bazár, predaj, inzercia, predám

ručný striper(lúpačka káblov) na odizolovanie káblov, drôtov

Kategória: Náradie

ručný striper(lúpačka káblov) na odizolovanie káblov, drôtov, vodičov
ručný striper(lúpačka káblov) na odizolovanie káblov, drôtov
Podobné inzeráty
ručný striper(lúpačka káblov) na odizolovanie káblov, drôtov
ručný striper(lúpačka káblov) na odizolovanie káblov, drôtov, vodičov
Parkside krimpovacie klieste / sada PCZS 231 A2
Ponukam na predaj novu sadu - nepouzivane klieste Parkside. info z webu: PARKSIDE® Súprava s konektorovými kliešťami PCZS 231 A2, 231-dielna Popis Na pohodlné strihanie, odizolovanie a lisovanie 1 kliešte na ochranu kábla 60 káblových ôk, 30 plochých dutín, 30 plochých konektorov, 20 tupých spojov, 10 tupých spojov s ochranou proti striekajúcej vode a 50 triedených dutín na vodič 15 káblových spojov, 100 mm 15 drôtov, 130 mm 231-dielna súprava Uprednostnujem emailovu komunikaciu, resp volat vo vecernych hodinach (cca medzi 18:00 - 21:00). Na sms neodpovedam, ak chcete pisat, tak vyuzite email (alebo whatsapp). Sada sa nachadza v Presove, po dohode doveziem (aj na trase Presov-Kosice-Roznava).
Rezačka polystyrénu dĺžka rezu 127cm na styrodur
OSOBNÝ ODBER BOLDOG ALEBO SENEC PO DOHODE ALEBO POŠLEM KURIÉROM. TEL: Nová rezačka na polystyrén plus 5 náhradných odporových drôtov. Parametre: -materiál- rameno eloxovaný hliník, doska vodeodolná preglejka -posuv na ložiskách -samospádové rezanie materiálu -dĺžka rezu až 127cm vhodná taktiež na styrodur -výška rezu 27cm -možnosť uhlovania na doske -možnosť rezu 0-90 stupňov -veľmi rýchla a vysoká presnosť rezu bez odpadu - v balení navyše 5 rezacích drôtov
Kliešte Knipex cobolt
Uplne nové zabalené v original obale a možnosť poslať aj poštou Made in Germany. CENA DOHODOU Vlastnosti: S precíznymi brity pre mäkký, tvrdý a tvrdený pružinový drôt Strihajú materiály ako sú čapy, klince, nity a pod. do Ø 5,2 mm Obvzlášť vysoký rezný výkon pri vynaložení menšej sily vďaka novej konštrukcii pák Brity doplnkovo induktívne tvrdené, tvrdosť britov asi 64 HRC kované Jednoduché štiepanie veľkých prierezov vďaka britu s mikroštruktúrou S úchopovou plochou pod kĺbom pre uchopenie a ťahanie drôtov od Ø 1,0 mm Max. priemer štiepaných drôtov: Pružinový drôt: 3,6 mm Tvrdý drôt: 4 mm Stredne tvrdý drôt: 5,2 mm Mäkký drôt: 6 mm Technické parametre: Materiál: vanádiová elektrooceľ, kovaná, kalená v oleji v niekoľkých stupňoch Kliešte: parkerované atramentolem na čierno Rukoväte: potiahnuté plastom Dĺžka: 200 mm Hmotnosť: 335 g
Multifunkčný skrutkovač
Predám viacúčelovú sadu. Obsahuje magnetický skrutkovač, 16 bitov a 2 nástavce. Slúži aj na odizolovanie a strihanie káblov. Pozri aj moje ostatné inzeráty.
Hrotová spájkovačka 80W
Predám novú hrotovú spájkovačku 80 W - 220V v praktickom obale s príslušenstvom potrebným ku spájkovaniu. Dá sa nastavovať teplota od 180°C do 500°C. V balení je spájkovačka, 6 rôznych hrotov, držiak na spájkovačku, pinzeta, cín a nôž na odizolovanie.