bazár, predaj, inzercia, predám

Rozostavaná novostavba s Tepelným čerpadlom a Fotovoltikou

Kategória: Domy

EFEKT reality Vám ponúka už rozostavanú novostavbu nízkoenergetického rodinného domu s Tepelným čerpadlom a Fotovoltaikou (s 3kW BATÉRIAMI ) nachádzajúceho sa v novovytvorenej lokalite ,, Za dvorom “ v blízkosti krajského mesta Prešov obec Župčany a je výbornou alternatívou z hľadiska dostupnosti aj pre klientov z vzdialenejších lokalít ako napr. Košíc, ktorí hľadajú svoj vysnívaný domček.
Cesta z Košíc do Župčan po novom dialničnom obchvate trvá 30 minút.
Ďalšou nesmiernou výhodou lokality je napojenie domu na všetky inžinierske siete: elektrina, obecná kanalizácia a vodovod.
K pozemkom bude viesť asfaltová príjazdová cesta ohraničená obrubníkmi a taktiež verejným osvetlením. V obci je kompletná občianska vybavenosť ako škôlka, škola, potraviny, park, pizzeria a pod.

Túto rozostavanú stavbu domu je možné ihňeď zapísať do katastra a schváliť kúpu nehnuteľnosťi v banke formou úveru .
Jedná sa o 4-Izbovú novostavbu rodinného domu o rozlohe 100 m2 postaveného na pozemku o rozlohe 525 m2.
Dispozícia domu: zádverie, obývacia izba spojená s kuchyňou a špajzou, 2 x izba, spálňa, technická miestnosť + WC, kúpelňa + WC a terasa.
Dom je postavený z kalibrovanej pálenej tehly, plastové okná od firmy RI okná CZ, vchodové dvere, rozvody – voda, kanál, elektrina, kotol na uhrev vody, 2 x WC podomietkový systém GEBERIT, interiérové striekané sadrové stierky, hygienická biela maľovka, podlahové vodovodné kúrenie, betónový poter, vypínače na svetlenie a zásuvky na spotrebiče strednej triedy, zateplenie polystyrénom + silikónová fasáda – podľa vlastného výberu, strecha od firmy Mediteran, predpríprava na krb a bonus Tepelné čerpadlo s Fotovoltaikou a 3 kW Batériami (na na uloženie vyrobenej Elektrickej energie) na ohrev vody a podlahové kúrenie, ktoré zabezpečuje veľkú úsporu energetických nákladov a dom bude spĺňať ENERGETICKÝ CERTIFIKÁT A0 .

Samozrejmosťou je súčinnosť a vybavenie kolaudácie domu.
Naša stavebná firma má viac ako 30 ročné skúsenosti v danom obore a máme všetký odborné – technické znalosti .
Termín ukončenia výstavby je približne 6 – 7 mesiacov od podpísania zmluvy o dielo a zaplatenia zálohy – v závislosti od počasia.
Predajná cena domu je fixná a garantujeme ju po celú dobu ukončenia výstavby, nebude sa meniť ani pri zvýšení cien stavebných materiálov.
V dome nebude dokončených 5-tich vecí a to:
– Interiérové dvere a zárubne
– plávajúca podlaha
– dlažba a obklady
– sanita a kuchynská linka.
V prípade záujmu si viete vybrať materiály na dokončenie u naších obchodných partnerov
za veľkoobchodné zľavy. Na práce s dokončením týchto 5-tich vecí, môžeme poskytnúť naších pracovníkov.
Zabezpečíme Vám financovanie nehnuteľnosti cez hypotekárny úver na postupné financovanie priamo naším certifikovaným finančným špecialistom.

