bazár, predaj, inzercia, predám

Ručná rovnačka uzemňovacieho/ vystužovacieho drôtu PR6/8-14

Kategória: Kovoobrábacie stroje

Ručná rovnačka uzemňovacieho / vystužovacieho drôtu PR6/8-14. Rovnačka je určená pre drôt s hrúbkou 6-8 mm. (Ponúkame aj nástroje na rovnanie drôtu s hrúbkou 2-10 mm). Vodiace valce sú spracované tepelne.
Technické údaje: - výška: 112,5 cm; - šírka: 82 cm; - hĺbka (v základni): 39 cm;- hmotnosť: 70 kg;- počet rovnacích valcov: 14;- nastavenie valcov: na pozdĺžnych otvoroch pomocou pridaného kľúča.
Obsahuje kľúče pre reguláciu valcov rovnačky.

Čistá cena: 640 € (ak mate číslo DPH v EÚ) + dodávka z Poľska
Hrubá cena: 790 € + dodávka z Poľska
Stroje posielame kuriérom z Poľska. Vydávame faktúru. Platba - bankový prevod.
K stroju je možné nakúpiť aj odvíjač drôtu v cene 140 € v čistom.
Kontaktné číslo: +48 (What's App)
Ručná rovnačka uzemňovacieho/ vystužovacieho drôtu PR6/8-14
Podobné inzeráty
Ručná rovnačka uzemňovacieho / vystužovacieho drôtu PR6/8-7
Ručná rovnačka uzemňovacieho / vystužovacieho drôtu PR6/8-7. Rovnačka je určená pre drôt s hrúbkou 6-8 mm. (Ponúkame aj nástroje na rovnanie drôtu s hrúbkou 3-10 mm). Vodiace valce sú spracované tepelne. Technické údaje: - výška: 112,5 cm; - šírka: 51,5 cm; - hĺbka (v základni): 39 cm;- hmotnosť: 50 kg;- počet rovnacích valcov: 7;- nastavenie valcov: na pozdĺžnych otvoroch pomocou pridaného kľúča. Obsahuje kľúče pre reguláciu valcov rovnačky. Čistá cena: 445 € (ak mate číslo DPH v EÚ) + dodávka z Poľska Hrubá cena: 545 € + dodávka z Poľska Stroje posielame kuriérom z Poľska. Vydávame faktúru. Platba - bankový prevod. Kontaktné číslo: +48 (What's App)
Ručná rovnačka žehličku, plochá tyč, páska max. 5 x 50 mm
Ručná rovnačka žehličku, plochá tyč, páska max. 5 x 50 mm od OLMET. Video link: Rovnačka je určená pre žehličku do maximálnych rozmerov 50 mm x 5 mm (hodnoty môžu byť menšie). Pracovným prvkom je 7 roliek. Vodiace valce sú spracované tepelne. Technické údaje: - výška: 112,5 cm; - šírka: 51,5 cm; - hĺbka (v základni): 39 cm; - hmotnosť: 50 kg; Čistá cena: 640 € (ak mate číslo DPHvEÚ) + dodávka z Poľska Hrubá cena: 790 € + dodávka z Poľska Stroje posielame kuriérom z Poľska. Vydávame faktúru. Platba - bankový prevod. Kontaktné číslo: E-mail: Tel: +48662662777 (What's App)
Esab CaddyMig c200i nová,zabalená
Jednofázový invertorový zvárací poloautomat Caddy Mig C200i ESAB je prenosný zvárací stroj MIG/MAG so vstavaným podávačom na 200 mm cievky so zváracím prúdom až 200 ampérov. Vhodný je pre remeselníkov – zváranie nízkouhlíkovej aj nehrdzavejúcej ocele, hliníka aj spájkovanie pri opravách, údržbe a na montáži. Inteligentný a výkonný stroj s ľahkou obsluhou má výborné zváracie vlastnosti a ľahko sa prenáša. Vynikajúci na zváranie v dielni alebo mimo nej. Caddy Mig C200i má vstavaný účinný invertorový zdroj. Pod bočným panelom je zvárací podávač drôtu a miesto pre cievku drôtu. Tu je možné tiež prepínať polaritu zváracieho prúdu na optimálne využitie rúrkového drôtu s vlastnou ochranou. Rozmery cievky drôtu: vnútorný priemer 51 mm, vonkajší priemer 200 mm a šírka 55 mm. Odporúčané drôty ESAB OK Autrod 12.51 priemeru 0,8 (0,6; 1,0) mm na zváranie nízkouhlíkových ocelí. Coreshield 15 priemeru 0,8 mm na zváranie nízkouhlíkových ocelí bez plynovej ochrany. OK Autrod 19.30, Ø 