bazár, predaj, inzercia, predám

Ruzova cyklisticka helma velkost S

Kategória: Športové potreby

Predam detsku cyklisticku helmu velkost S. Posielam aj na dobierku. Po prevode na ucet je 3€, inak postovne podla cennika Slovenskej posty.
Ruzova cyklisticka helma velkost S
Podobné inzeráty
Helma Baby Nutty
Štýlová a ľahká dizajnová helma, veľkosť XXS (47cm - 50cm) - na odrážadlo, bicykel, kolobežku, korčule, ale aj kým je dieťa v detskej sedačke na bicykli, alebo v detskom vozíku za bicyklom. Vďaka penovým výstelkám je helma veľkostne variabilná a "rastie" s vašim dieťaťom (penové výstelky rôznej hrúbky sú súčasťou balenia). Zapínanie je na magnetickú sponu Fidlock.
detska cyklisticka prilba
pekna zachovala detska cyklisticka prilba, velkost 52 az 56 cm
Dievčenský inline set oxelo
Predám dievčenský inline set oxelo: 1. Detské kolieskové korčule play3 ružovo-fialové (veľkosť 28-30), 2. Súprava detských chráničov play na kolieskové korčule ružová (veľkosť XS), 3. Detská prilba b100 na kolieskové korčule, skejtbord, kolobežku ružová (veľkosť 52-54), 4. Taška play na detské korčule 20 litrov ružová. Cena za set: 30 eur + poštovné. Pri rýchlom jednaní možna zľava.
Detská cyklistická prilba B-twin
Predám ako novú detskú cyklistická prilbu modrú
Detská cyklistická prilba
Detská cyklistická prilba Paw patrol. Pár krát vzatá. Nastaviteľná. Obvod 52 až 56 cm. Cena 10 €. Kuk aj ostatné moje inzeráty.
Detská cyklistická prilba
Detská cyklistická prilba zo Sportisima použitá cca 5x samostatne alebo + kolobežka (uvedená v druhom inzeráte)