bazár, predaj, inzercia, predám

Ručne vyšívaný vankúš

Kategória: Starožitnosti

Predám okrúhly háčkovaný vankúš s výšivkou z obce Hrušov. Pochádza približne z roku 1970.

_________________________
Posielam aj poštou. Kontaktujte ma prosím e-mailom, popr. volajte. Na SMS nereagujem. Aktuálne do zmazania. Pozri si aj moje ďalšie inzeráty- po kliknutí na moje meno sa zobrazia všetky.
Ručne vyšívaný vankúš
Podobné inzeráty
Starý ručne vyšívaný obrus.
Predám starý ručne vyšívaný obrus,takisto aj ručne viazané strapce,110€.
Starý ručne vyšívaný obrus 2.
Predám starý ručne vyšívaný obrus ,takisto aj strapce ručne viazané,120€.
Starodávny ručne vyšívaný obrus
Starodávny ručne vyšívaný obrus z doma tkaného pamokového plátna o rozmeroch 135 cm x 135 cm. Po celom obruse je ručne vyšitých 56 menších čiernych ružičiek.
starožitnosť vyšívaný vankúš Krivá ihla Detva
Predám starožitný vankúš z ľudovo autentickou výšivkou z oblasti Detvy Poľany Hriňová výšivka je nepoškodená robená krivou ihlou vankúš je plnený drevenou slamou Na jednej strane kúsok som rozpáral AA aby bolo vidieť zdravé vnútro vankúša
Veľký starožitný obraz ručne vyšívaný gobelín
Predám veľký krásny starožitný obraz ručne vyšívaný gobelín v zasklenom pozlátenom ráme vid foto Rozmery: Vonkajšie rozmery rámu: výška 101,5 cm, šírka 79 cm Zarámované so sklom Cena: 260 eur - nová cena - 180 eur Prevzatie: Osobne, alebo na dobierku Kontakt: najlepšie cez email, alebo mi zanechajte SMS správu. Ďakujem Pozrite si aj moje ostatné inzeráty.
Starožitný ručne vyšívaný vlnený gobelin
Starožitný ručne vyšívaný vllneny gobelin približne z roku 1922. Na gobeliíne je poľovnícky výjav. Gobelin je podsity s možnosťou zavesiť na stenu (nasite ocka zo zadnej strany). Rozmery sú priblizne 85x205 CM. Ocenené historičkou zo SAV. Cena: 1100 eur (dohoda možná) Osobný odber alebo pošlem aj poštou po úhrade poštovného.