bazár, predaj, inzercia, predám

Ručne vyrezávané kukučkove kyvadlové hodiny 15

Kategória: Starožitnosti

Ručne vyrezávané kukučkove kyvadlové hodiny 15
Ručne vyrezávané kukučkove kyvadlové hodiny 15
Podobné inzeráty
Ručne vyrezávané kukučkove kyvadlové hodiny 1
Ručne vyrezávané kukučkove kyvadlové hodiny 1
Ručne vyrezávané kukučkove kyvadlové hodiny 2
Ručne vyrezávané kukučkove kyvadlove hodiny 2
kukučkové hodiny
Kukučkové hodiny sú poctivo a ručne vyrezávané. Niesu poškodené a krásne voňajú drevom. Hodinový strojček nemeckej výroby funguje bez problémov, rovnako ako kukučka s odbíjacím mechanizmom. Kukučka vždy ohlási pol alebo celú hodinu- podľa počtu hodín. Sú originálne svojím atypickým zdobenín a tým že kukučka je vyrezaná z dreva. Do chodu ich dávajú dve závažia- šišky. Jedna na chod hodín a druhá na kukučku. Závažia je nutné každný deň natiahnuť. Na požiadanie je možné zaslať video na WhatsApp. Osobný odber alebo je možné bezpečné zaslanie.
Hodiny starožitné nástenne kyvadlové.
Starožitné nástenné hodiny kyvadlové sú prekrásne vyrezávané a zdobené , ciferník s arabskými číslicami , sklenená otváracia horná časť . Stanú sa Vašou obľúbenou dekoráciou . Vhodné do štýlového interiéru ako bytový doplnok . Hodiny po preprave z Holandska , je nutné dať po zakúpení skontrolovať hodinárovi . Výška – 87 cm ,šírka – 42 cm .Jedna sa o používaný tovar . Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo . Pozrite všetky moje inzeráty možno zaujme aj niečo iné. Uprednostňujem telefonický kontakt pred sms a emailmi. Všetko je o dohode .
Kukučkové hodiny so zvonkohrou a tanečníkmi
Predám vzácne kukučkové hodiny so zvonkohrou a tanečníkmi. hodiny sú v pôvodnom stave a plne funkčné. odbíjajú celú a pol hodinu. po každom odbití sa spustí zvonkohra s tanečníkmi, ktorí tancujú dookola. Hodiny majú jediné poškodenie a to to, že jedna figúrka s tanečníkmi chýba. V prípade záujmu môžem poslať video na WhatsApp
Kukuckove hodiny
Predám kukuckove hodiny. Mali by fungovat. Osobný odber alebo dobierka.