VIDEO: VIRTUÁLNA PREHLIADKA:
Rozostavaná novostavba  s Tepelným čerpadlom a Fotovoltikou
Podobné inzeráty
4-izb. HOLODOM, 500m2, Cestice, iba 15min od OPTIMA
Ponúkame Vám na predaj v exkluzívnom zastúpení peknú tehlovú novostavbu moderného bungalovu nová tichá časť obce Cestice mimo hlavného cestného ťahu. IBA 15minút od OPTIMA Košice S TEPELNÝM ČERPADLOM + FOTOVOLTAIKA Výmera pozemku : 500m2 Miery pozemku : 20m šírka x 25m dĺžka Zastavaná plocha : 185m2 Úžitková plocha : 101m2 Teraska: 20m2 Stavebným materiálom je klasická tehla Leier, obvodové múry 30cm. Celoplášťové zateplenie polystyrén 20cm, styrodur na sokli. Strecha drevené trámová, strešná škridla betónová Terran vo farbe antracit. Okenné a dverové výplne izolačné 3-sklo slovenskej firmy Rakystav. Interiérové omietky sadrové, vonkajšia silikónová. Komínový systém na krb Túma, vykurovanie podlahové teplovodné tepelným čerpadlom umiestneným v technickej miestnosti so zásobníkom TÚV. Na strešnom plášti budú umiestnené fotovoltaické panely, mesačné náklady na prevádzku domu budú do 50,-Eur. IS: vlastná studňa (vodovod je natiahnutý 50m od pozemku a čaká sa na dostavbu ďaľších domčekov), žumpa, optika Súčasťou predaja je aj oplotenie z troch strán pozinkovaným oplastovaným pletivom. Jeho výstavba je realizovaná v najvyššej kvalite, Pekná tehlová novostavba moderného bungalovu s tepelným čerpadlom, fotovoltaikou, A0. Interiérové omietky sadrové, vonkajšia silikónová. Štádium predaja je Holodom, k finálnemu ukončeniu bude potrebné osadiť dvere a zárubne, zriaďovacie predmety v kúpelní a wc, sanitu, obklady, dlažby a podlahy. V prípade záujmu možnosť ukončenia aj Na kľúč za doplatok 20.000, v prípade nezáujmu o fotovoltaiku je možná dohoda na cene po jej odpočítaní. Ukončenie stavby – HOLODOM: Marec 2023 Bungalov je v novej časti obce Cestice, s dojazdom do Košíc do 12min. Celý dom je slnečný v tichej a novej lokalite, s dokonalým panoramatickým výhľadom, ide tak o kľudnú ulicu, vhodnú aj pre rodinu s deťmi, poprípade ľudí, ktorí hľadajú kľudné a nikým nerušené bývanie. Cestice sú je mladá rozvíjajúca sa obec a bez neprispôsobivých občanov. Cena : 245.000,-EUR HOLODOM s tepelným čerpadlom, zásobníkom TÚV, (fotovoltaika + 10.000,-€) Cena: 285.000,- EUR Na kľúč bez kuchynskej linky V cene Holodomu je aj vybetónová teraska. Informácie Vám poskytne: Mgr. Libor Soták, .
IHNEĎ VOĽNÝ; Novostavba 4izb. Rodinného domu v nadštandarde
Ponúkame na predaj novostavbu moderného 4 izbového rodinného domu – typu bungalov v Topoľnici v novovybudovanej lokalite v časti Paľovce. Rodinný dom sa predáva v nadštandarde s tepelným čerpadlom v cene. Kolaudácia rodinného domu prebehla 11/2022. Energetický certifikát domu je A0. VÝMERY: Rovinatý pozemok: 422m2 Úžitková plocha domu: 88,08m2 + terasa 17m2 Zastavaná plocha domu: cca 145m2 DISPOZIČNE RIEŠENIE : vstupná chodba, kuchyňa s jedálňou + prepojenie s obývacou izbou a východom na terasu, tri samostatné izby, kúpeľňa so sprchovým kútom a vaňou a samostatná toaleta, technická miestnosť Ide o veľmi kvalitnú murovanú stavbu samostatne stojaceho domu tehlovej konštrukcie,  ktorý má čiastočne pochôdznu povalu. Na pozemku sa nachádzajú IS: voda, elektrina, kanalizácia + optika. Podlahové kúrenie je teplovodné vykurované úsporným tepelným čerpadlom. Dom má prípravu na alarm a videovrátnika. V cene rodinného domu je nová sanita, podlahy, zárubne, dvere, kuchyňa na mieru so vstavanými spotrebičmi, vstavané skrine, sedacia súprava. Pozemkové úpravy: terasa, tri parkovacie miesta, oplotenie bariérovým plotom). Vykurovanie je riešené tepelným čerpadlom (úsporné podlahové teplovodné kúrenie) Výhody: kvalitná poctivo vymurovaná novostavba, energetický certifikát A0, výborný pôdorys, slnečný pozemok, tiché prostredie, Obec Topoľnica ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a príjemné prostredie ideálne na bývanie pre rodiny s deťmi. V cene je zahrnutý kompletný právny, notársky servis a poplatok za vklad kúpnej zmluvy do katastra. Rodinný dom je možné kúpiť na hypotekárny úver.
