bazár, predaj, inzercia, predám

Rozvodné skrine

Kategória: Ostatné

Predám rozvodné skrine rozmerov 82x25x145. Materiál oceľ.
Rozvodné skrine
Podobné inzeráty
Predám rozvodné krabice
Predám rozvodné krabice typ 855 EAN 4ks. Rozmery 85*84*45mm. Vodotesný, kvalitné spracovanie, malopouzivane. Iba spolu. Dohoda je možná.
stare rozvodné, poistkove skrinky
Ponukam.na predaj stare rozvodné, poistkove skrinky socialistickej výroby za 3 eura,vhodne najmä pre zberateľské účely. Odber osobný po dohode, v Košiciach, Prešove, alebo poštou (plus cena poštovného).
Bakelitove rozvodne krabicky
Predam elektro bakelitove rozvodne krabicky,vypinace,prepinace na ND.
Predám staveniskový rozvádzač istený
Predám týždeň používaný staveniskový rozvádzač R-BOX SLIM 6x250V B.SLIM-4S-8ZRP osadený ističmi a prúdovým chráničom LEGRAND. Zásuvky 6x230V/16A. Skriňa je aj s 5m dlhým káblom, stačí už iba napojiť na svorkovnicu. Rozvádzač je ako nový. Viac info tu:
Kovanie na potravinovú skriňu zn. KESSEBOHMER
Predám demontované plne funkčné kovanie od zn. KESSEBOHMER na potravinovú skriňu pozostávajúce z... - Rámu (DISPENSA), pre výšku skrine 1900 mm az 2300 mm, - Plnovýsuvu (DISPENSA) s funkciou Soft Stop, - Úchytov čela (DISPENSA) pre šírku čela 600 mm, - 6 ks poličiek (DISPENSA ARENA classic) pre šírku skrine 600 mm. Pôvodná cena bola cca 500 €. Korpus skrine, ani čelo skrine nie sú súčasťou inzerátu. Pretože sa jedná o tovar väčších rozmerov, do úvahy pripadá len osobné prevzatie v Martine. Volajte, WhatsApp-ujte, Viber-ujte, píšte emaily. Ne sms neodpisujem.
TRAFOSTANICA ENERGOINVEST
Predám odpojené,demontované a plnefunkčné trafo značky Energoinvest - Juhoslávia. Parametre viď štítok. + predám kompletnú konštrukciu na ktorej bolo uložené trafo. Na fotke už je na polovicu demontovaná. Komplet pozinkovaná konštrukcia + rozvodné skrine Cena dohodou. Cena dohodou- ponúknite