bazár, predaj, inzercia, predám

Rucne robeny svietnik

Kategória: Umelecké predmety

Predam rucne robeny dreveny svietnik.
Svetle drevo tuja, priemer 5 cm a vyska 10,5 cm. Maximalny priemer sviecky 2,5 cm.
Rucne robeny svietnik
Podobné inzeráty
DEKORÁCIA DO BYTU
RÁM NA OBRAZ AFRIKA Drevený prírodný rám na obrázok alebo foto v africkom ethnickom štýle africa / ethno Rozmer: 32×26 cm Materiál: drevo, sklo Cena: 20€ SVIETNÍKY AFRIKA SAHARA Sklené svietníky Africa alebo môžu byť ako malé poháriky, 5 kusov v africkom štýle Sahara s prírodným motívom. Materiál: sklo, kov Cena: 20€ ZRKADLO TUNISIA Originálne tradičné zrkadlo na stene v podobe dvere alebo brána, ručná práca, odvozné z Tunisko. Veľkosť: 24 x 17 cm Materiál: drevo, kov Farba: zelená, biela, čierna Cena: 20€ SVIETNÍK GOLD Závesný kovový svietník s reťazom bez žiadneho poškodenia. Materiál: kov Veľkosť: svietník 19 cm, svietník s reťazcom 56 cm Farba: zlatá, čierna Cena: 30€ STOJAN NA VONNÉ TYČINKY Uzatvárateľný drevený stojan na vonné tyčinky. Veľkosť: šírka 28 cm Materiál: bambus, drevo Farba: hnedá, piesková Osobný odber alebo poštou na dobierku. Cena: 10€ SOŠKA INDONESIA Soška vyrobená z drôtu, odvozný z Indonézie. Materiál: drôt, sklo, papier, tkan Veľkosť: 11 x 8 x 6 cm Cena: 20€ VÁZA JAPAN Krásna váza v japonskom štýle. Farba: čierna Materiál: keramika Rozmer: výška 14 cm Cena: 5€ PRÍVESOK TURKEY Amuletový prívesok božie oko na stenu odvezený z Turecka. Materiál: kameň, kov, tkan Rozmer: výška 22 cm, priemer božieho oka 4 cm Cena: 5€ ŠÁLKA JAPAN Šálka s uškom z bambusu odvezená z Japonska. Materiál: keramika, bambus Farba: čierna, červená, prírodná Rozmer: výška 7,5 cm, priemer šálky 6 cm. Cena: 5€ SVIETNÍKY GOLD Pozlatené kovové svietníky v rôznej veľkosti a každý má individuálnu cenu. Cena: 10€ KERAMICKÁ SÚPRAVA CHINA Vzácne keramické vázy, misky, odvozné z Číny. Materiál: keramika Farba: farebná Rozmer: 5-25 cm Cena: 15€ VÁZA ETHNO Vázy odvozné z Indonézie, Nepálu, Indie. Individuálna cena. Cena: 5€ Osobný odber Bratislava, Nové Zámky, Nitra, Komárno alebo poštou na dobierku. Kontakt: dallo.work@ Ďalšie ponuky kliknutím moje meno.
Ručne robený podnis z agátového dreva
Dobrý deň, rád by som ponúkol s láskou a ručne robený podnos na rôzne občerstvenie ako oriešky, chipsy, tyčinky a pod. Podnos je vyrobený z agátového dreva a jeho povrch je ošetrený voskom vhodným pre podávanie potravín. Jeho rozmery sú cca 58x20cm, obsahuje mosadzné úchyty. Tento podnos je jeden z mojich prvých výrobkov a robí mi veľkú radosť, ak vynaložené úsilie môže niekomu urobiť radosť. Preto má táto práca zmysel.
Predám obraz ručne robeny
Predám ručne robený starožitný obraz
Svietnik
Ponúkam na predaj ručne vyrobený svietnik. Vhodný ako darček, ale aj ako dekorácia. Ozdoby volím podľa výberu a dostupnosti. Viac foto a info cez e-mail alebo telefonicky. Preferujem osobný odber, ale po dohode je možné poslať poštou. Cena závisí od veľkosti a použitého materiálu od 3€ do 5€ + poštovné.
Ozdobny svietnik
Rucne tepany zelezny trojity svietnik ca 40 cm vysoky cierny
Svietnik
Predám pekný drevený ručne maľovaný svietnik z roku 1983