Nadštandardná novostavba s garážou-pri RED OAK golf Lužianky
Na predaj moderný 4 izbový dom s prekrytou terasou, s garážou, s tepelným čerpadlom Dom postavený v malej slepej uličke, rovnakej architektúry, rovnakých materiálov. Domy vytvoria novú veľmi peknú vzdušnú ulicu s predzáhradkami. Takto vystavané, dizajnom jednotná ulica sú u nás zatiaľ výnimkou. rovinatý pozemok 900 m2, celková zastavaná plocha domu: 216m2 Novostavba typu bungalov, bude dokončená v štádiu štandard: dokončené exteriérové chodníky, vonkajšia terasa, oplotenie z 3 strán, predná strana oplotenie so vstupnou bránou na pozemok a do domu, úprava terénu interiér: dlažba v kúpeľni, vo WC, a garáži, ostatné priestory: plávajúca podlaha v kúpeľni a vo WC sanita, dvere s obložkami Dom s modernou technológiou na vykurovanie domu - tepelným čerpadlom, kde predpokladané mesačné náklady na vykurovanie domu sú 120 EUR mesačne. Dispozícia domu: 4 izbový dom s garážou, technickou miestnosťou, s komorou s prekrytou terasou: zádverie: 16,24m2 chodba: 6,67m2 obývacia izba : 49,49 m2 komora:5,40m2 garáž: 22,35m2 detská izba: 12,27m2 detská izba: 14,05m2 spálňa: 14,50m2 kúpeľňa: 7,80m2 wc:1,83m2 techn. miestnosť:2m2 terasa: 26,05m2 Základné technické parametre: Obvodové múry domu sú postavené z tehly Porotherm, vnútorné priečky sú tehla. Zateplenie 20cm polystyrén. Základová doska je zaizolovaná hydroizoláciou Sikkaton, po obvode ju izoluje IPA. Strecha je z betónovej krytiny Terran, izolovaná izoláciou Rockwool. Domy majú fasádu z omietky v kombinácii s obkladom. Interiér má vnútorné sadrové omietky s bielym náterom. Stropy sú zo sadrokartónu. Okná sú plastové, 6 komorové s izolačným troj-sklom s predprípravou na vonkajšie elektrické žalúzie. Vstupné dvere sú plastové. V dome bude nainštalované podlahové kúrenie s tepelným čerpadlom. V obývačke je predpríprava pre krb s komínovým systémom Leier. V kuchyni je prípojka pre pripojenie indukčnej varnej dosky. RD má predprípravu na inštaláciu alarmu a klimatizácie. Podkrovie - možnosť využiť cca 50m² podkrovného priestoru ako odkladací priestor. Interiér domu: WC a kúpeľňa s obkladmi a základnou sanitou, interiérové dvere, podlaha, steny so stierkou a vymaľované. Pozemok je z troch strán oplotený betónovými panelmi. K domu vedie chodník zo zámkovej dlažby, ktorý pokračuje okolo celého domu. Plocha pre parkovanie pred domom je tiež zo zámkovej dlažby. Na terase za domom je mrazuvzdorná dlažba. Brána ktorá ohraničuje vstup na pozemok je na úrovni domu s predprípravou na elektrické otváranie. Kompletne vybudovaná infraštruktúra – asfaltové cesty, chodníky, verejné osvetlenie, kanalizácia, ku každému domu je prípojka na optické pripojenie internetu, prípojky, vody, elektriny a plynu. Každý dom má bleskozvod. CENA domu zahŕňa dokončený interiér domu, dokončený exteriér domu vrátane chodníkov, vonkajšej brány, oplotenia pozemku, osadenia brány, teré
ZNÍŽENÁ CENA  NA PREDAJ NOVOSTAVBU RODINNÉHO DOMU/HRUBÁ STAV
