bazár, predaj, inzercia, predám

Ručný rezač, krájač nový

Kategória: Ručné šľahače, Mixéry

Neodbalený,
Mam iny
Ručný rezač, krájač nový
Podobné inzeráty
Vyklopny system na krajac do skrinky-uplne novy
Predam uplne novy nepouzity vyklopny system /mechanizmus namontovatelny do vnutra kuchynskej skrinky na krajac/mixer. Vnutri sklopeny, po vysunuti je v urovni kuchynskej linky. Lepsie viditelne na prilozenom linku: dovod predaja:kupili sme novu kuchynsku linku aj so spotrebicmi a niektore diely nevyuzili. Iba osobny odber. Pozri aj moje dalsie inzeraty kliknutim na meno Cena 75,-€
Predam nepouziy elektricky krajac Tefal Express Max Shredeer
Predam uplne novy, nepouzity elektricky krajac Tefal Express Max Shredder. Krajac je nevybaleny, v originalnej krabici, vhodny aj ako darcek. Osobny odber v Petrzalke. Poslem kurierom/zasielkovna len v pripade platby vopred. Inzerat je platny do zmazania.
Ručný mixér s miskou 7 stupňami rýchlosti
Nový, nepoužívany, v originálnom balení, záruka 2. roky. Jednoduché ovládanie, 7 stupňov rýchlosti Pochrómované mixovacie hriadele na šľahanie, miesenie Jednoducho vymeniteľné hriadele Miska z nehrdzavejúcej ocele Ručný mixér ktorý je potrebný pri výrobe zákuskov, cesta a vaječnej peny. Vďaka nehrdzavejúcej oceli bude pečenie hračkou a čistenie jednoduché. Spomedzi 7 rýchlostných stupňov si každý môže nájsť potrebnú intenzitu. Vďaka odolnému plastovému stojanu nemusíte prístroj počas práce držať v ruke. Po dokončení mixovania máte možnosť zariadenie nakloniť dozadu, čo uľahčí vybratie mixovacej nádoby. Hriadele miešadla môžete uvoľniť a vymeniť stlačením tlačidla voliča prevodových stupňov. Výkon: 180 W Zdroj energie: 200 - 240 V AC, 50 / 60 Hz Stupne rýchlosti: OFF-1-2-3-4-5-6-7 Miešacie hriadele: 2 ks šľahačov 2 ks k mieseniu cesta Materiál: Nehrdzavejúca oceľ, plast Farba: Biela / Čierna Hmotnosť: ~1000 g Dĺžka napájacieho kábla: 100 cm Typ napájacieho kábla: 227 IEC 52(RVV), 2 x 0,5 mm² Farba napájacieho kábla: Biela Obsah balenia : 1x Ručný mixér BEWELLO s miskou 7 stupňami rýchlosti Odkaz :
Multifunkčný krájač Silvercrest v záruke
Predám multifunkčný krájač Silvercrest kupovaný v r. 2021, je ešte v záruke do novembra. Používaný bol málo, super stav, len drobné sfarbenie niektorých plastových častí (foto). Model: SMZ 260 K5 mentolová farba. Osobný odber Petržalka.
Kuchynský krájač
Predám šikovný kuchynský krájač ovocia a zeleniny. Plne funkčný, bez poškodení. 4x náhradné nadstavce na rôzne spôsoby krájania zeleniny, ovocia, atď. Krájač má vlastnú nádobku s odmerkou. Jednoduché čistenie a používanie, ako aj výmena nadstavcov. Váha krájača je cca 1kg. Cena : 15€ vrátane Zásielkovňe. 10€ pri os.odbere.
Krájač Bosch MUZ4DS4
Dobrý deň, predám nový, ani raz nepoužitý krájač Bosch MUZ4DS4 ku kuchynskému robotu Bosch MUM 4. Bol zakúpený omylom, nie je kompatibilný s naším robotom MUM 5.