bazár, predaj, inzercia, predám

Ručne robený luster

Kategória: Umelecké predmety

Malovane sklo , jemne drevo ,
Osobný ober
Ručne robený luster
Podobné inzeráty
Rustikálny drevený luster
Luster je dlhý 98 cm, z tvrdého dreva, váži cca 9 kg. Rucne robený, unikátny kúsok dreva. Mozem vyrobiť podobný, dlhší alebo kratší....
Ručne robený podnis z agátového dreva
Dobrý deň, rád by som ponúkol s láskou a ručne robený podnos na rôzne občerstvenie ako oriešky, chipsy, tyčinky a pod. Podnos je vyrobený z agátového dreva a jeho povrch je ošetrený voskom vhodným pre podávanie potravín. Jeho rozmery sú cca 58x20cm, obsahuje mosadzné úchyty. Tento podnos je jeden z mojich prvých výrobkov a robí mi veľkú radosť, ak vynaložené úsilie môže niekomu urobiť radosť. Preto má táto práca zmysel.
Predám obraz ručne robeny
Predám ručne robený starožitný obraz
Rucne robeny svietnik
Predam rucne robeny dreveny svietnik. Svetle drevo tuja, priemer 5 cm a vyska 10,5 cm. Maximalny priemer sviecky 2,5 cm.
Marilyn Monroe obraz ručne maľovaný 120x80cm
120x80cm Ako novy. Povodna cena bola myslim 169€, Bol dost drahy. Ručne maľovaný obraz na plátne, kvalitny, luxusný, nadherny obraz Podklad obrazu je na tlacenom platne a vrch ma farbu, tahy farby, vid viac foto detailov. Je to velmi pekny obraz, ale uz ho mam dlho a chcem zmenu. Je luxusny a nadherny. Marylin je krasna a prijemne symetricky namalovana. Musi by ale malovany, pretoze pri vybere v obchode mali viac kusov a niektore boli krive v tvari, inak mali oci, pery… Kupila som ho este v predajni Kika. Nasla som aj podobny na internete, tam to sice vobec nevyzera ako Marylin, ale niekto sa snazil napodobnit tento obraz. Tam pisu 100% rucne malovany. Myslim, ze aj tento som kupila ako obraz Marylin Monroe rucne malovany, ale asi nie je 100% rucne malovany, ale podklad je fototlac a vrch malovany. Iba osobny odber Bratislava Petrzalka
Marioneta princezná
Predám českú, ručne vyrobenú marionetu, princeznú. Výška cca 35 cm. Ručne robená z dreva a špeciálnej sádry. Ručne maľovaná tvár, ručne šité šaty... Cena 40 €. Osobný odber možný v Košiciach, inak plus poštovné (na dobierku neposielam). V prípade záujmu ma prosím kontaktujte EMAILOM. Na telefonáty a SMS neodpovedám.