*****KOLLÁR REALITY s.r.o.***** Vám Ponúka na predaj novostavbu rodinného domu v obci SOKOLOVCE v novovybudovanej lokalite. Dom je v štádiu hrubá stavba hermeticky uzavretá. K domu patrí aj rozostavaná garáž vedľa domu. Dom sa skladá z 4 obytných miestností. Pôdorys a celý projekt je k nahliadnutiu. Pripravený pre nového majiteľa aj postúpením práv stavebníka.  Projekt:  - k domu je kompletná projektová dokumentácia vytvorená firmou  - schválené stavebné povolenia na RD+ garáž platné na 3 roky od vydania do 2025 - výkaz výmer k stavbe Rodinný dom/NOVOSTAVBA  - začiatok výstavby 2022  - hermeticky uzavretá stavba  - samostatne stojaci dom o rozlohe 104 m2 - strecha: sedlová  - nové plastové okná značka je SALAMANDER 3 sklo  - odhadované nízke mesačné náklady nakoľko dom je v kombinácií aj tepelným čerpadlom - dispozícia podľa pôdorysu Pozemok: - rozloha 648 m2 - rovinatý - IS: voda, elektrina, odpad riešený žumpou - v zastavanej časti obce v novovybudovanej lokalite - terasa k domu - Rozostavaná Garáž  Cena: 125 000,- EUR  Viac informácií Vám radi poskytneme.  - Vieme Vám dodať overenú firmu na dokončenie stavby na kľúč podľa vaších predstáv - Vieme Vám dodať vizualizáciu podľa vaších predstáv aby ste si vedeli predstaviť ako má vyzerať Váš domček po dokončení  Nehnuteľnosť je v novoznikajúcej lokalite. Neváhajte si dohodnúť obhliadku. Tešíme sa na Vás.  V cene je zahrnutá provízia realitnej kancelárie a kompletný právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, poplatky za vklad do katastra, poplatky u notára. Naša realitná kancelária ponúka bezplatnú možnosť zabezpečenia najvýhodnejšieho financovania nehnuteľnosti cez všetky banky na Slovensku. KONTAKT: Martin Kollár    martinkollar@
PREDÁM 4-izb.BUNGALOV kompletne dokončený,tep.čerpadlo,Nižná
Ponúkame vám na predaj v exkluzívnom zastúpení veľmi útulný rodinný dom - Novostavbu typu Bungalov, s tepelným čerpadlom, kuchyňou, v obci Nižná Hutka, s rýchlym dojazdom do Košíc. Kompletné foto na Výmera pozemku : 650m2 Tvar pozemku : nepravidelný lichobežník Miery pozemku : šírka na začiatku 18m, šírka na konci 32m bočná strana 19m a 23m Rozmery domu : 14,8 x 9,5 Zastavaná plocha : 176m2 Úžitková plocha : 145m2, z toho terasa 31m2 Obytná plocha : 115m2 Energetický certifikát A0 Dispozícia: vstupná chodba, izba, izba, chodba, veľká kúpeľňa, wc, technická miestnosť s tepelným čerpadlom a zásobníkom TÚV, spálňa s výstupom na krytú terasu, kuchyňa s obývacou časťou a výstupom na otvorenú terasu, z chodby sú sklopné schody do pochôdzneho podkrovia s úložným priestorom. Predávaná nehnuteľnosť je postavená na kvalitnej základovej platni a 2 radoch DT tvárnic 50cm nad zemou so zateplením styrodur. Obvodový múr je pálená značková tehla Leier 30cm PD + celoplášťové zateplenie 15cm polystyrén. Finálna fasádna omietka silikónová. Vnútorné omietky sú sadrové, stropy sadrokartón s predprípravou na Led úsporné osvetlenie. Zateplenie stropu izolačnou vatou 38cm. Podlahy sú betónové potery s teplovodným podlahovým vykurovaním - tepelným