bazár, predaj, inzercia, predám

Ručne robený podnis z agátového dreva

Kategória: Umelecké predmety

Dobrý deň,

rád by som ponúkol s láskou a ručne robený podnos na rôzne občerstvenie ako oriešky, chipsy, tyčinky a pod.

Podnos je vyrobený z agátového dreva a jeho povrch je ošetrený voskom vhodným pre podávanie potravín.

Jeho rozmery sú cca 58x20cm, obsahuje mosadzné úchyty.

Tento podnos je jeden z mojich prvých výrobkov a robí mi veľkú radosť, ak vynaložené úsilie môže niekomu urobiť radosť. Preto má táto práca zmysel.
Ručne robený podnis z agátového dreva
Podobné inzeráty
Predám obraz ručne robeny
Predám ručne robený starožitný obraz
Rucne robeny svietnik
Predam rucne robeny dreveny svietnik. Svetle drevo tuja, priemer 5 cm a vyska 10,5 cm. Maximalny priemer sviecky 2,5 cm.
Marioneta princezná
Predám českú, ručne vyrobenú marionetu, princeznú. Výška cca 35 cm. Ručne robená z dreva a špeciálnej sádry. Ručne maľovaná tvár, ručne šité šaty... Cena 40 €. Osobný odber možný v Košiciach, inak plus poštovné (na dobierku neposielam). V prípade záujmu ma prosím kontaktujte EMAILOM. Na telefonáty a SMS neodpovedám.
Marilyn Monroe obraz ručne maľovaný 120x80cm
120x80cm Ako novy. Povodna cena bola myslim 169€, Bol dost drahy. Ručne maľovaný obraz na plátne, kvalitny, luxusný, nadherny obraz Podklad obrazu je na tlacenom platne a vrch ma farbu, tahy farby, vid viac foto detailov. Je to velmi pekny obraz, ale uz ho mam dlho a chcem zmenu. Je luxusny a nadherny. Marylin je krasna a prijemne symetricky namalovana. Musi by ale malovany, pretoze pri vybere v obchode mali viac kusov a niektore boli krive v tvari, inak mali oci, pery… Kupila som ho este v predajni Kika. Nasla som aj podobny na internete, tam to sice vobec nevyzera ako Marylin, ale niekto sa snazil napodobnit tento obraz. Tam pisu 100% rucne malovany. Myslim, ze aj tento som kupila ako obraz Marylin Monroe rucne malovany, ale asi nie je 100% rucne malovany, ale podklad je fototlac a vrch malovany. Iba osobny odber Bratislava Petrzalka
Rustikálny drevený luster
Luster je dlhý 98 cm, z tvrdého dreva, váži cca 9 kg. Rucne robený, unikátny kúsok dreva. Mozem vyrobiť podobný, dlhší alebo kratší....
Vyerezavanie do dreva
Ponúkam na predaj vyrezávané rucne Jánošíka do dreva aj skevtmi vyrezanymi do dreva cenu ponúknite