bazár, predaj, inzercia, predám

Ručne tkané koberce + vankúše

Kategória: Ostatné

Predám ručne tkané koberce,nepoužívané,uložené boli v drevenej komode.
Vhodné do predsiene alebo na chalupu.
Rozmery:400 x 78 cm cena: 80,-€
292 x 70 cm cena: 60,-€
130 x 78 cm cena: 35,1€ ( 2 ks )
Na predaj sú aj vankúše 2 ks ( 1 ks/15,-€ )
Len osobný odber
Ručne tkané koberce + vankúše
Podobné inzeráty
rucne tkane koberce stare rucne tkane koberce tkane koberce
predam stare koberce predam koberce predam rucne tkane koberce predam retro koberce predam socialisticke koberce predam doma rucne tkane koberce inzerát platný do zmazania len osobný odber rucne tkane koberce koberce viem doviesť na trase brezno banska Bystrica a okolité dediny na tejto trase mam už len posledné dva balíky V balíku je cca 30 metrov rucne tkaných kobercov koberce tkane na krosnach rucne
Vankúše vanilková farba ľanové plátno, výšivka+dečka
Vankúše z ľanového plátna , obrus Ponúkam na predaj Vankúše z ľanového plátna viď foto. Vankúš o rozmere- 50 x 50 cm sú ušite z čisto ľanového plátna ,vankúše majú vnútornú výplň, taktiež čistá bavlnená látka s antialergickou výplňou.Vankúše sa dajú ošetriť aj doma v práčke, Cena za KUS---28 EUR. V TEHLOVOM PREVEDENÍ. Ponúkam na predaj vankúše z tkaného plátna zapínanie na gombíky, výplň antialergická,viď foto o rozmere-40 x 45 cm, vankúš je čistý voňavý dá sa ošetrovať aj doma samozrejme,vankúš posielam aj s výplňou-predaj spolu-4 kusy ako na foto. Cena za kus---28 eur. TVÁRE DÁM-3 kusy Ponúkam na predaj vankúše 3 kusy viď foto, vankúše o rozmere-47 x 65 cm, vankúše sú aj s vnútornou výplňou-dajú sa rozopnúť vyvliecť a vyprať samozrejme aj doma, cena-predaj iba spolu---81 eur. Obrus-s kláskom a modrým kvietkom-135 x 122 cm veľký + 3x malý obrúsok viď foto,obrus je ručne vyšitý krížikovou technikou,na čistej paname, cena je za set obrusov---70 EUR. ob č 67, Smalt už predaný, Dečka hnedá háčkovaná---50 eur, CENA+POŠTOVNÉ.
Tkané koberce - vzor
Predam tkané koberce možnosť použiť obojstranne, krásny vzor. Tkané chemlonom. 480 x 88 cm 2 ks, 200 x 88 cm 1 ks, 160 x 88 cm 1 ks, 170 x 88 cm 1 ks, Cena za všetky spolu. Osobný odber.
Tkané  koberce.
Predám ručne tkane koberce cena za 1m/2e Mám rôzne dĺžky. Koberce sú použité a majú rôzne dĺžky.
Ručne tkané koberce
STARÉ RUČNE TKANÉ KOBERCE O ŠÍRKE 60cm
Ručne tkané koberce
Predám ručne tkané koberce ,4kusy v dlžkach vid na fotografiách vhodné na chatu alebo chalupu.Cena je 5eur za meter. Osobný odber.