čerpadlom umiestneným v technickej miestnosti, ktoré poskytuje aj ohrev vody cez zásobník TÚV 300L. Dom je zabezpečený kvalitnými bezpečnostnými dverami s bočným svetlíkom vo farbe antracit exteriér, vrátane okien a terasových posuvných dverí, interiér farba biela, všetko izolačné 3sklo značkové Salamander. V obývacej časti je komínový strešný systém Schiedel s predprípravou na krb, v rohu steny hraničiacou s terasou. Predávaná je verzia Na kľúč je po upresnení materiálovej štandardy, cena však je už so zárubňami, dverami, kompletnou kúpelňou, wc, technickou miestnosťou, podlahami, vybetónovanou krytou aj otvorenou teraskou, stropy s izoláciou a Led osvetlením. V cene domu je aj príspevok na kuchynskú linku v sume 5000,-EUR + príspevok na tepelné čerpadlo 3500,-EUR. Dom tak bude potrebovať len finálne revízne správy a bude kompletne pripravený na kolaudáciu, ktorú zrealizuje bez problémov kupujúci, vieme však s kolaudáciou pomôcť. IS: elektrina, skružová studňa, žumpa pochôdzna 12 m3, vodovodná prípojka je už v štádiu riešenia. Bungalovy v tejto časti sú jedinečné, nakoľko pôjde o súkromnú uzavretú rezidenciu, kde nebude možno voľne sa pohybovať, preto využite aj vy takúto možnosť bývania ničím nerušeného v blízkosti Košíc a vyberte si svoj posledný bungalov už dnes, zajtra už môže byť naozaj neskoro.. Predávaný bungalov stojí samostatne mimo ostatných, nemá teda žiadneho priameho suseda, čo zaručuje maximálne súkromie a komfort moderného bývania. Na jeho pozemku 650m2 je možné zrealizovať aj výstavbu gará
Predám 4izbový kompletne dokončený Cestice, Košice-okolie
Pripravujeme pre Vás na predaj v exkluzívnom zastúpení peknú tehlovú novostavbu moderného bungalovu s tepelným čerpadlom, nová tichá časť obce Cestice, mimo hlavného cestného ťahu. Výmera pozemku : 505m2 Miery pozemku : 18m šírka x 27m dĺžka Zastavaná plocha : 170m2 Úžitková plocha : 103m2 Teraska : 15m2 Stavebným materiálom je tehla Leier, celoplášťové zateplenie vrátane sokla, strešná škridla betónová Terran. Okná a dvere izolačné 3-sklo. Interiérové omietky sadrové, vonkajšia silikónová. Komín v obývačke - predpríprava na krb, vykurovanie podlahové teplovodné tepelným čerpadlom umiestneným v technickej miestnosti so zásobníkom TÚV. Zárubne, dvere, sanita, dlažby, obklady, po upresnení cenovej štandardy, ostatné zriaďovacie predmety verzia štandard. IS: vlastná studňa, žumpa, optika, elektrika. Bungalov je momentálne dokončovaný do štádia Holodom v peknej a tichej lokalite obce Cestice, s dojazdom do Košíc do 12min. Projekt je k nahliadnutiu v našej RK, foto bude doplňované postupne. Neváhajte preto s obhliadkou, nakoľko takýmto dojazdom do Košíc ponúkame len tento dom s ideálnou výmerou takmer 505m2. Cestice sú je mladá rozvíjajúca sa obec a bez neprispôsobivých občanov. Cena : 249,900,-EUR Na kľúč s tepelným čerpadlom, zásobníkom TÚV Na kľúč bez linky V cene je aj vybetónová teraska. Fotovoltaika za príplatok 10.000,-EUR Informácie k nehnuteľnosti Vám poskytne: Mgr. Libor Soták,