bazár, predaj, inzercia, predám

Rukavice lyziarske reusch

Kategória: Lyžovanie

Predam detske lyziarske rukavice reusch extra varm soft uplne ako nove povodna cena 51,95 eur velkost 4,5 kupovane v sportisime v 100%stave
Rukavice lyziarske reusch
Podobné inzeráty
Detské pretekárske rukavice  REUSCH RACING 13 XT
Predám detské lyžiarske rukavice REUSCH RACING 13 XT RACE TEAM, vhodné pre športových lyžiarov, ktorí jazdia v bránach (tréningy/preteky) vhodné pre deti okolo 6 - 8 rokov. - dlaňová časť z vyrobená kože - zvršok rukavice vyrobený z kože, časť zápästie z neoprénu - integrované chrániče na kĺby prstov - membrána R-Tex® XT, izolácia R-LOFT, podšívka z materiálu MICRO ACTIVE Najlepšie osobný odber v Poprade za účelom vyskúšania na ruke pretekára. Je aj možnosť poslať kuriérom (poštovné&balné +5€). V prípade záujmu, prosím, volať na uvedené číslo . Rozumnej dohode na cene sa nebránim. Kliknite na moje meno v inzeráte - zobrazia sa všetky aktuálne inzeráty.
ZIENER GARIM Pôvodná cena: 49,90Eur Lyžiarske rukavice
Predám Lyžiarske rukavice ZIENER GARIM č.8 Pôvodná cena: 49,90Eur Pánske rukavice značky Ziener. Lyžiarske rukavice pre pánov, ktoré splnia všetky Vaše očakávania. Zimné rukavice majú potlačenú, protišmykovú a dobre priľnavú dlaň z materiálu Amara. Sú vodotesné a vodeodolné s membránou Ziener Aquashield®, vďaka čomu udržia Vaše ruky v teple a suchu počas celej lyžovačky. Pánske rukavice na lyžovanie alebo snowboarding majú priliehavú neoprénovú manžetu, ktorú viete schovať pod rukáv bundy a zabezpečiť tak skvelú ochranu proti chladu a snehu. Šnúrky na koncoch minimalizujú riziko straty. Pútka na bokoch umožňujú uchytenie rukavíc k sebe. Detaily produktu: Pánsky lyžiarsky strih Protišmyková dlaň v kontrastnej oranžovej farbe Výborný grip lyžiarskych palíc Vodotesné a vodeodolné Membrána Ziener Aquashield® Hrejivé a odolné Priliehavé manžety na suchý zips Šnúrky na uchytenie Pútka na bokoch Logo značky na vrchnej strane Ideálne na lyžovanie alebo snowboarding Materiál: Vrchný materiál: 100% polyester Dlaň: 60% polyamid, 40% polyuretán Podšívka: polyester Technológie Aquashield® Gloves: Vodeodolná a vetru odolná membrána AQUASHIELD® zabezpečuje teplo a sucho. Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty)(01212022)
Rukavice Reusch Soft SHELL Beat GTX veľ. 10,5 PC: 139 EUR
Predám Rukavice Reusch Soft SHELL Beat GTX veľ. 10,5 PC: 139 EUR. Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty)(01302021).
Dámske lyžiarske rukavice ZIENER-KIMAL GTX(R) veľ. 8
Predám Dámske lyžiarske rukavice ZIENER-KIMAL GTX(R). K dispozícii mám veľkosť: 8. Oboje nové s visačkami. Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty)(02212020). Dámske rukavice značky Ziener v nadčasovom dizajne. Lyžiarske rukavice v čiernom prevedení sa hodia k rôznym zimným outfitom. Disponujú membránou Gore-tex, ktorá zaručí vode odolnosť. Rukavice pre dámy poskytujú teplo a pohodlie pri zimných športových aktivitách. Ideálne aj na bežné nosenie.
Dámske rukavice REUSCH DEMI R-TEX® XT veľkosť 8
nové, veľkosť 8 Demi R-TEX ® XT - Táto extra teplá a nepremokavá rukavica má na zadnej strane kapsu vyhrievacej podložky pre ďalšie teplo vo veľmi chladných dňoch. Cena 35€ - pevná ---------------------------------- ✔️ NAJPRV PÍŠTE CEZ FORMULÁR✔️ --------------------- ⚡ NEPÍŠTE SMS ⚡ --------------------- * Ak neodpoviem do 1 dňa píšte ešte raz, možno mi Váš email skončil v SPAMe a nezbadal som to. * Najlepšie osobne, alebo pošlem po dohode. * Súkromný inzerát, bez nároku na vrátenie a záruky.
ZIENER KLYX Pôvodná cena:56,90EUR Lyžiarske rukavice
Predám zánovné Lyžiarske rukavice ZIENER KLYX č.6,5 Pôvodná cena:56,90EUR Kvalitné lyžiarske rukavice KLYX AS® s membránou ZIENER AQUASHIELD®, ktorá je odolná proti vetru a vetru, zabezpečuje teplé, suché podnebie. Kombinácia strečových materiálov a kožených vložiek na zadnej strane rukavíc zaisťuje, že sú mimoriadne odolné a pružné. Kompaktné dlani umožňujú optimálny prenos energie do stĺpika, zatiaľ čo široký suchý zips umožňuje rukavice nosiť nad alebo vnútri rukávov. materiál: Kryt: 100% polyester, Leder Palm: Leder Podšívka: 100% polyester Vankúšik: 100% polyester Membrána: AQUASHIELD® Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty (02042019)