bazár, predaj, inzercia, predám

Rukavniky Cherek's pre zaciatocnikov

Kategória: Športové potreby

Predam rukavniky Cherek's pre zaciatocnikov kupovane v juni 2023 (doklad k tomu).
Rukavniky Cherek's pre zaciatocnikov
Podobné inzeráty
Plavecké rukávniky Cherek's pre začiatočníkov
Predám rukávniky Cherek's - žlto-zelené pre začiatočníkov. Jedno koliesko sfukuje, ale ak by sa niekomu stalo niečo podobné a potrebuje len jedno.
Kúpim rukávniky Cherek's pre začiatočníkov - zelené
Kúpim rukávniky na plávanie Cherek's pre začiatočníkov - zelené. Za ponuky ďakujem
Cherek rukavniky zelene
Predam rukavniky cherek kupene minuly rok v septembri. malo pouzivane. v pripade zaujmu ma prosim kontaktujte mailom alebo cez Whatsapp. osobny odber.
Plavecké kolieska/rukávniky s penovou výplňou
Predám plavecké kolieska/rukávniky. Niečo podobné ako Cherek's KraulQuappen. Kúpené v Turecku, nikdy nepoužité, v 100% stave, úplne nové. - vhodné pre začiatočníkov - do váhy dieťatka 20kg - obsahujú penovú výplň, ktorá zabezpečí neponorenie koliesok ani po prípadnom prerezaní - rozmery 16x16x5,5cm - kompletné balenie s krabicou Osobný odber v RK alebo DK. Píšte len mail. Píšte prosím len v prípade seriózneho záujmu, ďakujem.
Rukávniky
Predám nepoužívané rukavniky,nevhodný darček. Rukávniky nie je treba nafukovať, nehrozí prepichnutie a dobre sa uťahujú podľa potreby na suchý zips. Cena je už aj s poštovným, platba vopred na účet
Koleso na plavanie pre babatka. Plus rukavniky
Pre babatka koleso na plavanie. Plus rukavniky. Osobny odber Senec alebo poštou platba vopred na účet. Dobierky nerobím. Len volať a písať sms do 20.00 hod. Na mail nereagujem