1.0 (0.8) na MIG /MAG spájkovanie. OK Autrod 308LSi, Ø 0.8 (0.6 & 1.0) na nehrdzavejúce ocele 18Cr 8Ni. OK Autrod 316LSi , Ø 0.8 (0.6 & 1.0) na nehrdzavejúce ocele. OK Autrod 5183, Ø 1.0 na zváranie hliníku. Aplikácie: Vlastnosti stroja ho predurčujú na veľké množstvo aplikácií. Zvára uhlíkové aj nehrdzavejúce ocele aj hliník. MIG/MAG spájkovanie pozinkovaných plechov je ďalšia možnosť. Možno použiť plné alebo rúrkové drôty s vlastnou ochranou. Všestranná zváračka na opravy, údržbu alebo montáž v dielni aj na stavenisku. Jednofázové sieťové napájanie umožňuje ľahko nájsť sieťovú prípojku. Pracuje rovnako dobre aj s napájaním z prenosného generátora. QSet™, inteligentné nastavovanie oblúka Treba len nastaviť hrúbku plechu, zazvárať niekoľko sekúnd a systém automaticky nastaví zvárací oblúk. QSet™ nastaví optimálny oblúk za akýchkoľvek okolností. QSet™ umožňuje jednoduché nastavenie stroja a zaručuje konzistentnú kvalitu. Konvenčný spôsob nastavovania rýchlosti podávania a napätia je tiež možný.
Laserová zváračka 1500W
1500W laserová zváračka, čistička a rezačka RAYCUS 4 v 1 Predáme vláknovú laserovú zváračku 4 v 1 pre ručné zváranie o výkone 1500W vodou chladenú s podávačom drátu. Laserový zvárací stroj s výkonom 1500W RAYCUS je vhodný na zváranie, rezanie a čistenie všetkých kovových materiálov a jedným klikom čistenie zvarov alebo okují pred zváraním. Pri používaní funkcie čistenia je možné čistiť akékoľvek kovové aj nekovové materiály (čistenie hrdze, motorov v automobile a iné). Zariadené má nízku spotrebu energie a taktiež spojovacieho materiálu, keďže dokáže zvárať bez prídavného drôtu. Zariadenie má certifikát CE. Príslušenstvo: - ručná laserová pištoľ s 10 metrovým káblom - uzemňovací vodič pre zaistenie pomocou 10 metrového kábla - základný sortiment pre trysky (rôzne aplikácie) - štartovacia sada ochranných skiel na výmenu v laserovej pištoli - vrátane podávača drôtu (jednotka podávača drôtu) - 2 krát ochranné okuliare Možnosť odpočtu DPH. Napájanie je 220 voltov. Cena 9000 bez DPH
3000W ultra výkonné laserové zariadenie 5 v 1 RAYCUS
Predáme vláknovú laserovú zváračku pre ručné zváranie o výkone 3000W RAYCUS vodou chladenú v slovenskom jazyku. Laserový zvárací stroj s výkonom 3000W RAYCUS je vhodný na zváranie, rezanie a čistenie všetkých kovových materiálov a jedným klikom čistenie zvarov alebo okují pred zváraním. Pri používaní funkcie čistenia je možné čistiť akékoľvek kovové aj nekovové materiály (čistenie hrdze, motorov v automobile a iné). Zariadené má nízku spotrebu energie a taktiež spojovacieho materiálu, keďže dokáže zvárať bez prídavného drôtu. Zariadenie má certifikát CE. Zariadenie má 2 ročnú záruku + pozáručný servis, školenie personálu. Príslušenstvo: - ručná laserová pištoľ s 20 metrovým káblom - uzemňovací vodič pre zaistenie pomocou kábla - základný sortiment pre trysky (rôzne aplikácie) - štartovacia sada ochranných skiel na výmenu v laserovej pištoli - vrátane podávača drôtu (jednotka podávača drôtu) - 2 krát ochranné okuliare Možnosť odpočtu DPH. Napájanie je 380 voltov Ceny sú vrátane DPH.
Predám CO2
Predám CO2 Gude. Plne funkčná Na priemer drôtu 0.6, 0.8mm. Na 5kg cievky. V prípade záujmu sa dá odskúšať. Predávam ju bez drôtu fľaše a redukčneho ventilu. V prípade rýchleho jednania možnosť dohody na cene.