bazár, predaj, inzercia, predám

Ručne vyrobená karafa so 6 pohármi na nápoje- ZĽAVA

Kategória: Sklo, keramika

Predám ručne vyrobenú karafu s pohármi na nápoje. Farafa s objemom 1,5 litra má výšku 24,5 cm, a priemer 11,2 cm
Pohár má výšku 14,2 cm a priemer 6,6 cm.

Z výrobne ručného skla v Strednej Amerike.

Osobný odber Bratislava, alebo Opatovský Sokolec, okr. DS.
Ručne vyrobená karafa so 6 pohármi na nápoje- ZĽAVA
Podobné inzeráty
Ručne brúsený krištáľ
Kompletná sada ručne brúseného krištáľu: 5x Krištáľové ručne brúsené poháre - 75e 1x Krištáľová ručne brúsená Tácka - 89e - (PREDANÉ!) 1x Krištáľová ručne brúsená flaša - 89e Krištáľové brúsené poháre set 6 kusov - 99e 1x Krištáľová ručne brúsená miska - 50e Krištáľové brúsené misky set 5 kusov - 99e 1x Krištáľová ručne brúsená veľká misa - 99e 1x Krištáľová ručne brús. 6 uhol. misa - 89e 1x Krištáľový ručne brús. pohár - 10e 1x Krištáľová ručne brúsená flaša - 89e Krištáľové brúsené poháre set 6 kusov - 99e 1x Krištáľová ručne brúsená misa - 50e Krištáľové brúsené misky set 6 kusov - 120e 1x Krištáľový ručne brúsený popolník - 15e 1x Krištáľová ručne brúsená Tácka - 100e (PREDANÉ!) 1x Krištáľový ručne brúsený popolník - 10e 1x Krištáľová ručne brúsená Tácka - 69e 1x Krištáľová ručne brúsená Misa - 49e 1x Krištáľový ručne brúsený košík - 50e Cena spolu: 1161e - pri kúpe celej sady cena 1000e V prípade záujmu volať na číslo:
Nová karafa s dvoma termo pohármi
Predám novú zabalenú karafu na čaj s dvoma termo pohármi. Vhodné aj ako darček.
Karafa s pohárikmi
Predám starú súpravu karafy a 5. pohárikov z medového (ambrového) skla s prímesou červenej. Karafa je zdobená po celom obvode ručne prebrusovaným dekorom (lovecký motív - vyletujúce divé husi z rákosia). Na pohárikoch je prebrusovaný dekor rákosia. Súprava zn. Bohemia je ručne pozlátená, karafa je vysoká 27 cm aj s uzáverom, jej objem je 1,3 l. Výška pohárikov je 8 cm a ich objem 2,5 dcl. Veľmi pekná stará sklárska práca (okolo rokov 1950 - 1959). Súprava je v perfektnom stave, bez prasklín a oťukov. Cena súpravy 70 eur. V prípade záujmu mailujte, číslo vymyslené.
Sklenená karafa
Zaujímavá, ručne vyrobená a ručne maľovaná karafa.Výrobca, viď foto.Má stopy používania,ale je bez poškodenia.
Karafa na víno Black Tie Face to Face 4100/1
Predám novú nepoužitú karafu na víno Black Tie Face to Face 4100/1. Objem 1,766 l. Klasický ručne vyrobený dekantér sa vyznačuje elegantným a komplexným dizajnom. Riedel Crystal je výrobca sklenených výrobkov so sídlom v meste Kufstein (Rakúsko), známy pre svoju kvalitu skla, ktorá je určená na zlepšenie rôznych druhov vín a destilátov. Súčasťou tohto elegantného dekantéru sú dve vzájomne si čeliace ľudské tváre vo vnútri nádoby. Postavte sa Face to face umeniu dekantácie - jedinečným a praktickým umením Riedel. Karafa Face to face (tvárou v tvár) v edícii Black Tie je designovým kúskom vhodným na špeciálne príležitosti. Vyrobená je ručne z olovnatého krištáľu. V originálnej škatuli. Kontakt cez e-mail
Karafa na alkohol
Karafa na alkohol + 4 pohare. Karafa na alkohol, liehoviny, konak, whiskey, palene, stamperliky, poldecaky