vďaka XP ochrannej mriežke na vinutí rotora a chránenému vinutiu na statorovom zväzku epoxidovou živicou, navyše doplnená o silikónový ochranný kryt konektorov. Ideálne a bezpečné držanie v pracovnej polohe vďaka protišmykovej pogumovanej časti kapoty a odpruženému prídavnému držadlu. Kompaktné rozmery a nízka hmotnosť stroja zlepšujú nasadenie v horšie prístupných miestach. Multifunkčná digitálna elektronika ponúka rad ochranných a bezpečnostných prvkov. Obmedzenie rozbehového prúdu – pre šetrné uvedenie stroja do prevádzky a pozvoľný nábeh do pracovných otáčok. Tepelná ochrana – monitoruje prevádzkovú teplotu a chráni motor pred prehriatím. Prúdová ochrana – chráni stroj proti spáleniu a obsluhu pred poranením pri zablokovaní nástroja do materiálu. Ochrana proti opätovnému zapnutiu – chráni bezpečie obsluhy pred nekontrolovateľným spustením stroja v prípade prerušenia dodávky elektrického prúdu. Konštantná elektronika – konštantné pracovné otáčky pri zaťažení pre maximálny brúsny výkon. Aretácia vretena – jednoduchá a rýchla výmena kotúča iba jedným kľúčom. Samoodpojiteľné uhlíky zabraňujú poškodeniu rotora, po opotrebení uhlíka príde k jeho automatickému odpojeniu. brúska 110€ pôvodná cena 170 € pozrite moje inzeráty